paliosdimitris 21 Σεπτεμβρίου 2010 #1 Share 21 Σεπτεμβρίου 2010 (edited) Καλησπέρα! Πόσα ψαράκια Apistogramma pulchra μπορούμε να βάλουμε σε 30 λίτρα? Σε τι αναλογία α/θ? Το νερό πρέπει να είναι απο Α/Ω? Έγινε επεξεργασία 21 Σεπτεμβρίου 2010 - paliosdimitris Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 21 Σεπτεμβρίου 2010 #2 Share 21 Σεπτεμβρίου 2010 Σε 30?? Μαλλον κανενα.... θεωρω πως ειναι πολύ λίγα τα λίτρα για να μπει χαρεμι apisto. Μπορει τα ξενα site να λένε για 30λτρ, αλλα το βλεπω πολυ δύσκολο να μπει χαρεμι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paliosdimitris 21 Σεπτεμβρίου 2010 Author #3 Share 21 Σεπτεμβρίου 2010 Στο link http://www.aquazone.gr/index.php?ind=fishp...w&iden=674# αναφέρει 30 λίτρα. Ηαπορία μου είναι για πόσα ψάρια είναι αυτά τα λίτρα. Για 1 η για ζευγάρι - χαρεμι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 21 Σεπτεμβρίου 2010 #4 Share 21 Σεπτεμβρίου 2010 Μα νομιζω αυτο απαντησα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paliosdimitris 21 Σεπτεμβρίου 2010 Author #5 Share 21 Σεπτεμβρίου 2010 Τι λίτρα προτείνεις? Για χαρέμι ενδιαφέρομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 22 Σεπτεμβρίου 2010 #6 Share 22 Σεπτεμβρίου 2010 Τι λίτρα προτείνεις? Για χαρέμι ενδιαφέρομαι. 60 ltr θε ελεγα οτι ειναι καλα για 1m-2 ή 3 f Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 22 Σεπτεμβρίου 2010 #7 Share 22 Σεπτεμβρίου 2010 (edited) το έχεις βρει πουθενά γιατί είναι πολύ δύσκολο να το βρεις....ψάχνω εδώ και καιρό για apistogramma και πέρα από cacatoides και agassizi άντε και borelli δεν έχω βρει πουθενά Έγινε επεξεργασία 22 Σεπτεμβρίου 2010 - karrot Link to comment Share on other sites More sharing options...
paliosdimitris 22 Σεπτεμβρίου 2010 Author #8 Share 22 Σεπτεμβρίου 2010 (edited) Δεν το έχω βρεί.Σκέφτομαι για παραγγελία αν μπορέσω. Θέλω να κάνω 50 λιτρα species με apistogramma. Δύσκολο αλλά ελπίζω Έγινε επεξεργασία 22 Σεπτεμβρίου 2010 - paliosdimitris Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 22 Σεπτεμβρίου 2010 #9 Share 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν το έχω βρεί.Σκέφτομαι για παραγγελία αν μπορέσω. Θέλω να κάνω 50 λιτρα species με apistogramma. Δύσκολο αλλά ελπίζω άμα θες να πεις με πολλά apistogramma δεν γίνεται γιατί γενικά τα apistogramma είναι επιθετικά σε άλλα apstigramma ειδικά το cacatoides που το βρίσκεις εύκολα.επίσης στα 50 λ ένα χαρέμι μπορείς να βάλεις 1 αρσενικό και 2-3 θηλυκά Link to comment Share on other sites More sharing options...
paliosdimitris 22 Σεπτεμβρίου 2010 Author #10 Share 22 Σεπτεμβρίου 2010 Θέλω να κάνω 2-3 species αν μπορέσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 22 Σεπτεμβρίου 2010 #11 Share 22 Σεπτεμβρίου 2010 Θέλω να κάνω 2-3 species αν μπορέσω να το αποφύγεις όχι μόνο λόγο χαρακτήρα που είναι απρόβλεπτος αλλά και λόγο λίτρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
paliosdimitris 22 Σεπτεμβρίου 2010 Author #12 Share 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μάλλον δεν με κατάλαβες... Σε διαφορετικά ενυδρία τα θέλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 22 Σεπτεμβρίου 2010 #13 Share 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μάλλον δεν με κατάλαβες... Σε διαφορετικά ενυδρία τα θέλω ok,θες να πεις να βάλεις χαρέμια με διάφορα είδη σε διαφορετικά ενυδρεία Link to comment Share on other sites More sharing options...
paliosdimitris 22 Σεπτεμβρίου 2010 Author #14 Share 22 Σεπτεμβρίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 22 Σεπτεμβρίου 2010 #15 Share 22 Σεπτεμβρίου 2010 πάντως επειδή ψάχνω εδώ και καιρό για apisto δυσκολεύομαι να βρω διάφορα είδη Link to comment Share on other sites More sharing options...
paliosdimitris 22 Σεπτεμβρίου 2010 Author #16 Share 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δοκίμασες να παραγγείλεις. Εμένα όλα τα καταστηματα μου λενε οτι μπορουν να τα βρουν σε καποια στιγμή. Δεν ακουγεται και πολυ καλο αλλα είναι ελπιδοφόρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 22 Σεπτεμβρίου 2010 #17 Share 22 Σεπτεμβρίου 2010 (edited) Δοκίμασες να παραγγείλεις. Εμένα όλα τα καταστηματα μου λενε οτι μπορουν να τα βρουν σε καποια στιγμή. Δεν ακουγεται και πολυ καλο αλλα είναι ελπιδοφόρο. όπως πολύ σωστά λες ακούγεται ελπιδοφόρο αλλά σπάνια ψάρια δεν έχω βρει....δεν έχω δοκιμάσει να παραγγείλω αλλά δεν πιστεύω να μου φέρουν γιατί μιλάμε για μικρή ποσότητα και δεν τους συμφέρει (χθες βέβαια μου είπαν ένα μαγαζί στο οποίο μπορείς μάλλον να κάνεις παραγγελία,δεν έχω πάει ακόμα,θα πάω και θα σου πω).όποιος ξέρει κανένα αξιόπιστο site για να παραγγείλουμε ας μας το πει Έγινε επεξεργασία 22 Σεπτεμβρίου 2010 - karrot Link to comment Share on other sites More sharing options...
paliosdimitris 23 Σεπτεμβρίου 2010 Author #18 Share 23 Σεπτεμβρίου 2010 όπως πολύ σωστά λες ακούγεται ελπιδοφόρο αλλά σπάνια ψάρια δεν έχω βρει....δεν έχω δοκιμάσει να παραγγείλω αλλά δεν πιστεύω να μου φέρουν γιατί μιλάμε για μικρή ποσότητα και δεν τους συμφέρει (χθες βέβαια μου είπαν ένα μαγαζί στο οποίο μπορείς μάλλον να κάνεις παραγγελία,δεν έχω πάει ακόμα,θα πάω και θα σου πω).όποιος ξέρει κανένα αξιόπιστο site για να παραγγείλουμε ας μας το πει http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=47802 Εδώ μπορούμε να παραγγείλουμε κάποια σπάνια apistogramma. Το έχει δοκιμάσει κάνενάς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος