ansmixalis 20 Σεπτεμβρίου 2010 #1 Share 20 Σεπτεμβρίου 2010 (edited) το ενυδρειο μου 180l rio εχω 6demasoni και 1ζευγαρι melanochromis johhani. http://img825.imageshack.us/i/img0948e.jpg/ http://img825.imageshack.us/gal.php?g=img0948e.jpg Έγινε επεξεργασία 20 Σεπτεμβρίου 2010 - ansmixalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_4 20 Σεπτεμβρίου 2010 #2 Share 20 Σεπτεμβρίου 2010 Πολυ ωραο το ενυδρειο σου φιλε!!!! Μου αρεσαν και το στησιμο των πετρων και τα ψαρακια σου!!! Να το χαίρεσαι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 20 Σεπτεμβρίου 2010 #3 Share 20 Σεπτεμβρίου 2010 (edited) Πραγματικα ενα απο τα πιο ωραια Malawi ενυδρεια που εχω δει Μου αρεσουν οι πετρες αλλα εγω θα προτιμουσα να ειναι ολες σαν τις πετρες στα αριστερα. Έγινε επεξεργασία 20 Σεπτεμβρίου 2010 - Γιωργος guppy Link to comment Share on other sites More sharing options...
donnie 20 Σεπτεμβρίου 2010 #4 Share 20 Σεπτεμβρίου 2010 (edited) Μπορείς να δωσεις περισσότερες πληροφορίες για τα demasoni. Εβαλες παραπάνω στην αρχή ; Εχουν πρόβλημα μεταξύ τους ; Σε ρωτάω γιατί θέλω να βάλω τα ίδια ψάρια στο rio 180. Περίπου πόσα κιλά άμμο έβαλες ; Έγινε επεξεργασία 20 Σεπτεμβρίου 2010 - donnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
ansmixalis 20 Σεπτεμβρίου 2010 Author #5 Share 20 Σεπτεμβρίου 2010 Μπορείς να δωσεις περισσότερες πληροφορίες για τα demasoni. Εβαλες παραπάνω στην αρχή ; Εχουν πρόβλημα μεταξύ τους ; Σε ρωτάω γιατί θέλω να βάλω τα ίδια ψάρια στο rio 180. Περίπου πόσα κιλά άμμο έβαλες ; καταρχας ευχαριστω για τα καλα σας λογια!! τα demasoni τα εχω τρεις μερες στο ενυδρειο ειναι ακομη μικρα και δεν εχει προκηψει κανενα προβλημα μεχρι στιγμης.τωρα μεγαλωνοντας αν απο αυτα ειναι πολλα αρσενικα σιγουρα θα εχω προβλημα.....αλλα δε μπορεις με τπτ να ξεχωρισεις το φυλο τους ειδικα τωρα που ειναι μικρα.(στην αρχη ειχα μονο πετρς βασαλτη,"τις αριστερα"αλλα μου φαινοταν πολυ μουντο το ενυδρειο και ειχε μηνει και λιγος ελευθερος χωρος για κολυμπι..αμμο εφερα απο παραλια στην ελαφοννησο περιπου δυο σακουλες....υπολογιζω γυρω στα 7 κιλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 21 Σεπτεμβρίου 2010 #6 Share 21 Σεπτεμβρίου 2010 Πολυ ομορφο το ενυδρειο σου.Να το χαιρεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 21 Σεπτεμβρίου 2010 #7 Share 21 Σεπτεμβρίου 2010 Αρχικά καλώς ήρθες στην παρέα μας. Θα πρότεινα μιας και είσαι νέο μέλος να ανοίξεις ένα θέμα εδώ για να μας συστηθείς έτσι ώστε κι εμείς να σε καλωσορίσουμε όπως πρέπει. To ενυδρείο σου είναι πολύ όμορφα στημένο αλλά δυνητικά η σύνθεση των ψαριών μπορεί να δημιουργήσει πρόβληματα. Τα Demasoni είναι πολύ επιθετικά ψάρια και γι'αυτό συνήθως μπαίνουν σε species ενυδρεία και σε μεγάλο αριθμό. Τα Johanni ανήκουν στην κατηγορία των mbuna και τα βάζουμε σε χαρέμια 1m+3f. Γνώμη μου είναι ότι το 1μ μήκος που έχει το Rio 180 θα αποδειχτεί μικρό όταν τα δύο είδη θα οριοθετήσουν τις περιοχές τους. Γ'ιαυτό τον λόγο θα πρότεινα να μείνουν στο ενυδρείο μόνο τα Demasoni και να αυξηθεί ο πληθυσμός τους. Ένα παρόμοιο στήσιμο που έχει δουλέψει μπορείς να δεις εδώ. Καλή συνέχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος