Jump to content

Νέος στους δίσκους

mugen-r

Recommended Posts

sorry για το spam αλλά μπορείς να μου δώσεις ένα λινκ μήπως και είναι κάτι που μου έχει ξεφύγει και δεν έχω διαβάσει; :)

Λινκ για που ;

Για τα σεμινάρια ;

Είδες τελικά φίλε pan που είχα δίκιο τελικα;σε κάποιους αρεσει να είναι γραφικοί αλλα εχει πολύ πλάκα τελικα :wootwoot:

:wootwoot:

;):blush:;):hysterical::hysterical:

:):):):thumbup::wootwoot:

Tι δεν καταλαβες ρε Αγαπητε Νικο.Οτι ο καθενας χομπιστας και ιδιοκτητης δισκων ακολουθει τον δικο του τροπο συντηρησης και ρουτινας που θερωρει αυτος σωστο , βλεποντας καθε μερα τα ψαρια του

Η ιστορια με εχει διδαξει οτι δεν υπαρχουν στεγανα και στανταρ σε αυτο το χομπι.

Μια ενημέρωση ζήτησα, για να μάθω τι έχω χάσει. Άλλα τα μάτια του λαγού .... λέει ο σοφός λαός μας.- ;)

μιας και εσυ εχεις χρονια εμπειριας πανω στα ενυδρεια και η γνωμη σου ειναι πολλη σημαντικη για μας τους νεους .....

Ποιο ειναι το προτινομενο ph για τους δισκους ?

Ποιο ph προτεινει ο stendker ?

Ποιο ph προτεινει ο Soh ?

Ποιο ph προτεινει ο Tan ?

Ποιο ph προτεινει ο Bleher ?

οπου ολοι οι παραπανω (εκτος bleher ) ειναι οι μεγαλυτεροι Η απο τους μεγαλυτερους εκτροφεις δισκων .

Ποιο απο τα παρακατω να διαλεξω γιατι δεν βλεπω κατι το στανταρ ....

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=46314

Δωσε μας τα φωτα σου Νικο .....

Ψοφαμε για γνωση !!!!

Έγινε επεξεργασία - geosid

Επειδη απο οτι βλεπω το θεμα μου εγινε αιτια αντιπαράθεσης και δεν αισθανομαι βολικα , αφου ειναι και το πρωτο μου ποστ εδω , απλα να πω οτι τα 2 νεα δισκακια ξεθαρεψαν και "σουλατσάρουν¨ μπροστα μπροστα ,τρωγοντας ο,το βρεθει μπροστά τους ;)

Επειδη απο οτι βλεπω το θεμα μου εγινε αιτια αντιπαράθεσης και δεν αισθανομαι βολικα , αφου ειναι και το πρωτο μου ποστ εδω , απλα να πω οτι τα 2 νεα δισκακια ξεθαρεψαν και "σουλατσάρουν¨ μπροστα μπροστα ,τρωγοντας ο,το βρεθει μπροστά τους :D

:thumbup::thumbup::thumbup:

και συγνωμη εαν σου καναμε το θεμα κουρειο . ;)

.Απο εχτέ εχει μπει τύρφη στο sump για να κατεβει το PH .Εχω σκοπό να το κρατησω γυρω στο 6,5 .

Σωστη κινηση φιλε, βαλε στο προγραμμα και μια Α/Ο να εχεις καθαρο και μαλακο νερακι, αυτο που θελουν οι δισκοι ;)

Το ενυδρειο σου μπορει να γινει πιο ομορφο, βγαλε την κανατα που εχεις αριστερα, αραιωσε λιγο τα φυτα και βαλε καμμια ριζουλα να δειξει πιο βιοτοπικο................καλη συνεχεια :D

Σωστη κινηση φιλε, βαλε στο προγραμμα και μια Α/Ο να εχεις καθαρο και μαλακο νερακι, αυτο που θελουν οι δισκοι :D

Το ενυδρειο σου μπορει να γινει πιο ομορφο, βγαλε την κανατα που εχεις αριστερα, αραιωσε λιγο τα φυτα και βαλε καμμια ριζουλα να δειξει πιο βιοτοπικο................καλη συνεχεια :thumbup:

Α/Ο υπάρχει ηδη απλα εχω καταρτγησει το DI με τις ρυτίνες.Το θεμα ειναι οτι μου αρεσουν τα φυτα και τα φυτεμενα και θα ηθελα να το συνδιασω με δισκους ;)

Λιγο δυσκολο αλλα οχι ακατορθωτο ειδικα αν βαλεις και φυτα που θα σου προτεινουν οι πιο εμπειροι επι του θεματος!

Α/Ο υπάρχει ηδη απλα εχω καταρτγησει το DI με τις ρυτίνες.Το θεμα ειναι οτι μου αρεσουν τα φυτα και τα φυτεμενα και θα ηθελα να το συνδιασω με δισκους :D

Βαλε καποια βαλισηνερια τοτε ή εχινοδορο.Δεν ειναι αναγκη να το πηξεις στα φυτα,αποψη μου βεβαια. ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...