bill28 18 Σεπτεμβρίου 2010 #1 Share 18 Σεπτεμβρίου 2010 Που μπορω να το βρω αυτο το υλικο; Εμαθα πως το εχει η φαρμα αλλα δεν το αναφερει στους καταλογους της. Οσο για τα μαγαζια της Αθηνας δεν εχω δει τιποτα.Εδω με το ζορι πλεον βρισκουμε αναγκαια πραγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nervas 18 Σεπτεμβρίου 2010 #2 Share 18 Σεπτεμβρίου 2010 Που μπορω να το βρω αυτο το υλικο; Εμαθα πως το εχει η φαρμα αλλα δεν το αναφερει στους καταλογους της. Οσο για τα μαγαζια της Αθηνας δεν εχω δει τιποτα.Εδω με το ζορι πλεον βρισκουμε αναγκαια πραγματα. Το έχει το nemo world http://www.nemoworld.gr/home/aquarium/tech...ctor-media.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas82 18 Σεπτεμβρίου 2010 #3 Share 18 Σεπτεμβρίου 2010 καλημερα βασιλη σε καμια δεκαρια μερες μου ειπε θα εχει ( το nemoworld) το ελιωσες ολο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill28 18 Σεπτεμβρίου 2010 Author #4 Share 18 Σεπτεμβρίου 2010 (edited) Ευχαριστω παιδια! Τα κοραλια τρωνε καλα! Εχω για μια δοση ακομα το ELOS απλα ηθελα να το δοκιμασω να μου φυγει η καψα Κωστα περιμενω νεα απο τα κοραλια δεν πιστευω να τα εκαψες με τα μεταλλα! Έγινε επεξεργασία 18 Σεπτεμβρίου 2010 - bill28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas82 18 Σεπτεμβρίου 2010 #5 Share 18 Σεπτεμβρίου 2010 νομιζω πως μεγαλωνουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος