billiou 17 Σεπτεμβρίου 2010 #1 Share 17 Σεπτεμβρίου 2010 Το ενυδρείο μου εχει κλείσει 4 μήνες και όσο πάει βλέπω περισσοτερα ζωύφια. Το βραδυ ειδικά γινετε πανηγύρι πάνω στην αμμο. Ευτυχως ομως δεν είδα να επηρεαζουν τα ζωντανα. Εχω βγάλει φοτο 2 είδη που τα βλεπω σε αρκετο πληθυσμο αλλα δεν ξέρω τι είναι, το μεγεθος τους είναι απο 1 μέχρι 4mm πολυ μικρά. Στην φοτο 1 το βλεπω για Amphipods αλλα δεν ξερω πάλι. Amphipods και copepods, αυτα οταν τα βλέπω στο youtube ξεπερνουν το 1cm. Τι ψαρι τα τρώει αυτα? Six Line Wrasse, Mandarin fish μπορω να βάλω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 17 Σεπτεμβρίου 2010 #2 Share 17 Σεπτεμβρίου 2010 (edited) Όλα αυτά είναι μικρά καρκινοειδή ...κοπίποδα, αμφίποδα και είναι δείγμα καλής λειτουργίας του συστήματος σου....ταυτόχρονα είναι ένας καταπληκτικός μεζές για πολλά είδη ψαριών και μπορούν μ αυτόν τον τρόπο να ελέγχουν τον πληθυσμό τους. Δες εδώ στο 7 και 8 ποστ http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...c=32239&hl= Έγινε επεξεργασία 17 Σεπτεμβρίου 2010 - Aiolos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος