Jump to content

Νέος Αφρικανός στην παρέα

kostas100

Recommended Posts

• Απαντήσεις 56
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Πόσα zebra να βάλλω στο 300άρι Κωστή;

Την άλγη δεν την φοβάμαι ίσα ίσα που στις πέτρες μου αρέσει αλλά αν μπορώ να αποφύγω το τακτικό καθάρισμα των τζαμιών δεν θα με χάλαγε. :buttrock:

Έγινε επεξεργασία - kostas100

Πόσα zebra να βάλλω στο 300άρι Κωστή;

Την άλγη δεν την φοβάμαι ίσα ίσα που στις πέτρες μου αρέσει αλλά αν μπορώ να αποφύγω το τακτικό καθάρισμα των τζαμιών δεν θα με χάλαγε. :buttrock:

Όσα θέλεις. Στο γλυκό νερό δεν αναπαράγονται οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα με τον πληθυσμό τους. Το μόνο αρνητικό είναι τα άσπρα αυγά που αφήνουν παντού, αλλά μετά από λίγο καιρό χάνονται. Στο 300άρι εγώ θα έβαζα 3-5, είναι πολύ όμορφα να τα βλέπεις, είναι και Αφρικάνικα.

:buttrock:

Όσα θέλεις. Στο γλυκό νερό δεν αναπαράγονται οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα με τον πληθυσμό τους. Το μόνο αρνητικό είναι τα άσπρα αυγά που αφήνουν παντού, αλλά μετά από λίγο καιρό χάνονται. Στο 300άρι εγώ θα έβαζα 3-5, είναι πολύ όμορφα να τα βλέπεις, είναι και Αφρικάνικα.

:buttrock:

Ευχαριστώ Κωστή.Θα βάλλω μερικά zebra snail που είναι και αφρικάνικα για την άλγη και έστω και προσωρινά μερικά anentome helena για τους λαθρεπιβάτες.

Ευχαριστώ Κωστή.Θα βάλλω μερικά zebra snail που είναι και αφρικάνικα για την άλγη και έστω και προσωρινά μερικά anentome helena για τους λαθρεπιβάτες.

Τα helena δεν κανουν διακρισεις.....θα σου σκοτωσουν και τα zebra.... :buttrock:

To βραδυ οι λαθρεπηβάτες ανεβαινουν ψηλα στο ενυδρειο κοντα στην επιφάνεια του νερου ή και απέξω.....απομάκρυνε οσα μπορεις με το χερι....

Παρατηρησε και πάνω στο διάκοσμο του ενυδρειου θα δεις κάποια διαφανα σακουλια με αυγά....αφαιρεσαί τα και αυτα.....ειναι τα αυγά τους....

Έγινε επεξεργασία - PRINCE

Τα helena δεν κανουν διακρισεις.....θα σου σκοτωσουν και τα zebra.... :buttrock:

To βραδυ οι λαθρεπηβάτες ανεβαινουν ψηλα στο ενυδρειο κοντα στην επιφάνεια του νερου ή και απέξω.....απομάκρυνε οσα μπορεις με το χερι....

Παρατηρησε και πάνω στο διάκοσμο του ενυδρειου θα δεις κάποια διαφανα σακουλια με αυγά....αφαιρεσαί τα και αυτα.....ειναι τα αυγά τους....

Πίστευα ότι σε μεγάλο ενυδρείο δεν θα υπάρξει πρόβλημα αλλά αν είναι έτσι θα βάλλω μόνο zebra για να είμαι σίγουρος.Έτσι κι αλλιώς οι λαθρεπιβάτες δεν εμφανίζονται συχνά όταν έχω αναμμένα τα φώτα άρα δεν με πειράζουν. :buttrock:

σουπερ ο συνδιασμος των ψαριων σου

συντομα θα ειναι και το δικο μου ετοιμο για να αρχισουμε τις κιχλιδοσυζυτισεις μας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...