nikos2075 16 Σεπτεμβρίου 2010 #1 Share 16 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα σας, έχω ένα RENA XP3 με 3 καλαθάκια http://www.rena.net/Products/Product.aspx?ProductID=348 λόγω μετακόμισης θέλω να κάνω και αλλαγή υλικών, το φίλτρο χρησιμοποιείτε σε ένα RIO 180 Malawi http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=47626 Έχω πολλά αστεράκια της RENA και στα 3 καλαθάκια. Στο πάνω μέρος έχω βάλει υαλοβάμβακα και στα 2 τελευταία καλαθάκια έχω απο ένα σφουγγαρι της RENA. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 16 Σεπτεμβρίου 2010 #2 Share 16 Σεπτεμβρίου 2010 τα αστερακια ειναι απο τα καλυτερα βιολογικα υλικα , δεν βλεπω καποιο λογο να τα αλλαξεις ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos2075 16 Σεπτεμβρίου 2010 Author #3 Share 16 Σεπτεμβρίου 2010 τα αστερακια ειναι απο τα καλυτερα βιολογικα υλικα , δεν βλεπω καποιο λογο να τα αλλαξεις ... θα τα κρατήσω τα αστεράκια, τί άλλο να βάλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 16 Σεπτεμβρίου 2010 #4 Share 16 Σεπτεμβρίου 2010 πιστευω πως η ποσοτητα με τα αστερακια που εχεις ειναι υπερ αρκετη για τα λιτρα του ενυδρειου που θα φιλτραρουν , απο εκει και περα μπορεις να επιλεξεις αναμεσα σε συνηθισμενα βιολογικα υλικα πχ ( σιποραξ , substart , pororing ) και αλλα . Εαν δεν κανω λαθος ο κατασκευαστης (των αστεριων ) λεει 20 αστερια φτανουν για 400λιτρα (πες οτι τα παραλαει σαν κατασκευαστης ) και παλι καλα ειναι ως γνωστων η παραπανω βιολογια δεν ενοχλησε κανεναν , οποτε βαλε Η σιποραξ Η substart ( αναλογα τον διαθεσιμο χωρο που εχεις ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos2075 16 Σεπτεμβρίου 2010 Author #5 Share 16 Σεπτεμβρίου 2010 πιστευω πως η ποσοτητα με τα αστερακια που εχεις ειναι υπερ αρκετη για τα λιτρα του ενυδρειου που θα φιλτραρουν , απο εκει και περα μπορεις να επιλεξεις αναμεσα σε συνηθισμενα βιολογικα υλικα πχ ( σιποραξ , substart , pororing ) και αλλα . Εαν δεν κανω λαθος ο κατασκευαστης (των αστεριων ) λεει 20 αστερια φτανουν για 400λιτρα (πες οτι τα παραλαει σαν κατασκευαστης ) και παλι καλα ειναι ως γνωστων η παραπανω βιολογια δεν ενοχλησε κανεναν , οποτε βαλε Η σιποραξ Η substart ( αναλογα τον διαθεσιμο χωρο που εχεις ) έχω περίπου 60 αστεράκια, μπορεί και παραπάνω. thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος