Malawi 21 Αυγούστου 2006 #1 Share 21 Αυγούστου 2006 Μετα απο καιρο που παρακολουθω ως επισκεπτης σκεφτηκα να γινω ενεργοτερος δεν εχω σκοπο να κουρασω... ακολουθει μια φωτο του ενυδρειου μου και ενας ενδεικτικος καταλογος της αφρικανικης οικογενειας που εχω,,, labido caerileus pseudotropheus zebra cynotilapia afra iodotropheus sprengerae pseudotropheus acei αναπαραγωγες εχω στα labido caerileus,pseudotropheus zebra(πολλες),iodotropheus sprengerae θα τα λεμε λοιπον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 21 Αυγούστου 2006 #2 Share 21 Αυγούστου 2006 Καλωσόρισες στην παρέα μας! Το ενυδρείο σου φαίνεται πολύ ωραίο! Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 21 Αυγούστου 2006 #3 Share 21 Αυγούστου 2006 Καλωςηρθες στο forum!! Πανεμορφο το ενυδρειο σου, ελπιζω να μας κανει καμια γενικη παρουσιαση με περισσοτερες φωτογραφιες!! Και παλι μπραβο,φαινεται να εχεις κανει καλη δουλεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 22 Αυγούστου 2006 #4 Share 22 Αυγούστου 2006 Μετα απο καιρο που παρακολουθω ως επισκεπτης σκεφτηκα να γινω ενεργοτερος δεν εχω σκοπο να κουρασω... ακολουθει μια φωτο του ενυδρειου μου και ενας ενδεικτικος καταλογος της αφρικανικης οικογενειας που εχω,,, labido caerileus pseudotropheus zebra cynotilapia afra iodotropheus sprengerae pseudotropheus acei αναπαραγωγες εχω στα labido caerileus,pseudotropheus zebra(πολλες),iodotropheus sprengerae θα τα λεμε λοιπον... 33512[/snapback] Καλώς ήρθες στο Aquazone Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 22 Αυγούστου 2006 #5 Share 22 Αυγούστου 2006 Καλώς όρισες στην παρέα μας Φίλε Malawi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malawi 22 Αυγούστου 2006 Author #6 Share 22 Αυγούστου 2006 Σας ευχαριστω πολυ ολους.. η αληθεια ειναι οτι εχει πεσει σφουγγαρισμα.. αρκετο! εμαθα λοιπον να σφουγγαριζω καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 22 Αυγούστου 2006 #7 Share 22 Αυγούστου 2006 Καλώς ήρθες στην ενυδρειοπαρέα μας Πολύ καλό φαίνεται το ενυδρείο σου , μπράβο , καλη συνέχεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 22 Αυγούστου 2006 #8 Share 22 Αυγούστου 2006 WELCOME to AQUAZONE φιλε Malawi ... ΠΟλυ ομορφο το ενυδρειο σου ... Καλη συνεχεια ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannis1 22 Αυγούστου 2006 #9 Share 22 Αυγούστου 2006 Καλως ηρθες στην παρεα μας. Εμας δεν μας κουραζεις αλλα με τοσες πετρες στο ενυδρειο σου θα κουραστηκες εσυ για να τις βαλεις. Καλη συνεχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malawi 23 Αυγούστου 2006 Author #10 Share 23 Αυγούστου 2006 Καλως ηρθες στην παρεα μας. Εμας δεν μας κουραζεις αλλα με τοσες πετρες στο ενυδρειο σου θα κουραστηκες εσυ για να τις βαλεις. Καλη συνεχεια. 33607[/snapback] απλα επεσε κουβαλημα... κουβαλημα... βρασιμο... πλυσιμο... κουβαλημα... στεγνωμα... κουβαλημα... και μονο που το θυμηθηκα κουραστηκα αλλα αξιζε τον κοπο... χαρηκα που σας βρηκα Γιαννη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος