fotis 13 Σεπτεμβρίου 2010 #1 Share 13 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια.. ο αδερφος μου... (3 ετων).. ερι3ε ενα cornflake σοκολατα μεσα στα severum.. υπαρχει προβλημα?? ich danke ihnen im voraus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 13 Σεπτεμβρίου 2010 #2 Share 13 Σεπτεμβρίου 2010 Το έβγαλες?? Το έφαγαν?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
σιαμεζος 13 Σεπτεμβρίου 2010 #3 Share 13 Σεπτεμβρίου 2010 Ποσα λιτρα Ποσα severum? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotis 13 Σεπτεμβρίου 2010 Author #4 Share 13 Σεπτεμβρίου 2010 Το έβγαλες?? Το έφαγαν?? το εφαγαν.. δεν το προλαβα Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotis 13 Σεπτεμβρίου 2010 Author #5 Share 13 Σεπτεμβρίου 2010 Ποσα λιτρα Ποσα severum? 300λτ 2 σεβερουμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 13 Σεπτεμβρίου 2010 #6 Share 13 Σεπτεμβρίου 2010 Αφού το έφαγαν... τώρα δε νομίζω να μπορουμε να κάνουμε τίποτα. Απλα θα περιμένουμε...... Μας ενημερώνεις..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotis 13 Σεπτεμβρίου 2010 Author #7 Share 13 Σεπτεμβρίου 2010 Αφού το έφαγαν... τώρα δε νομίζω να μπορουμε να κάνουμε τίποτα. Απλα θα περιμένουμε...... Μας ενημερώνεις..... οκ... μια χαρα ειναι ομως.. πωπωπω πηρα μια τρομαρα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος