mimikos15 12 Σεπτεμβρίου 2010 #1 Share 12 Σεπτεμβρίου 2010 θα ηθελα να μαθω ποιο φυτο ειναι αυτο!!! ευχαριστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
gramp 12 Σεπτεμβρίου 2010 #2 Share 12 Σεπτεμβρίου 2010 ποιο φυτο ειναι αυτο!!! Νομίζω ότι είναι Hygrophila difformis (κοινώς ντοματιά): http://www.tropica.com/plants/plantdescription.aspx?pid=051 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimikos15 12 Σεπτεμβρίου 2010 Author #3 Share 12 Σεπτεμβρίου 2010 Μμμμ...δεν ξερω εχω βρει πολλα που του μοιαζουν δεν ξερω αμα ειναι αυτο!!! μπωρο να εχω κιαλες γνωμες???? ευχαριστο gramp Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimikos15 12 Σεπτεμβρίου 2010 Author #4 Share 12 Σεπτεμβρίου 2010 Μμμμ...δεν ξερω εχω βρει πολλα που του μοιαζουν δεν ξερω αμα ειναι αυτο!!! μπωρο να εχω κιαλες γνωμες???? ευχαριστο gramp Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnsin 12 Σεπτεμβρίου 2010 #5 Share 12 Σεπτεμβρίου 2010 Μμμμ...δεν ξερω εχω βρει πολλα που του μοιαζουν δεν ξερω αμα ειναι αυτο!!! μπωρο να εχω κιαλες γνωμες???? ευχαριστο gramp Ντοματιά είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
nag 12 Σεπτεμβρίου 2010 #6 Share 12 Σεπτεμβρίου 2010 θα ηθελα να μαθω ποιο φυτο ειναι αυτο!!! ευχαριστο Νομίζω είναι αυτό φίλε μου. Κάποιο είδος φτέρης .. Ceratopteris thalictroides googlare το Νάγια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος