kostasg 11 Σεπτεμβρίου 2010 #1 Share 11 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια σας παιδιά. Τι είναι αυτά τα άσπρα στην πέτρα και στο τζάμι? Μήπως είναι αυγά? Άλλα αν είναι αυγά γιατί δεν τα τρώνε τα ψάρια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 11 Σεπτεμβρίου 2010 #2 Share 11 Σεπτεμβρίου 2010 Τι εχεις μεσα στο ενυδρειο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 11 Σεπτεμβρίου 2010 #3 Share 11 Σεπτεμβρίου 2010 Τι ψάρια έχεις μέσα? Βλέπεις κανένα ζευγάρι να κόβει βόλτες και να τα προσέχει? Για αυγά δείχνουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostasg 11 Σεπτεμβρίου 2010 Author #4 Share 11 Σεπτεμβρίου 2010 Νομιζω ότι εχω ζευγαρη ramirezi, εχω ροδοστομους 6, 3 οτοκικλους εχω τρια catfish και 2 σαλιγκαρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 12 Σεπτεμβρίου 2010 #5 Share 12 Σεπτεμβρίου 2010 Τι είδους σαλιγκάρια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fokion.v 12 Σεπτεμβρίου 2010 #6 Share 12 Σεπτεμβρίου 2010 Μάλλον έχεις zebra snail. Το συγκεκριμένο σαλιγκάρι κάνει αυγά παντού. Τα αυγά αυτά δεν μπορούν να εκκολαφθούν παρά μόνο σε αλμυρό νερό (αν δεν κάνω λάθος). Τα ψάρια δεν τα τρώνε. Το μόνο πρόβλημα είναι το αισθητικό γιατί σε λίγο καιρό θα γεμίσουν το ενυδρείο σου. Βέβαια σε πολλούς αρέσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fokion.v 12 Σεπτεμβρίου 2010 #7 Share 12 Σεπτεμβρίου 2010 Μάλλον έχεις zebra snail. Το συγκεκριμένο σαλιγκάρι κάνει αυγά παντού. Τα αυγά αυτά δεν μπορούν να εκκολαφθούν παρά μόνο σε αλμυρό νερό (αν δεν κάνω λάθος). Τα ψάρια δεν τα τρώνε. Το μόνο πρόβλημα είναι το αισθητικό γιατί σε λίγο καιρό θα γεμίσουν το ενυδρείο σου. Βέβαια σε πολλούς αρέσει. Λάθος μου. Τώρα μου εμφάνισε τις φωτογραφίες. Δεν νομίζω ότι είναι από zebra snail. Από κάτι άλλο είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 12 Σεπτεμβρίου 2010 #8 Share 12 Σεπτεμβρίου 2010 Τι είδος είναι τα γατόψαρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha 12 Σεπτεμβρίου 2010 #9 Share 12 Σεπτεμβρίου 2010 Και εμένα για αυγά από zebra snail μου μοιάζουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 12 Σεπτεμβρίου 2010 #10 Share 12 Σεπτεμβρίου 2010 Και εμένα για αυγά από zebra snail μου μοιάζουν. Δεν νομίζω. Των zebra είναι σχεδον τέλειοι κύκλοι. Αυτα στην φωτογραφία είναι πολύ πιο μακρόστενα. (Τουλαχιστον έτσι φαίνεται) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_SKG 12 Σεπτεμβρίου 2010 #11 Share 12 Σεπτεμβρίου 2010 Είναι αβγά από νερίτη. Πάω στοίχημα ότι υπάρχει zebra snail μέσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
calpinos 12 Σεπτεμβρίου 2010 #12 Share 12 Σεπτεμβρίου 2010 εγω εχω 2 zebra snail και γέμισε το ενυδρείο ειδικά στις γωνίες και στα ξύλα και δεν βγαίνουν και εύκολα απο τα τζάμια κοντά στην σιλικόνη οσο απο τα ξύλα είναι μόνιμο ντεκόρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος