magman 10 Σεπτεμβρίου 2010 #1 Share 10 Σεπτεμβρίου 2010 Έχω ένα αντιχλώριο Nutrafin Aqua Plus αλλά επειδή τα Γερμανικά μου απλά δεν υπάρχουν δεν μπορώ να καταλάβω πόσο πρέπει να βάλω. Το μπουκάλι γράφει αυτό: Dosierung: Bei Wasserwechsel und zun Schutz von Schleimhauten und Kiemen 10ml (2 Kappen) auf 70l Bei Neueinrichtung: 10ml (2 Kappen) auf 35lt Fur Meerwasseraquarien doppelte Dosierung Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 10 Σεπτεμβρίου 2010 #2 Share 10 Σεπτεμβρίου 2010 (edited) σε καινούργια ενυδρεία δυο καπάκια στα 35 λίτρα... σε θαλασινό νερό διπλή δόση... το πρώτο που λέει δύο καπάκια στα 70 λίτρα κάποιος άλλος γιατί τα Γερμανικά μου είναι σκουριασμένα μέχρι αηδίας (Κάτι για νερό και προστασία των βράγχιων λέει) Έγινε επεξεργασία 10 Σεπτεμβρίου 2010 - warhawk Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 10 Σεπτεμβρίου 2010 #3 Share 10 Σεπτεμβρίου 2010 Στο νερό και την προστασία της βλεννογόνου και στάσιμων 10 ml zun (2 καπάκια) για 70L Σε νέα ενυδρεία: 10 ml (δύο θέσεις), να διπλασιασθεί ο 35lt δοσολογία για θαλασσινά ενυδρεία μεταφραση google Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnsin 11 Σεπτεμβρίου 2010 #4 Share 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δοσολογία: Στο νερό και την προστασία της βλεννογόνου και zun απλάδια 10 ml (2 καπάκια) για 70L Σε νέα ενυδρεία: 10 ml (2 καπάκια) για 35lt Για ενυδρεία αλμυρού νερού διπλή δόση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος