retard20 10 Σεπτεμβρίου 2010 #1 Share 10 Σεπτεμβρίου 2010 περι υβριδισμου(αν μπορω πχ να βαλω τις red cherry εκει),γεννας,συνθηκες και οτι αλλο γνωριζετε http://img837.imageshack.us/img837/9559/shrimpv.jpg ευχαριστω εκ των προτερων!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_SKG 10 Σεπτεμβρίου 2010 #2 Share 10 Σεπτεμβρίου 2010 Οι Babaulti ανήκουν στην οικογένεια των Caridina και δεν υβριδίζουν με τις red cherry που ανήκουν στις Neocaridina. Οι απαιτήσεις τους είναι λίγο πολύ ίδιες με τις υπόλοιπες του είδους τους και συγκεκριμένα PH ~7 GH 8-20 Θερμ. 18-26 Δυστυχώς απαιτούν υφάλμυρο νερό για την αναπαραγωγή τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eric 10 Σεπτεμβρίου 2010 #3 Share 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δυστυχώς απαιτούν υφάλμυρο νερό για την αναπαραγωγή τους Γιατι νομιζω οτι αναπαραγονται στο γλυκο? Τα νεα γαριδακια μενουν σε μορφη λαρβας για λιγες ωρες και μετα περνουν την κανονικη τους μορφη και αναπτυσσονται ααααργγαααα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 10 Σεπτεμβρίου 2010 Author #4 Share 10 Σεπτεμβρίου 2010 Οι Babaulti ανήκουν στην οικογένεια των Caridina και δεν υβριδίζουν με τις red cherry που ανήκουν στις Neocaridina. Οι απαιτήσεις τους είναι λίγο πολύ ίδιες με τις υπόλοιπες του είδους τους και συγκεκριμένα PH ~7 GH 8-20 Θερμ. 18-26 Δυστυχώς απαιτούν υφάλμυρο νερό για την αναπαραγωγή τους ευχαριστω για την απαντηση δηλαδη δε θα δω μικρουλια :)!!! κριμας Γιατι νομιζω οτι αναπαραγονται στο γλυκο? Τα νεα γαριδακια μενουν σε μορφη λαρβας για λιγες ωρες και μετα περνουν την κανονικη τους μορφη και αναπτυσσονται ααααργγαααα.... δε ξερω εγω θα τις παρω αμα δω την πρωτη φορα αποτυχια θα κανω και μια αποπειρα με υφαλμηρο αν και εχω ακουσει για τις αμανο ποσο δυσκολο ειναι και βλεπουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 10 Σεπτεμβρίου 2010 #5 Share 10 Σεπτεμβρίου 2010 οι αμανο θέλουν υφάλμυρο νερό για να πολλαπλασιαστούν....άμα καταφέρεις να τις πολλαπλασιάσεις τις blue shrimp να μας φέρεις καμία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_SKG 10 Σεπτεμβρίου 2010 #6 Share 10 Σεπτεμβρίου 2010 Γιατι νομιζω οτι αναπαραγονται στο γλυκο? Τα νεα γαριδακια μενουν σε μορφη λαρβας για λιγες ωρες και μετα περνουν την κανονικη τους μορφη και αναπτυσσονται ααααργγαααα.... Γενικά με τις babaulti επικρατεί ένα χάος, πολλοί δεν δέχονται ότι υπάρχουν babaulti sp blue αλλά πρόκειται για είδος neocaridina sp. Οι babaulti έχουν πιο μακριά και πριονωτή μύτη. Ανάλογα λοιπόν τι είδος ακριβώς θα είναι οι babaulti "blue" που έχεις θα είναι και η αναπαραγωγή τους. Γενικά δύσκολα τα πράγματα αφού είναι σε μορφή λάρβας, ακόμα και αν είναι σε γλυκό νερό Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 10 Σεπτεμβρίου 2010 Author #7 Share 10 Σεπτεμβρίου 2010 (edited) Γενικά με τις babaulti επικρατεί ένα χάος, πολλοί δεν δέχονται ότι υπάρχουν babaulti sp blue αλλά πρόκειται για είδος neocaridina sp. Οι babaulti έχουν πιο μακριά και πριονωτή μύτη. Ανάλογα λοιπόν τι είδος ακριβώς θα είναι οι babaulti "blue" που έχεις θα είναι και η αναπαραγωγή τους. Γενικά δύσκολα τα πράγματα αφού είναι σε μορφή λάρβας, ακόμα και αν είναι σε γλυκό νερό οι αμανο θέλουν υφάλμυρο νερό για να πολλαπλασιαστούν....άμα καταφέρεις να τις πολλαπλασιάσεις τις blue shrimp να μας φέρεις καμία Με υποχρεωσατε :) ειμαι και καινουριος την πατησα !!! παντως θα κανω μια προσπαθεια επισης καμια ευκολη στην αναπαραγωγη να εχω στο νου μου για μετα εκτος απο red cherry και παλι ευχαριστω!!! επισης εχω παρει τροφη καθε ποτε μπορω να πεταω και ποσο?? jbl novo prawn λεει οτι εχει 5% αλγη σπιρουλινα πρωτεινη βιταμινη C klp Έγινε επεξεργασία 10 Σεπτεμβρίου 2010 - retard20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_SKG 10 Σεπτεμβρίου 2010 #8 Share 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δες τι γαρίδες μπορείς να βρεις και θα σου πούμε τι χρειάζονται Link to comment Share on other sites More sharing options...
pav_rod 10 Σεπτεμβρίου 2010 #9 Share 10 Σεπτεμβρίου 2010 Μπορείς να βάλεις snow ball γαρίδες. Είναι σαν τις red cherry (και στην ίδια οικογένεια), αλλά λευκές. Υβριδίζουν βέβαια με τις red cherry. Είναι εύκολες στην αναπαραγωγή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
efthvag 10 Σεπτεμβρίου 2010 #10 Share 10 Σεπτεμβρίου 2010 Ρίξε μια ματιά ΕΔΩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 10 Σεπτεμβρίου 2010 Author #11 Share 10 Σεπτεμβρίου 2010 Σας ευχαριστω ολους <3 ρωταω ποιες ειναι ευκολες για να δω ποιες μπορω να κανω και παραγγελεια!!! και παλι ευχαριστω!! Αμα γινει και καμια γεννα με τις blue θα σας ξανα ζαλισω Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 14 Σεπτεμβρίου 2010 Author #12 Share 14 Σεπτεμβρίου 2010 http://img230.imageshack.us/img230/6581/14092010013.jpg τις εχω στο ενυδρειοοο μουυυυυυ και οι 3 εχουν αυγα ισως και περισσοτερες βοηθεια δε ξερω τι να κανω.... να το προσπαθησω η να το αφησω μου εχετε πει ειναι δυσκολο στα παραπανω σχολια!!! αν με ωθησετε να το προσπαθησω πειτε μου τι πρεπει να κανω η κανα σχετικο link Ευχαριστω!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_SKG 14 Σεπτεμβρίου 2010 #13 Share 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν είναι κάτι που μπορείς να κάνεις, συνεχίζεις κανονικά ότι έκανες και ότι τροφή έδινες. Αν είναι είδος που δεν απαιτεί υφάλμυρο κάποια στιγμή θα δεις γαριδάκια. Καλή συνέχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 14 Σεπτεμβρίου 2010 Author #14 Share 14 Σεπτεμβρίου 2010 (edited) Δεν είναι κάτι που μπορείς να κάνεις, συνεχίζεις κανονικά ότι έκανες και ότι τροφή έδινες. Αν είναι είδος που δεν απαιτεί υφάλμυρο κάποια στιγμή θα δεις γαριδάκια. Καλή συνέχεια να σαι καλα φιλε μου!!! δηλαδη δεν ξερουμε ακριβως τι παιζει ε? αρα αμα δεν ζησουν πρεπει να τραβηξω λουκια χοντρα ε ? και παλι ευχαριστω!! δεν τις εχω και πολυ 2 μερες και ταιζω με Jbl novo prawn να ριχνω και κανα αγγουρακι που και που? ειναι συνολο 20 10 red cherry 10 blue Έγινε επεξεργασία 14 Σεπτεμβρίου 2010 - retard20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosgv 14 Σεπτεμβρίου 2010 #15 Share 14 Σεπτεμβρίου 2010 http://img230.imageshack.us/img230/6581/14092010013.jpg τις εχω στο ενυδρειοοο μουυυυυυ και οι 3 εχουν αυγα ισως και περισσοτερες βοηθεια δε ξερω τι να κανω.... να το προσπαθησω η να το αφησω μου εχετε πει ειναι δυσκολο στα παραπανω σχολια!!! αν με ωθησετε να το προσπαθησω πειτε μου τι πρεπει να κανω η κανα σχετικο link Ευχαριστω!!!! καλή επιτυχία με τις γαρίδες σου! απο πετ τις αγόρασες ή μέσω διαδικτύου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 15 Σεπτεμβρίου 2010 Author #16 Share 15 Σεπτεμβρίου 2010 καλή επιτυχία με τις γαρίδες σου! απο πετ τις αγόρασες ή μέσω διαδικτύου? απο πετ!!! στην αγια παρασκευη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος