IoSpy 9 Σεπτεμβρίου 2010 #1 Share 9 Σεπτεμβρίου 2010 (edited) Αγόρασα 2 γατοψαράκια εχθές αλλά δεν ξέρω τι είναι. Μπορεί κάποιος να καταλάβει? Edit: δεν μου κάνει επισύναψη την εικόνα... Έγινε επεξεργασία 9 Σεπτεμβρίου 2010 - IoSpy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 9 Σεπτεμβρίου 2010 #2 Share 9 Σεπτεμβρίου 2010 Φωτο δεν έβαλες .Αν εχεις πρόβλημα να τις ανεβάσεις μίκρυνέ τες με την ζωγραφική.Πατας πάνω Εικόνα==>Αυξομειωση/παραμόρφωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 9 Σεπτεμβρίου 2010 Author #3 Share 9 Σεπτεμβρίου 2010 (edited) Φωτο δεν έβαλες .Αν εχεις πρόβλημα να τις ανεβάσεις μίκρυνέ τες με την ζωγραφική.Πατας πάνω Εικόνα==>Αυξομειωση/παραμόρφωση Όντως το μέγεθοπς έφτεγε Έγινε επεξεργασία 9 Σεπτεμβρίου 2010 - IoSpy Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 9 Σεπτεμβρίου 2010 #4 Share 9 Σεπτεμβρίου 2010 Κατά 99% είναι Yoyo loach (Botia lohachata) Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 9 Σεπτεμβρίου 2010 Author #5 Share 9 Σεπτεμβρίου 2010 Κατά 99% είναι Yoyo loach (Botia lohachata) Μοιάζει όντως με αυτό στη φωτογραφία. Αυτό θα είναι. Βλέπω όμως ότι φθάνουν 11 εκατοστά, άρα πρέπει να είναι πολύ μικρά τα δικά μου γιατί είναι ακόμα 3 με 4. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος