stavaigi 9 Σεπτεμβρίου 2010 #1 Share 9 Σεπτεμβρίου 2010 καλησπερα σας να συστηθω και εγω στην παρεα σας παρουσιαζοντας το μονομαχοενυδρειο μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 9 Σεπτεμβρίου 2010 #2 Share 9 Σεπτεμβρίου 2010 (edited) καλως ηρθες!!! μου αρεσει ππου τα φυτα βγαινουν εξω αλλα πρεπει να μπει με καποιο τροπο καπακι, για να μην πηδηξει εξω ο μορφονιος σου! Έγινε επεξεργασία 9 Σεπτεμβρίου 2010 - pozeras13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavaigi 9 Σεπτεμβρίου 2010 Author #3 Share 9 Σεπτεμβρίου 2010 (edited) αλλη μια..... Έγινε επεξεργασία 6 Νοεμβρίου 2010 - stormtrooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 9 Σεπτεμβρίου 2010 #4 Share 9 Σεπτεμβρίου 2010 Πολύ όμορφο ενυδρείο! Μπορείς να κόψεις ένα λεπτό plexiglass ή καλύτερα πολυκαρβονικό φύλλο έτσι ώστε και τα φυτά να είναι έξω αλλά και ο μονομάχος...μέσα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavaigi 9 Σεπτεμβρίου 2010 Author #5 Share 9 Σεπτεμβρίου 2010 καλως ηρθες!!! μου αρεσει ππου τα φυτα βγαινουν εξω αλλα πρεπει να μπει με καποιο τροπο καπακι, για να μην πηδηξει εξω ο μορφονιος σου! το πλεγμα ειναι στο προγραμμα να φτιαχτει , αυτες οι φωτο ειναι απο το αρχικο στησημο θα ανεβασω μολις αποκτησω παλι ψηφιακη γιατι εχει προστεθει και λιγη xmass moss ξυλο και λιγη star moss στα βραχακια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 9 Σεπτεμβρίου 2010 #6 Share 9 Σεπτεμβρίου 2010 το πλεγμα ειναι στο προγραμμα να φτιαχτει , αυτες οι φωτο ειναι απο το αρχικο στησημο θα ανεβασω μολις αποκτησω παλι ψηφιακη γιατι εχει προστεθει και λιγη xmass moss ξυλο και λιγη star moss στα βραχακια! ωραιος τα βραχακια δεν ειναι ασβεστολιθικα ε? και την καλυτερη δουλεια κανεις που τα καλυπτεις με φυτα για να μην παιστει και κανενα πτερυγιο του μονομαχου Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavaigi 24 Σεπτεμβρίου 2010 Author #7 Share 24 Σεπτεμβρίου 2010 ενα μικρο update απο τον μονομαχακο εχει προστεθει xmass moss στο ξυλο και starmoss στις πετρουλες απο εχθες κι ολας εφτιαξα μια μπουκαλιτσα diy CO2, το βραδυ πρεπει να κλεινω την παροχη της η οχι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavaigi 24 Σεπτεμβρίου 2010 Author #8 Share 24 Σεπτεμβρίου 2010 ωπ τι παιζετε ? δεν μου τισ ανεβαζει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 24 Σεπτεμβρίου 2010 #9 Share 24 Σεπτεμβρίου 2010 ενα μικρο update απο τον μονομαχακο εχει προστεθει xmass moss στο ξυλο και starmoss στις πετρουλες απο εχθες κι ολας εφτιαξα μια μπουκαλιτσα diy CO2, το βραδυ πρεπει να κλεινω την παροχη της η οχι ? Αν μπορείς καλό είναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavaigi 24 Σεπτεμβρίου 2010 Author #10 Share 24 Σεπτεμβρίου 2010 υπαρχει περιπτωση να κανει κανα μπαμ η μπουκαλα? οχι τπτ αλλο αλλα ειναι και διπλα στο κομοδινο το ενυδρειο και το μπουκαλι πανω απο το κεφαλι μου! πως θα ανεβασω φωτο τωρα ,. τι επαθε το εργαλειο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paliosdimitris 24 Σεπτεμβρίου 2010 #11 Share 24 Σεπτεμβρίου 2010 Πάρα πολύ κάλο το μίνι aquarioum Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 24 Σεπτεμβρίου 2010 #12 Share 24 Σεπτεμβρίου 2010 ενα μικρο update απο τον μονομαχακο εχει προστεθει xmass moss στο ξυλο και starmoss στις πετρουλες απο εχθες κι ολας εφτιαξα μια μπουκαλιτσα diy CO2, το βραδυ πρεπει να κλεινω την παροχη της η οχι ? Αν ειναι μικρο diy και σε νορμαλ παροχη δεν χρειαζεται και δεν πρεπει να το κλεινεις για να μη "σκασει" Αν ειναι μπουκαλα βαλε χρονοδιακοπτη με μαγνητικη να λειτουργει μονο μερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavaigi 25 Σεπτεμβρίου 2010 Author #13 Share 25 Σεπτεμβρίου 2010 Αν ειναι μικρο diy και σε νορμαλ παροχη δεν χρειαζεται και δεν πρεπει να το κλεινεις για να μη "σκασει" Αν ειναι μπουκαλα βαλε χρονοδιακοπτη με μαγνητικη να λειτουργει μονο μερα. diy ειναι delta66 κλασικα, μπουκαλιτσα 2λιτρι και τα σχετικα! αρα το βραδυ δεν κλεινει η μπουκαλα! τωρα ομως δεν θα αρχισει να πευτει το pH ? τι πρεπει να κανω για να το κραταω σταθερο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 25 Σεπτεμβρίου 2010 #14 Share 25 Σεπτεμβρίου 2010 (edited) diy ειναι delta66 κλασικα, μπουκαλιτσα 2λιτρι και τα σχετικα! αρα το βραδυ δεν κλεινει η μπουκαλα! τωρα ομως δεν θα αρχισει να πευτει το pH ? τι πρεπει να κανω για να το κραταω σταθερο? Αν παρατηρησεις κατι τετοιο σε μεγαλη κλιμακα (πχ μεταβολη πανω απ 0.5-1 βαθμο) ή/και τα ψαρια να λαχανιαζουν (χωρις να ειναι λαβυρινθοψαρα) στην επιφανεια για οξυγονο (αδυνατα κατα τη γνωμη μου με diy co2, εκτος κι αν βαλεις diy με φουλαρισμενη κουταλα με μαγια, σε μικρο ενυδρειακι με μεγαλη ιχθυοφορτωση) τοτε: Αν εισαι καθε μερα την ωρα που κλεινουν τα φωτα στο σπιτι ( ) το κανεις με μια βαλβιδα διαφυγης (τριοδη) που αφηνεις να φευγει το αεριο στο δωματιο και οχι στο ενυδρειο. (δεν υπαρχει περιπτωση δηλητηριασης) ή με μια αεραντλια με ψηφιακο χρονοδιακοπτη που να ανοιγει για λιγο κατα τη διαρκεια της νυχτας, πχ 20 λεπτα καθε δυο ωρες Έγινε επεξεργασία 25 Σεπτεμβρίου 2010 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavaigi 27 Οκτωβρίου 2010 Author #15 Share 27 Οκτωβρίου 2010 ενα μικρο update εχουν προστεθει φυτα οπως xmass moss, star moss, javaferm, και μια μικρη anubia nana! αντιμετωπιζω καποια προβληματακια αλλα θα λυθουν στην πορεια, οπως εμφανιση τριχωειδους αλγης πολυ πιθανον γιατι προσθεσα στο φωτισμο μια 2 λαμπιτσες νεον για pc , προσπαθω να την πολεμησω λιγο με το seachem excel! ακομα προστεθηκαν 2 zebra snail ( nerite ) περιμενω παρατηρησεις και διορθωσεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gixxer 31 Οκτωβρίου 2010 #16 Share 31 Οκτωβρίου 2010 Ειναι πολύ όμορφο! Και δείχνει μεγαλύτερο. Απο τα ωραιοτερα που εχω δει σε τοσα λίτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plaYgirl 31 Οκτωβρίου 2010 #17 Share 31 Οκτωβρίου 2010 πανεμορφο.... δεν περιγραφω αλλο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavaigi 6 Νοεμβρίου 2010 Author #18 Share 6 Νοεμβρίου 2010 ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια! χτες προστεθηκε και ενα φιλτρακι κρεμαστο 190 l/h με περισσοτερο χωρο για βιολογικα υλικα και ετσι κερδισαμε και χωρο απο τα λιτρα του ενυδρειου! θα ανεβασω φωτο συντομα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 6 Νοεμβρίου 2010 #19 Share 6 Νοεμβρίου 2010 Ειναι πολύ όμορφο! Και δείχνει μεγαλύτερο. Απο τα ωραιοτερα που εχω δει σε τοσα λίτρα. μεγαλυτερο και πολυ ομορφοτερι, γινεται παρα πολυ καλο μονομαχοενυδρειο!! καλη συνεχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavaigi 26 Νοεμβρίου 2010 Author #20 Share 26 Νοεμβρίου 2010 μια καλη νεα φωτο απο το μικρο μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 26 Νοεμβρίου 2010 #21 Share 26 Νοεμβρίου 2010 πανεμορφο φιλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 26 Νοεμβρίου 2010 #22 Share 26 Νοεμβρίου 2010 Πολύ όμορφο.Τρομερή η εξέλιξη του ενυδρείου σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavaigi 26 Νοεμβρίου 2010 Author #23 Share 26 Νοεμβρίου 2010 ευχαριστω παλικαρια και ακομα δεν εχω φτασει στο σταδιο που θελω! επεται συνεχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος