Ice-Man 9 Σεπτεμβρίου 2010 #1 Share 9 Σεπτεμβρίου 2010 Εχω φαει τον κοσμο να βρω τη σηγκεκριμενη λαμπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggelis78 9 Σεπτεμβρίου 2010 #2 Share 9 Σεπτεμβρίου 2010 Ηλεκτρόραμα. Παύλου Μελά 11 Τ.Κ 12131 Περιστέρι Τηλ.: 2105720022-55 Δεν τις έχει ετοιμοπαράδοτες, αλλά τις φέρνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice-Man 9 Σεπτεμβρίου 2010 Author #3 Share 9 Σεπτεμβρίου 2010 (edited) εγω του ζητησα 2 και αρνηθικε παντος. + οτι περιμενα ποσες μερες να μου απαντησει. Έγινε επεξεργασία 9 Σεπτεμβρίου 2010 - Ice-Man Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggelis78 9 Σεπτεμβρίου 2010 #4 Share 9 Σεπτεμβρίου 2010 Τι να σου πω αδερφέ? Εγώ από εκεί τις πήρα πριν κανα δίμηνο. 2 του παράγγειλα και μου τις έφερε σε 4-5 μέρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 9 Σεπτεμβρίου 2010 #5 Share 9 Σεπτεμβρίου 2010 Απ'όσο γνωρίζω αποκλειστική εισαγωγή σε gro-lux κάνει μόνο ο Καυκάς. Λογικά θα προμηθεύονται κάποια μαγαζιά από αυτόν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 9 Σεπτεμβρίου 2010 #6 Share 9 Σεπτεμβρίου 2010 (edited) Απ'όσο γνωρίζω αποκλειστική εισαγωγή σε gro-lux κάνει μόνο ο Καυκάς. Λογικά θα προμηθεύονται κάποια μαγαζιά από αυτόν. εγώ στο Ηλκτρόραμα έχω βρει τα πάντα από λάμπες και ηλεκτρολογικά....... όταν έψαχνα και εγώ για λάμπες περίεργες ένας φίλος μου ηλεκτρολόγος μου πρότεινε τον Καυκά αλλά όταν πήγα εκεί που μου υπέδειξε στο περίπου βρήκα το Ηλεκρόραμα και έκανα την δουλεία μου τελικά.Άμα είναι εύκολο για να το έχω κατά νου μπορείς να αναφέρεις που είναι το κατάστημα Καυκάς? Έγινε επεξεργασία 9 Σεπτεμβρίου 2010 - karrot Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 9 Σεπτεμβρίου 2010 #7 Share 9 Σεπτεμβρίου 2010 Είναι αλυσίδα καταστημάτων.Μέλος μας εργάζεται σε υποκατάστημα και μου έδωσε την πληροφορία. Χωρίς να θεωρηθεί διαφήμιση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 9 Σεπτεμβρίου 2010 #8 Share 9 Σεπτεμβρίου 2010 αφού είναι αλυσίδα το βρήκα στο Internet που είναι ....πώς βρέθηκα εγώ στο Ηλεκτρόραμα ακόμα δεν μπορώ να το καταλάβω γιατί είναι σε διαφορετικά σημεία στο Περιστέρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice-Man 9 Σεπτεμβρίου 2010 Author #9 Share 9 Σεπτεμβρίου 2010 να πεις οτι δεν πηρα στον καυκα;παντος το ηλεκτροραμα με ειχε 8 μερες στο περιμενε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 9 Σεπτεμβρίου 2010 #10 Share 9 Σεπτεμβρίου 2010 Εξαρτάται τι ακριβώς ζητάς...Εγώ που ήθελα Τ5 για Juwel μόνο ξύλο δεν έφαγα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggef 9 Σεπτεμβρίου 2010 #11 Share 9 Σεπτεμβρίου 2010 Απ'όσο γνωρίζω αποκλειστική εισαγωγή σε gro-lux κάνει μόνο ο Καυκάς. Λογικά θα προμηθεύονται κάποια μαγαζιά από αυτόν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος