aquamangr 9 Σεπτεμβρίου 2010 #1 Share 9 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια χαρά σε όλη την υδρόφιλη παρέα! Πάντα μου άρεσε η ιδέα να έχω το δικό μου ενυδρείο αλλά δεν έφτανα ποτέ στην μεγάλη απόφαση. Ακόμα και τώρα δεν ξέρω σίγουρα αν θα το κάνω το μεγάλο βήμα αλλά αν δεν σας πειράζει θα ήθελα κι εγώ να γίνω μέλος της όμορφης παρέας σας! Με φιλικούς χαιρετισμούς, aquamangr! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 9 Σεπτεμβρίου 2010 #2 Share 9 Σεπτεμβρίου 2010 Καλώς ήρθες στην παρέα μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 9 Σεπτεμβρίου 2010 #3 Share 9 Σεπτεμβρίου 2010 Αρκει που μπηκες στην παρεα μας.Σε λιγο καιρο θα σε δουμε και με ψαρακια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquamangr 9 Σεπτεμβρίου 2010 Author #4 Share 9 Σεπτεμβρίου 2010 χεχε... για να δούμε, για να δούμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 9 Σεπτεμβρίου 2010 #5 Share 9 Σεπτεμβρίου 2010 Καλώς ήρθες! Να το κάνεις το μεγάλο βήμα! Να το κάνεις! Αξίζει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 9 Σεπτεμβρίου 2010 #6 Share 9 Σεπτεμβρίου 2010 καλωε ηρθες!!! ξεκινα σωστα και θα κολησεις!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiross8888 9 Σεπτεμβρίου 2010 #7 Share 9 Σεπτεμβρίου 2010 welcome!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ina 10 Σεπτεμβρίου 2010 #8 Share 10 Σεπτεμβρίου 2010 καλώς ήρθες!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquamangr 13 Σεπτεμβρίου 2010 Author #9 Share 13 Σεπτεμβρίου 2010 Ευχαριστώ παιδιά, έριξα μια ματιά στις μ.αγγελίες για να δω τι παίζει και ίσως αρχίσω να σιγά σιγά να μαζεύω τίποτα μικροπράγματα! Γενικά όμως έχετε κάνει καλή παρέα εδώ μέσα και μου αρέσει πολύ το φιλικό κλίμα που διατηρείτε. Εντόπισα και το θέμα του φίλου μας από την Κύπρο με την τεχνητή του λίμνη.... σαν όνειρο είναι!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts