giannispass 9 Σεπτεμβρίου 2010 #1 Share 9 Σεπτεμβρίου 2010 Για 1.20x0.5x0.5 με 8άρι ρονταρισμένο τζάμι, μου ειπαν κοστος 120 ευρώ. Ειναι καλη η τιμη αυτη? Δεν εχω ασχοληθει αλλη φορα με κατασκευη ενυδρειου και δεν εχω ιδεα απο κοστος τζαμιου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 9 Σεπτεμβρίου 2010 #2 Share 9 Σεπτεμβρίου 2010 μονος σου θα το κολλησεις? τα τζαμια ροντε η ατροχιστα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispass 9 Σεπτεμβρίου 2010 Author #3 Share 9 Σεπτεμβρίου 2010 Ναί θα το κολλήσω μονος μου. Ροντέ θα ειναι τα τζάμια. Για 1m sump εντάξει δεν ειναι το 8αρι τζαμι? Θα βαλω και κοντρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 9 Σεπτεμβρίου 2010 #4 Share 9 Σεπτεμβρίου 2010 Ρωτησες σε καταστημα αν στο κολλήσουν πόσο θα κοστίσει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naskas 9 Σεπτεμβρίου 2010 #5 Share 9 Σεπτεμβρίου 2010 Εγω τα υπολογιζω γυρω στα 60-70 ευρω. με το ροντε..... Δεν ξερω αν στα 120 που σου ειπαν, εχεις βαλει και τα διαχωριστικα......? αυτα απο μενα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 9 Σεπτεμβρίου 2010 #6 Share 9 Σεπτεμβρίου 2010 εάν είναι σκέτα τζάμια ρονταρισμένα αμοντάριστο είναι πολλά. Εάν είναι μονταρισμένο είναι καλά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispass 9 Σεπτεμβρίου 2010 Author #7 Share 9 Σεπτεμβρίου 2010 Για αμοντάριστο συζητάμε. Μονο τα τζάμια. Αλλα ρονταρισμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 9 Σεπτεμβρίου 2010 #8 Share 9 Σεπτεμβρίου 2010 ενα 80ε θα μου ακουγοταν καλα..... αντε βαρια 90ε.... καλυτερα να εβρισκες καποιον να στο κολλησει αν ειναι η πρωτη σου αποπειρα γιατι ειναι σχετικα μεγαλο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 9 Σεπτεμβρίου 2010 #9 Share 9 Σεπτεμβρίου 2010 Για αμοντάριστο συζητάμε. Μονο τα τζάμια. Αλλα ρονταρισμένα. google "Βλαβιανός τζάμια" κάπου στο 80ρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 9 Σεπτεμβρίου 2010 #10 Share 9 Σεπτεμβρίου 2010 google "Βλαβιανός τζάμια" κάπου στο 80ρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 9 Σεπτεμβρίου 2010 #11 Share 9 Σεπτεμβρίου 2010 θα του ζητήσω ποσοστά στο τέλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος