Jump to content

Παρουσίαση 15 λίτρου ενυδρείου φυτεμένο..!!

Savou

Recommended Posts

Παιδιά τα ενυδρείο είναι 15 λίτρα όπως ανέφερα και στον τίτλο..Τα φυτά που υπάρχουν μέσα είναι : anubias,valisneria,και αυτό που είναι στην μέση που δεν γνωρίζω το όνομά του (αν ξέρει κάποιος).Το ενυδρείο αυτή την στιγμή είναι στο μπαλκόνι μου και έχει φυσικό φως καθώς δεν έχει καπάκι και φωτισμό..!!Μεσα εχει λεπτοκοκο και πιο χοντρο χαλικι..ενα φιλτρο σε καποια φοτο φενετε δεν ξερω περισοτερα για το φίλτρο (καποιος πιο έμπειρος αν το δει πιστεύω οτι θα καταλάβει ποιο ειναι αν ναι ασ μοθυ πει και εμενα.. :) )Του βαζω τις jbl Biotopol plus Water conditioner..Βακτιρια δεν εχω βαλει ακομα καθος δεν ξερω τη μπορω να βαλω μεσα καθος το ενυδρειο ειπαμε οτι ειναι στο μπαλκονι...Αλλα εχω τα βακτιρια τιw Sera (bionitrivec)..Αυτα ηταν λιγα λογια για το ενυδρειο μου θα περιμενω γνωμες για ψαρακια και για αλλαγες στο ενυδρειο...!!

ωραιο και απλο! με ενα καπακι, θερμοστατη και λαμπα μπορει να μπει ενας μονομαχος, αντε και ενα zebra snail και να τον χαρεις. το φιλτρο δεν μπορω να δω ποιο ειναι αλλα οποιο και αν ειναι ειναι πολυ δυνατη η ροη του για το ενυδρειο, απο ο,τι βλεπω με το φουσκωμα του νερου στο μπροστα τζαμι... βαλε ενα σπλιτερ να μοιραστει η ροη, γιατι αν βαλεις και μονομαχο, αυτος θελει μικρη ροη!

καλη συνεχεια ευχομαι!!

Και τελος...!!Ελπιζω να σας αρεσει..Η καθε γνωμη δεκτη...!!Σας ευχαριστω..!!

ωραιο και απλο! με ενα καπακι, θερμοστατη και λαμπα μπορει να μπει ενας μονομαχος, αντε και ενα zebra snail και να τον χαρεις. το φιλτρο δεν μπορω να δω ποιο ειναι αλλα οποιο και αν ειναι ειναι πολυ δυνατη η ροη του για το ενυδρειο, απο ο,τι βλεπω με το φουσκωμα του νερου στο μπροστα τζαμι... βαλε ενα σπλιτερ να μοιραστει η ροη, γιατι αν βαλεις και μονομαχο, αυτος θελει μικρη ροη!

καλη συνεχεια ευχομαι!!

Το ξεχασα υπαρχει θερμοστατης..Οχι μεσα στο ενυδρειο..25 W ..Οσο για την ροη μπορει να χαμιλωση..Οταν λες σπλιτερ τη εννοεις..??Οσο για τον μονομαχο να θιμισω οτι το ενυδρειο βρεισκετε στο μπαλκονι θα αντεξει..??

Το ξεχασα υπαρχει θερμοστατης..Οχι μεσα στο ενυδρειο..25 W ..Οσο για την ροη μπορει να χαμιλωση..Οταν λες σπλιτερ τη εννοεις..??Οσο για τον μονομαχο να θιμισω οτι το ενυδρειο βρεισκετε στο μπαλκονι θα αντεξει..??

αν εχεις θεμροστατη και καπακι γιατι να μην αντεξει? αλλα θα καις ενα σορο... τι να σου πω βλεπεις και πρατεις. σπλιτερ μπορεις να κανεις ας πουμε περνοντας ενα σωληνα που τον βαζεις στην εξοδο του φιλτρου. τον σωληνα αυτον τον εχεις τρυπησει σε μερικα σημεια και απο αυτα τα σημεια βγαινει το νερο στο ενυδρειο με μειωμενη ροη αφου αυτη μοιραζεται στις τρυπες του σωληνα :)

αν εχεις θεμροστατη και καπακι γιατι να μην αντεξει? αλλα θα καις ενα σορο... τι να σου πω βλεπεις και πρατεις. σπλιτερ μπορεις να κανεις ας πουμε περνοντας ενα σωληνα που τον βαζεις στην εξοδο του φιλτρου. τον σωληνα αυτον τον εχεις τρυπησει σε μερικα σημεια και απο αυτα τα σημεια βγαινει το νερο στο ενυδρειο με μειωμενη ροη αφου αυτη μοιραζεται στις τρυπες του σωληνα :)

:):):P

εξαρταται και απο τι θερμοκρασια θα παει το χειμωνα... αυτη η ερωτηση πηγαινει στον panos1990 που ειναι ειδικος σε πειραματα outdoors και με γαριδες. :)

Έγινε επεξεργασία - pozeras13

εξαρταται και απο τι θερμοκρασια θα παει το χειμωνα... αυτη η ερωτηση πηγαινει στον pano1990 που ειναι ειδικος σε πειραματα outdoors και με γαριδες. :)

Ευχαριστω οποιος γνςριζει ασ με φωτησει..!!!

Μια χαρά το βλέπω!

Σε κανένα μήνα θα βλέπεις μόνο φυτά :)

Το βλέπει ο ήλιος?

Τι θερμοκρασία πιάνει των χειμώνα έξω?

Μια χαρά το βλέπω!

Σε κανένα μήνα θα βλέπεις μόνο φυτά :)

Το βλέπει ο ήλιος?

Τι θερμοκρασία πιάνει των χειμώνα έξω?

ναι το βλεπει ο ηλιος..οχι απευθεια ομως γιατι φοβιθικα μην μου καψει τα φυτα..!!για θερμοκραδια τον χειμωνα δεν ξερω καθος εχθες το τελιωσα δεν εχει περασει χειμωνα το ενυδρειο..Λες κα δοκιμασω με τισ γαριδουλες το ενυδρειο ειναι ετοιμο για γαριδες..??

ναι το βλεπει ο ηλιος..οχι απευθεια ομως γιατι φοβιθικα μην μου καψει τα φυτα..!!για θερμοκραδια τον χειμωνα δεν ξερω καθος εχθες το τελιωσα δεν εχει περασει χειμωνα το ενυδρειο..Λες κα δοκιμασω με τισ γαριδουλες το ενυδρειο ειναι ετοιμο για γαριδες..??

Σίγουρα δεν είναι ακόμα έτοιμο...

Άστο ένα μήνα να στρώσει ο βυθός και το ενυδρείο και βλέπουμε τότε.

Σίγουρα δεν είναι ακόμα έτοιμο...

Άστο ένα μήνα να στρώσει ο βυθός και το ενυδρείο και βλέπουμε τότε.

ε ναι σιγουρο ετσι και αλλιως πρεπει να στρωσω και το νερο..να βαλω βακτιρια..

Ωραίο το ενυδρείο, αλλά μέσα στο σπίτι δεν χωράει κάπου??

Γιατί χειμώνα καλοκαίρι, θα έχει κάπως ''τραβηγμένες'' θερμοκρασίες....

Και καλά το χειμώνα με θερμοστάτη, αλλά το καλοκαίρι...........................

Δεν το χεις σκεφτεί αυτό???

Ωραίο το ενυδρείο, αλλά μέσα στο σπίτι δεν χωράει κάπου??

Γιατί χειμώνα καλοκαίρι, θα έχει κάπως ''τραβηγμένες'' θερμοκρασίες....

Και καλά το χειμώνα με θερμοστάτη, αλλά το καλοκαίρι...........................

Δεν το χεις σκεφτεί αυτό???

ναι το εχω σκευτει αλλα δεν υπαρχει αλλη λυση..θα το εβαζα πανω στο γραφειο μου αλλα δεν θα εχουν φως τα φυτα και επειδη δεν εχει καπακι και κανει υγρασια στο γραφειο μου..γιαυτο δεν γινετε να το βαλω μεσα..αλλα θα προσπαθισω να κανω κατι..!!!λες να τα καψω τα φυτα..??

γιατι δεν βαζεις μια λαμπα? δεν χρειαζεσαι καπακι για να εχεις λαμπα... και μενα το ενα μου φυτεμενο ειναι χωρις καπακι και μια χαρα τα πανε τα φυτα με τη λαμπα που γαντωνει στα πλαγια...

γιατι δεν βαζεις μια λαμπα? δεν χρειαζεσαι καπακι για να εχεις λαμπα... και μενα το ενα μου φυτεμενο ειναι χωρις καπακι και μια χαρα τα πανε τα φυτα με τη λαμπα που γαντωνει στα πλαγια...

μια απλη λαμπα..πυστευω οτι θα θερμαινει το νερο..!!αλλα δεν ειναι μονο αυτο ειναι και το προβλημα οτι κανει υγρασια πανω στο γραφειο... :):) Πραγματικα παντος αμα τα καταφερω και βαλω και μεσα καμια 10αρια red cherry θα εινμαι πλ χαρουμενος..!!

τη λετε αμα βρω μεσα χωρο θα μπορεσω να βαλω red cherry.??

μια απλη λαμπα..πυστευω οτι θα θερμαινει το νερο..!!αλλα δεν ειναι μονο αυτο ειναι και το προβλημα οτι κανει υγρασια πανω στο γραφειο... :):) Πραγματικα παντος αμα τα καταφερω και βαλω και μεσα καμια 10αρια red cherry θα εινμαι πλ χαρουμενος..!!

δεν μιλαω για απλη λαμπα, που και παλι ποοσοο θα το θερμανει το νερο και ειδικα το χειμωνα... ενυδρειακη μπορεις να βαλεις. παντος εκτος απο τα φυτα και τα ζωντανα χρειαζονται το φως, ειτε του ηλιου ειτε της ενυδρειακης λαμπας... για red cherry μια χαρα εισαι... γιατι να μην μπορεις?

δεν μιλαω για απλη λαμπα, που και παλι ποοσοο θα το θερμανει το νερο και ειδικα το χειμωνα... ενυδρειακη μπορεις να βαλεις. παντος εκτος απο τα φυτα και τα ζωντανα χρειαζονται το φως, ειτε του ηλιου ειτε της ενυδρειακης λαμπας... για red cherry μια χαρα εισαι... γιατι να μην μπορεις?

ωραια..!!!που μπορω να προμηθευτω ολο το σετ λαμπα και οτι αλλο χριαζται..??τιμη περιπου..??

ωραια..!!!που μπορω να προμηθευτω ολο το σετ λαμπα και οτι αλλο χριαζται..??τιμη περιπου..??

απο πετ σοπ με ενυδρεια. εγω το ειχα παρει το φωτιστικο μαζι με το ενυδρειο. αλλα νομιζω κανα 20αρι το πολυ... και ολα τα αλλα σε πετ σοπ. και κοιτα και αγγελιες εδω μεσα, πολυ πουλανε και γαριδες, 1 ευρω η μια...

απο πετ σοπ με ενυδρεια. εγω το ειχα παρει το φωτιστικο μαζι με το ενυδρειο. αλλα νομιζω κανα 20αρι το πολυ... και ολα τα αλλα σε πετ σοπ. και κοιτα και αγγελιες εδω μεσα, πολυ πουλανε και γαριδες, 1 ευρω η μια...

σε πετ σιτη θα βρω και λαμπα και το φωτιστικο..??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...