Jump to content

τερραριουμ

Recommended Posts

ρε παιδεια ψαχνω να βρω αν υπαρχει φιδι που να ζει ανετα σε 80 εκ μηκοσ και 40 πλατος στο φουλ μεγεθος του

αλλα ολα τα search μου οδοιγουντε στο τι να κανω αφου βαλω το φιδι στο τεραριυμ!!!! :):):):P

θελω να δω αν δεν υπαρχει φιδι σε τετοιο μεγεθος (καταληλο για τεραριυμ) να αγορασω καποιο ειδος σαυρας αλλα δν βρισκω τπτ δν υπαρχει καποιο σιτε που να δειχνη ολτα τα ζωα για τεραριυμ αναλογα με το μεγεθος του τεραριυμ οπως π.χ. με το fishbase??? του az

Υπάρχουν 2-3 μέλη στο ΑΖ που ασχολούνται και με αυτό το χόμπι και μάλιστα διατηρούν και ένα portal για το σκοπό αυτό....

Είναι θέμα χρόνου για να βρεις τον "δάσκαλό" σου !!!

Πιστεύω να σου απαντήσουν σύντομα.

Αν και οι γνώσεις που κατέχω είναι πιο πολύ εμπειρικές θα σε βοηθήσω όπως μπορώ. :)

Σαν κανόνας ισχύει οτι το μήκος του terrarium πρέπει να είναι τα 2/3 του τελικού μήκους του φιδιού. Βέβαια επειδή τα φίδια αναπτύσσονται σχετικά αργά, μπορείς να πάρεις ένα φίδι με μεγάλο τελικό μήκος και να αλλάζεις το terrarium οταν χρειάζονται.

Υπάρχουν όμως και φίδια που παραμένουν μικρά δηλ κάπου στο 1,20 -1,50 οποτε ένα τέτοιο θα ναι μια χαρά για το μήκος σου.

Ένα πολύ καλό site για ενημέρωση είναι το http://www.reptilesgreece.com/

ευχαριστω για τις απαντησεις με καλυψε πληρως το site!!! ειμαι κγαντεμης εψανα ωρες να βρω κατι τετοιο thx!

τελικα παw για Bearded Dragon η για Crested Gecko

για φιδι δν το βλεπω γιατι δν εχω χωρο για μεγαλητερο ενυδρειο και ειναι και λιγο περιεργη η τροφη τους

Υ.Γ.

:) helsing rulez :)

Έγινε επεξεργασία - spyros-DH

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...