spiross8888 8 Σεπτεμβρίου 2010 #1 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπερα σε ολους και ολες΄. Σπυρο με λενε , και μενω Αθηνα , ως εργενης αποκτάς χόμπυ και αποφασισα και εγω να παρω ενα ενυδρειο απο ενα φιλο που δεν το ηθελε αλλο ... ειμαι εδω σαν επισκεπτης 1 μηνα περιπου και παρακολουθω τα παντα οσον αφορα απο την υγεια των ψαριων μεχρι και την διακοσμηση του ενυδρειου. πηρα λοιπον ενα ενυδρειο juwel 120lit με φιλτρα και απο ολα ,το έστρωσα 10 ημέρες και τι εβαλα μεσα ; Μα φυσικα guppies 18 σε αριθμο. δεν το εχω διακοσμησει ακομα σε φυτα εχει κατω χοντρη αμμο και μια μεγαλη κρυψωνα (σπηλια) καθε βοηθεια σας χρησιμη . Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 8 Σεπτεμβρίου 2010 #2 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 (edited) καλως ηρθες! εισαι σωστος απο την απιψη οτι πρωτα ειδες, διαβασες και μετα αγορασες. μονο μια ερωτηση: γιατι πηρες 18? επρεπε να παρεις 1 αρσενικο και 3 θηλυκα. σε κανα μηνα θα ειχες 50... πλακα κανω μια χαρα ειναι!! Έγινε επεξεργασία 8 Σεπτεμβρίου 2010 - pozeras13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 8 Σεπτεμβρίου 2010 #3 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 8 Σεπτεμβρίου 2010 #4 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 Καλως ήλθες Περιμενουμε αναλυτική παρουσιαση του ενυδρειου στην αναλογη θεματικη κατηγορία. Καλη διαμονή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 8 Σεπτεμβρίου 2010 #5 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 Καλώς ήρθες στην ενυδρειοπαρέα μας Καλή συνέχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 8 Σεπτεμβρίου 2010 #6 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 Καλώς ήρθες στην παρέα. 18 guppies; Ετοιμάσου για μαιευτήριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 8 Σεπτεμβρίου 2010 #7 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 Καλώς όρισες!Να χαίρεσαι τα ψαράκια σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 8 Σεπτεμβρίου 2010 #8 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 Καλως ορισες Link to comment Share on other sites More sharing options...
magman 8 Σεπτεμβρίου 2010 #9 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 (edited) Καλώς όρισες! Πολύ όμορφα ψάρια διάλεξες! Νομίζω πως πρέπει να βρείς κερατόφυλλο ή κάποιο φυτό τέτοιου τύπου για να κρυφτούν τυχών γόνοι. Δεν μπορεί 18 γκάπυ είναι Και επειδή το ενυδρείο είναι καινούριο κάνε και κάτι τέτοιο καλού κακού Έγινε επεξεργασία 8 Σεπτεμβρίου 2010 - magman Link to comment Share on other sites More sharing options...
ina 8 Σεπτεμβρίου 2010 #10 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 καλως ορισες !!! Και καλα γεννητουρια !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 8 Σεπτεμβρίου 2010 #11 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 Καλώς ήρθες στο Aquazone! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts