souplaman 8 Σεπτεμβρίου 2010 #1 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους! Από όσο καιρό θυμάμαι την ύπαρξη μου, πάντα θυμάμαι και ένα ενυδρείο και τον χαρακτηριστικό ήχο των φυσαλίδων! Το κόλλημα το πήρα από τον πατέρα μου και τον ευχαριστώ πολύ για αυτό! Το πρωτό δίκο μου ενυδρείο είναι ένα Juvel Vision 260 γλυκού νερού, με φίλτρο εξωτερικό Eheim 2217 και Eheim Heater. Είναι φυτεμένο και τρέχει κανά 6μηνο...έχω πολλά να μάθω ακόμα και χαίρομαι πολύ που βρήκα την παρέα σας! Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας! Υγ. το κλαρί που επιπλέει έχει βγει...απλά δεν το πρόσεξα στην φωτογράφιση Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 8 Σεπτεμβρίου 2010 #2 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 Καλώς ήρθες στην παρέα μας. Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου να το χαίρεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Σεπτεμβρίου 2010 #3 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 8 Σεπτεμβρίου 2010 #4 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 πολυ ομορφες η φωτογραφιες σου.Τα διαφανα ψαρακια ειναι γατοψαρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 8 Σεπτεμβρίου 2010 #5 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 Kαλως ηρθες !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 8 Σεπτεμβρίου 2010 #6 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 8 Σεπτεμβρίου 2010 #7 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 καλως ηρθες!! τρελη η ενυδρειαρα σου!! να το χαιρεσαι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 8 Σεπτεμβρίου 2010 #8 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 Πολύ καλό το ενυδρείο σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 8 Σεπτεμβρίου 2010 #9 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 Καλώς ήλθες. Ομορφο το ενυδρειο σου,να το χαιρεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 8 Σεπτεμβρίου 2010 #10 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 Καλώς ήρθες στην ενυδρειοπαρέα μας καλή συνέχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
drbig 8 Σεπτεμβρίου 2010 #11 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 Καλως ήρθες κι απο μένα.. Αλλά πιο πολύ σου γράφω για να σου πώ για το όμορφο ενυδρείο σου! Είναι νέο ακόμη και γι αυτο τόσο ταχτοποιημένο η το κρατάς έτσι σκόπιμα? (είδα οτι είναι 6μηνου οποτε να υποθέσω το 2ο???) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 8 Σεπτεμβρίου 2010 #12 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου!!! και καλώς όρισες στην παρέα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
souplaman 8 Σεπτεμβρίου 2010 Author #13 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 Σας ευχαριστώ πολύ για το θερμότατο καλωσόρισμα σας και για τα καλά σας σχόλια!!!! @ drbig: προσπαθώ να το κρατώ έτσι όσο μπορέσω! Είναι το πρώτο μου @ kixlidatos: θα σε γελάσω...δεν ξέρω την ονομασία τους...στο μαγαζί μου τα είπαν ως...ακτινογραφίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 8 Σεπτεμβρίου 2010 #14 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 Καλώς όρισες! Τα διάφανα ψαράκια σου λέγονται Glass Catfish (Kryptopterus bicirrhis). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 8 Σεπτεμβρίου 2010 #15 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 Καλως ηρθες??????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts