giorginakos 8 Σεπτεμβρίου 2010 #1 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 δειτε στο παρακατω λινκ τι εποιασε ενα ψαρας σε λιμνη της γαλλιας http://www.dailymail.co.uk/news/worldnews/...s-goldfish.html θελω ολοι να γραψετε τις γνωμες σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 8 Σεπτεμβρίου 2010 #2 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 Γιατι πιανουν τεοια ψαρια? η τι ομορφο ψαρι ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 8 Σεπτεμβρίου 2010 Author #3 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 κοιτα κυριε κιχλιδατος οι ανθρωποι δεν ειναι ολοι το ιδιο σαν και εμας μετα ενυδρειακια μας και το πως τα προσεχουμε και τα διαφορα σχετικα. ο καθενας το βλεπει σαν χομπυ και διασκεδαση . εντελως φιλικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 8 Σεπτεμβρίου 2010 #4 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 κοιτα κυριε κιχλιδατος οι ανθρωποι δεν ειναι ολοι το ιδιο σαν και εμας μετα ενυδρειακια μας και το πως τα προσεχουμε και τα διαφορα σχετικα. ο καθενας το βλεπει σαν χομπυ και διασκεδαση . εντελως φιλικα Ειλικρινα δεν καταλαβα γιατι τσαντιστικες.Απλα ζητησες την γνωμη μου και εγω ρωτησα για ποιο πραμα,για να τοποθετηθω.Και να σου την πω αν θελεις.ειναι ενα πανερφω ψαρι,που κακως το επιασε.Καλη συνεχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartemderas 8 Σεπτεμβρίου 2010 #5 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 Ειλικρινα δεν καταλαβα γιατι τσαντιστικες.Απλα ζητησες την γνωμη μου και εγω ρωτησα για ποιο πραμα,για να τοποθετηθω.Και να σου την πω αν θελεις.ειναι ενα πανερφω ψαρι,που κακως το επιασε.Καλη συνεχεια πιστεύω πως δεν είναι πραγματική φωτό..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinos 808 8 Σεπτεμβρίου 2010 #6 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 ωραίο ψάρι με άγρια ομορφιά.....ελπίζω ο τύπος να το άφησε πάλι πίσω και απλά να το φωτογράφησε αλλιώς είναι κρίμα να ταλαιπωρηθεί το ψάρι αυτό για οποιονδήποτε σκοπό...πιστεύω οτι είναι κάποιο είδος κυπρίνου που σε προχωρημένη ηλικία ανέδειξε το κόκκινο χρώμα στο σώμα του.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 8 Σεπτεμβρίου 2010 #7 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 πιστεύω πως δεν είναι πραγματική φωτό..... + 1 απο κατω εχει και σχολια περιεργα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinos 808 8 Σεπτεμβρίου 2010 #8 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 (edited) + 1 απο κατω εχει και σχολια περιεργα... μπορεί να ισχύει και αυτό και η φώτο να είναι μούσι.... Έγινε επεξεργασία 8 Σεπτεμβρίου 2010 - konstantinos 808 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 8 Σεπτεμβρίου 2010 #9 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δεκατριάμιση κιλά κόι! Φαντάσου πόσο χρονών θα ήταν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 8 Σεπτεμβρίου 2010 #10 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 Αν ηταν αλιθηνό.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 8 Σεπτεμβρίου 2010 #11 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 Αν ηταν αλιθηνό.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 8 Σεπτεμβρίου 2010 #12 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ πάλι θεωρώ οτί είναι αληθινό. Γιατί όχι; Ας μας ενημερώσει κάποιος που έχει εμπειρία με τα κοι. Δείτε κάποιες φωτογραφίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 8 Σεπτεμβρίου 2010 #13 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 Αμα διαβαζατε λίγο παρακατω λεει πως αφου εβγαλε φωτογραφια το αφησε παλι πισω. Ετσι κι αλλιως τι να το κάνει; Να το φάει; Επισης λεει πως καποιοι ντοπιοι ψαραδες προσπαθούσαν να πιασουν το συγκεκριμενο ψαρι εδω και 6 χρονια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 8 Σεπτεμβρίου 2010 #14 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 Αμα διαβαζατε λίγο παρακατω λεει πως αφου εβγαλε φωτογραφια το αφησε παλι πισω. Ετσι κι αλλιως τι να το κάνει; Να το φάει; Επισης λεει πως καποιοι ντοπιοι ψαραδες προσπαθούσαν να πιασουν το συγκεκριμενο ψαρι εδω και 6 χρονια... Και πως καθόταν τοσο αταραχο το ψαρι για φωτο?? Του αρεσουν τα φλας ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragonld 8 Σεπτεμβρίου 2010 #15 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 Και πως καθόταν τοσο αταραχο το ψαρι για φωτο?? Του αρεσουν τα φλας ?? Eχεις παει ποτε για ψαρεμα και να βγαλεις μεγαλο ψαρι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 8 Σεπτεμβρίου 2010 #16 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 Eχεις παει ποτε για ψαρεμα και να βγαλεις μεγαλο ψαρι? Moνο γοργονα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragonld 8 Σεπτεμβρίου 2010 #17 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 Moνο γοργονα!!! Οταν πιασεις μεγαλο ψαρι,ολη η δυσκολια ειναι να παιξεις με τα φρενα να το κουρασεις,ωστε να μην εχει δυναμεις και να το βγαλεις εξω σαν ψοφιο χωρις να σπασει την αρματοσια και να φυγει. Αν το καταφερεις μετα ερχετε εξω και απλα αναπνεει χωρις να χτυπιεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 8 Σεπτεμβρίου 2010 #18 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 Οταν πιασεις μεγαλο ψαρι,ολη η δυσκολια ειναι να παιξεις με τα φρενα να το κουρασεις,ωστε να μην εχει δυναμεις και να το βγαλεις εξω σαν ψοφιο χωρις να σπασει την αρματοσια και να φυγει. Αν το καταφερεις μετα ερχετε εξω και απλα αναπνεει χωρις να χτυπιεται. Συμφωνώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 8 Σεπτεμβρίου 2010 #19 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 Σε μέγεθος 110 εκατοστά έχουν βάρος 40 κιλά . Εγω το υπολογίζω για 140 εκατοστά , αν δεν έχουν κάνει κάποιο παιχνίδι με το φακό . Δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να το κρατήσει με τέτοια άνεση . Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 8 Σεπτεμβρίου 2010 #20 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 Σε μέγεθος 110 εκατοστά έχουν βάρος 40 κιλά . Εγω το υπολογίζω για 140 εκατοστά , αν δεν έχουν κάνει κάποιο παιχνίδι με το φακό . Δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να το κρατήσει με τέτοια άνεση . τι ειπες τωρα? κορυφαια παρατηρηση!!! και μακρια τα χερια απο το σωμα...εκτος αν ειναι ο κουταλιανος!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 8 Σεπτεμβρίου 2010 #21 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 Αλήθινή η ψεύτικη δεν ξέρω, η φωτογραφία όμως είναι απίστευτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 8 Σεπτεμβρίου 2010 Author #22 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 για οσους πιστευουν οτι ειναι τυπου fail ας δουν και αυτο το βιντεακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 8 Σεπτεμβρίου 2010 #23 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 για οσους πιστευουν οτι ειναι τυπου fail ας δουν και αυτο το βιντεακι στο βιντεο αυτο φαινονται μεγαλα ψαρια που οντος γινονται μεγαλα ψαρια... αλλα αυτο στη φωτο δεν ηξερα οτι γινεται τοοοσο μεγαλο. και τι ειναι τελος παντων? διασταρωση χρυσοψαρου-κυπρινου-γκοντζιλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 8 Σεπτεμβρίου 2010 Author #24 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 χαχαχαχα δεν ξερω τι να σου πω ρε συ αχιλλεα . απο την μερια το πιστευω παρα πολυ γιατι εχω δει απο κοντα τετοιου μεγεθους κυπρινους Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 8 Σεπτεμβρίου 2010 #25 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 χαχαχαχα δεν ξερω τι να σου πω ρε συ αχιλλεα . απο την μερια το πιστευω παρα πολυ γιατι εχω δει απο κοντα τετοιου μεγεθους κυπρινους ενταξει μπορει και να ειναι! απλα κυπρινους εχω δει και σε ντοκιμαντερ τοσο μεγαλους, αλλα αυτο κατι αλλο ειναι και αυτο μου κανει εντυπωση. αν ειναι κυπρινος κατα πασα πιθανοτητα ειναι και αληθινο... γνωμη μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος