konstantinos 808 7 Σεπτεμβρίου 2010 #1 Share 7 Σεπτεμβρίου 2010 καλησπέρα...πριν λίγα λεπτά έβαλα ένα ποστ σε θέμα του γεο και ενώ επικροτούσα το θέμα και την προσπάθεια του με χιούμορ και τίποτα ανήθικο το ποστ μου σβήστηκε χωρίς καν εγώ να ενημερωθώ από κάποιον μοντερειτορ( ) παρακαλώ να μην ξανασυμβεί εάν δεν ερωτηθώ και ειδικά εάν δεν έχω διαπράξει κάτι αισχρό και ανήθικο προς αυτόν που το γράφει..... υγ συνχωρεστε με εάν το θέμα αυτό είναι σε λάθος κατηγορία(παρακαλώ να μεταφερθεί).ευχαριστώ πολύ.... με αμέριστο σεβασμό.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 7 Σεπτεμβρίου 2010 #2 Share 7 Σεπτεμβρίου 2010 Αν ανέφερες και σε ποιο θέμα θα βοηθούσε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 7 Σεπτεμβρίου 2010 #3 Share 7 Σεπτεμβρίου 2010 Αν ανέφερες και σε ποιο θέμα θα βοηθούσε. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...c=46537&hl= Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 7 Σεπτεμβρίου 2010 #4 Share 7 Σεπτεμβρίου 2010 (edited) Στο ιδιο θεμα σβηστηκε και δικη μου απαντηση χωρις λογο και χωρις καμια προειδοποιηση !!!! αν καποιο ποστ το θεωρειτε ασχετο ή ανουσιο ή τελος παντων κατι που ενοχλει ας γινεται μια συζητηση για να το λυνουμε...Και αν οι διαχειρηστες διεγραψαν το ποστ ως '' ασχετο '' που καθε αλλο δεν ηταν.... να θυμισω οτι συντονιστες στο ιδιο ποστ αλλα και σε αλλα λενε ''μερικες'' φορες τα μυρια ασχετα...αυτο ομως δεν ενοχλει φανταζομαι....Το φορουμ φτιαχτηκε με σκοπο την ανταλαγη αποψεων και ιδεων μεταξυ μας με πανω απ' ολα την ισοτητα....και αυτο πρεπει να το σεβονται ΟΛΟΙ... Φιλικα, hms Έγινε επεξεργασία 7 Σεπτεμβρίου 2010 - hms Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Σεπτεμβρίου 2010 #5 Share 7 Σεπτεμβρίου 2010 Στο ιδιο θεμα σβηστηκε και δικη μου απαντηση χωρις λογο και χωρις καμια προειδοποιηση !!!! αν καποιο ποστ το θεωρειτε ασχετο ή ανουσιο ή τελος παντων κατι που ενοχλει ας γινεται μια συζητηση για να το λυνουμε...Και αν οι διαχειρηστες διεγραψαν το ποστ ως '' ασχετο '' που καθε αλλο δεν ηταν.... να θυμισω οτι συντονιστες στο ιδιο ποστ αλλα και σε αλλα λενε ''μερικες'' φορες τα μυρια ασχετα...αυτο ομως δεν ενοχλει φανταζομαι....Το φορουμ φτιαχτηκε με σκοπο την ανταλαγη αποψεων και ιδεων μεταξυ μας με πανω απ' ολα την ισοτητα....και αυτο πρεπει να το σεβονται ΟΛΟΙ... Φιλικα, hms Τι ελεγε η δικη σου απαντηση που σβηστηκε και αυτη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 7 Σεπτεμβρίου 2010 #6 Share 7 Σεπτεμβρίου 2010 καλησπέρα...πριν λίγα λεπτά έβαλα ένα ποστ σε θέμα του γεο και ενώ επικροτούσα το θέμα και την προσπάθεια του με χιούμορ και τίποτα ανήθικο το ποστ μου σβήστηκε χωρίς καν εγώ να ενημερωθώ από κάποιον μοντερειτορ( ) παρακαλώ να μην ξανασυμβεί εάν δεν ερωτηθώ και ειδικά εάν δεν έχω διαπράξει κάτι αισχρό και ανήθικο προς αυτόν που το γράφει..... υγ συνχωρεστε με εάν το θέμα αυτό είναι σε λάθος κατηγορία(παρακαλώ να μεταφερθεί).ευχαριστώ πολύ.... με αμέριστο σεβασμό.... Υπεδειξε μου σε παρακαλω κατα ποιο τροπο το ποστ βοηθουσε το θεμα και αν αρμοζουν δυναμιτες και παρομοιες φωτο σε θεμα διατροφης. Στο ιδιο θεμα σβηστηκε και δικη μου απαντηση χωρις λογο και χωρις καμια προειδοποιηση !!!! αν καποιο ποστ το θεωρειτε ασχετο ή ανουσιο ή τελος παντων κατι που ενοχλει ας γινεται μια συζητηση για να το λυνουμε...Και αν οι διαχειρηστες διεγραψαν το ποστ ως '' ασχετο '' που καθε αλλο δεν ηταν....λεω αν να θυμισω συντονιστες στο ιδιο ποστ αλλα και σε αλλα λενε ''μερικες'' φορες τα μυρια ασχετα...αυτο ομως δεν ενοχλει φανταζομαι....Το φορουμ φτιαχτηκε με σκοπο την ανταλαγη αποψεων και ιδεων μεταξυ μας με πανω απ' ολα την ισοτητα....και αυτο πρεπει να το σεβονται ΟΛΟΙ... Φιλικα, hms Τι σχεση εχει ενας μονομαχος στο θεματικο των δισκων ΔΕΝ αντιλαμβανομαι!Αυτο ηταν το ασχετο φιλε μου. Καλο θα ηταν να ποσταρουμε θεματα που προωθουν την συζητηση.Στα υπολοιπα τις απορροιες σου τις λυνει ο κανονισμος. Καλη συνεχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 7 Σεπτεμβρίου 2010 #7 Share 7 Σεπτεμβρίου 2010 Για το αν μπορουμε να φτιαξουμε τροφες diy και για μονομαχο.... Η ακριβη μορφη της ηταν '' Εχουμε κανενα menu και για μονομαχους ''. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 7 Σεπτεμβρίου 2010 #8 Share 7 Σεπτεμβρίου 2010 Αποσπασμα του κανονισμου Διαγραφή Θεματικής Ενότητας ή Δημοσίευσης γίνεται μόνον από τους διαχειριστές ή τους συντονιστές της κατηγορίας. Για να πραγματοποιηθεί διαγραφή πρέπει να συντελεί έστω ένας από τους κάτωθι λόγους : • Να είναι εκτός θέματος Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 7 Σεπτεμβρίου 2010 #9 Share 7 Σεπτεμβρίου 2010 Αποσπασμα του κανονισμου Διαγραφή Θεματικής Ενότητας ή Δημοσίευσης γίνεται μόνον από τους διαχειριστές ή τους συντονιστές της κατηγορίας. Για να πραγματοποιηθεί διαγραφή πρέπει να συντελεί έστω ένας από τους κάτωθι λόγους : • Να είναι εκτός θέματος Οπως βλέπουμε αγαπητοί φίλοι ο κανονισμός είναι σαφής και βέβαια ισχύει για όλους. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?act=boardrules . Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 7 Σεπτεμβρίου 2010 #10 Share 7 Σεπτεμβρίου 2010 Στο ιδιο θεμα σβηστηκε και δικη μου απαντηση χωρις λογο και χωρις καμια προειδοποιηση !!!! αν καποιο ποστ το θεωρειτε ασχετο ή ανουσιο ή τελος παντων κατι που ενοχλει ας γινεται μια συζητηση για να το λυνουμε...Και αν οι διαχειρηστες διεγραψαν το ποστ ως '' ασχετο '' που καθε αλλο δεν ηταν.... να θυμισω οτι συντονιστες στο ιδιο ποστ αλλα και σε αλλα λενε ''μερικες'' φορες τα μυρια ασχετα...αυτο ομως δεν ενοχλει φανταζομαι....Το φορουμ φτιαχτηκε με σκοπο την ανταλαγη αποψεων και ιδεων μεταξυ μας με πανω απ' ολα την ισοτητα....και αυτο πρεπει να το σεβονται ΟΛΟΙ... Φιλικα, hms ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 7 Σεπτεμβρίου 2010 #11 Share 7 Σεπτεμβρίου 2010 (edited) Δεν θέλω να λάβω μέρος καθόλου. Θα πω ένα πράγμα, όχι σαν μέλος του Az αλλά σαν Πάνος. Έχουν διαγραφεί και δικά μου ποστ και μάλιστα έχω φάει 33% από σπόντα. Καταλαβαίνεται ότι το θέμα διαγραφής ή στέρησης (33% κτλπ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ; Εμένα μου έμαθε να γράφω σωστά εδώ μέσα, και όχι να πετάω σπαμ και αστεία εδώ και εκεί. Δεν έχω κανένα προσωπικό πρόβλημα με εσάς ούτε με κανέναν. Η δουλεία του συντονιστή είναι συγκεκριμένη και καθοδηγείται από τους κανονισμούς. Όλο αφορμές βρίσκουμε για να μαλώνουμε. Ευχαριστώ Έγινε επεξεργασία 7 Σεπτεμβρίου 2010 - Panos1990 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 7 Σεπτεμβρίου 2010 #12 Share 7 Σεπτεμβρίου 2010 Ένα μεγάλο μπράβο στον Πάνο για το άκρως εποικοδομητικό και αποσαφηνιστικό του μήνυμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nanos1990 7 Σεπτεμβρίου 2010 #13 Share 7 Σεπτεμβρίου 2010 Οπως βλέπουμε αγαπητοί φίλοι ο κανονισμός είναι σαφής και βέβαια ισχύει για όλους. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?act=boardrules . καλα παιδια σορρυ αλλα αυτα ειναι μ@λ@κ....γιατι να μν υπαρχει μια κουβεντα προτα για τ ποστ κ μετα να διαγραφη????αυτο μπορει να ειναι ασχετο!δηλ να διαγραφουν ποστ χωρις να γινει μια κουβεντα....αρα ο νομοσ ειναι κ λιγο μαπε!!!!!!!!!!!σορρυ αλλα ετσι πυστευω εγω!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoldPhoenix 7 Σεπτεμβρίου 2010 #14 Share 7 Σεπτεμβρίου 2010 Παρακολουθώντας το θεμα αυτο και ευκολα προνοοντας την καταληξη του θα πρότεινα να συμμετασχουν σε αυτο μόνο όσοι τους αφορά. Τρίτοι δεν χρειαζόμαστε να εμπλεκόμαστε και να επιβαρύνουμε την κατάσταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Σεπτεμβρίου 2010 #15 Share 7 Σεπτεμβρίου 2010 Στο ιδιο θεμα σβηστηκε και δικη μου απαντηση χωρις λογο και χωρις καμια προειδοποιηση !!!! αν καποιο ποστ το θεωρειτε ασχετο ή ανουσιο ή τελος παντων κατι που ενοχλει ας γινεται μια συζητηση για να το λυνουμε...Και αν οι διαχειρηστες διεγραψαν το ποστ ως '' ασχετο '' που καθε αλλο δεν ηταν.... να θυμισω οτι συντονιστες στο ιδιο ποστ αλλα και σε αλλα λενε ''μερικες'' φορες τα μυρια ασχετα...αυτο ομως δεν ενοχλει φανταζομαι....Το φορουμ φτιαχτηκε με σκοπο την ανταλαγη αποψεων και ιδεων μεταξυ μας με πανω απ' ολα την ισοτητα....και αυτο πρεπει να το σεβονται ΟΛΟΙ... Φιλικα, hms Ενδιαφερον.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 7 Σεπτεμβρίου 2010 #16 Share 7 Σεπτεμβρίου 2010 καλα παιδια σορρυ αλλα αυτα ειναι μ@λ@κ....γιατι να μν υπαρχει μια κουβεντα προτα για τ ποστ κ μετα να διαγραφη????αυτο μπορει να ειναι ασχετο!δηλ να διαγραφουν ποστ χωρις να γινει μια κουβεντα....αρα ο νομοσ ειναι κ λιγο μαπε!!!!!!!!!!!σορρυ αλλα ετσι πυστευω εγω!!!!! Αν περάσεις με κόκκινο γιατί να μην το συζητάτε πρώτα με τον αστυνομικό και μετά να σε πηγαίνει μέσα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 7 Σεπτεμβρίου 2010 #17 Share 7 Σεπτεμβρίου 2010 (edited) καλα παιδια σορρυ αλλα αυτα ειναι μ@λ@κ....γιατι να μν υπαρχει μια κουβεντα προτα για τ ποστ κ μετα να διαγραφη????αυτο μπορει να ειναι ασχετο!δηλ να διαγραφουν ποστ χωρις να γινει μια κουβεντα....αρα ο νομοσ ειναι κ λιγο μαπε!!!!!!!!!!!σορρυ αλλα ετσι πυστευω εγω!!!!! Κάνοντας εγγραφή σε ενα φόρουμ βασική προυπόθεση είναι οτι αποδεχόμαστε τον κανονισμό λειτουργίας του φόρουμ, με γνώμονα λοιπόν τον κανονισμό λειτουργούμε όλοι έιτε σαν μέλη είτε σαν συντονιστές.Ετσι αυτοί που συντονίζουν με γνώμονα τον κανονισμό εφαρμόζουν τους όρους λειτουργίας.Αυτονόητα πράγματα. Γιαυτό θα είναι καλό να γνωρίζουμε τους κανόνες για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις χωρίς ουσία. Σωκράτης Γεωργίου Έγινε επεξεργασία 7 Σεπτεμβρίου 2010 - ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 7 Σεπτεμβρίου 2010 #18 Share 7 Σεπτεμβρίου 2010 Πριν λίγη ώρα μπήκα μέσα και είδα να διαβάζουν το θέμα 14 άτομα. Που το μυριστήκατε ρε παιδιά;;; Πάντως σε ποστ για ψάρια δεν έτυχε να δω να το διαβάζουν 14 άτομα εκτός και αν γίνεται φασαρία. Μακάρι να δείχναμε τον ίδιο ζήλο για τα θεματικά που αφορούν τα ψάρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 7 Σεπτεμβρίου 2010 #19 Share 7 Σεπτεμβρίου 2010 Είδες είδες... μακάρι να υπήρχε τέτοια συμμετοχή σε όλα τα θέματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
easy67 7 Σεπτεμβρίου 2010 #20 Share 7 Σεπτεμβρίου 2010 Η σωστή κρίση είναι προϊόν εμπειρίας και η εμπειρία είναι προϊόν λανθασμένης κρίσης. Walton Wriston, Βρετανός τραπεζίτης και το χιουμορ χρειαζεται!!!!! Φιλικα Κωστας Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinos 808 7 Σεπτεμβρίου 2010 Author #21 Share 7 Σεπτεμβρίου 2010 .....το να επαινεισ ένα άτομο του φόρουμ με χιουμοριστικό τρόπο δεν είναι κακό ίσα ίσα έρχεσαι πιο κοντά σε αυτό που ο ίδιος κάνει.το φόρουμ είναι φορέας συζήτησης,κοινονικοποιησησ και αντιπαραθέσεων σε οποιονδήποτε βαθμό....και όχι αποσιωπησης σε οτιδήποτε γραφτεί το οποίο δεν ήταν ανήθικο και ανούσιο.επιπλέον όλοι ήμαστε ίσοι και δεν έχει κανένας το δικαίωμα να στερήσει την άποψη μου από κανέναν όταν αυτή δεν προσβάλλει και δεν θίγει κανέναν και που αντιθέτως αναδεικνύει ενα μείγμα τροφής εκρηκτικό(με καλοπροαίρετη διάθεση)άρα δεν ήταν εκτός θέματος... επιπλέον δεν ενημερώθηκα για αυτό αμμεσα και κακώς που έγινε....όλοι ήμαστε ίσοι και ο καθένας κρίνει αυτά που γράφω εγώ άλλα και ο καθένας....δεν έχω δώσει κανένα δικαίωμα και είμαι διακριτικός και ταπεινός σε οποιοδήποτε θέμα άφορα τον κόσμο του αζ.... δυστυχώς εγώ είχα την διάθεση να συμμετάσχω σε ένα θέμα με τον δικό μου τρόπο....και αυτό θα συνεχίζω να κάνω γιατί το αγαπώ πραγματικά..... με αμέριστο σεβασμό..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 8 Σεπτεμβρίου 2010 #22 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν θέλω να λάβω μέρος καθόλου. Θα πω ένα πράγμα, όχι σαν μέλος του Az αλλά σαν Πάνος. Έχουν διαγραφεί και δικά μου ποστ και μάλιστα έχω φάει 33% από σπόντα. Καταλαβαίνεται ότι το θέμα διαγραφής ή στέρησης (33% κτλπ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ; Εμένα μου έμαθε να γράφω σωστά εδώ μέσα, και όχι να πετάω σπαμ και αστεία εδώ και εκεί. Δεν έχω κανένα προσωπικό πρόβλημα με εσάς ούτε με κανέναν. Η δουλεία του συντονιστή είναι συγκεκριμένη και καθοδηγείται από τους κανονισμούς. Όλο αφορμές βρίσκουμε για να μαλώνουμε. Ευχαριστώ Ενδιαφερον.......... πραγματι... .....το να επαινεισ ένα άτομο του φόρουμ με χιουμοριστικό τρόπο δεν είναι κακό ίσα ίσα έρχεσαι πιο κοντά σε αυτό που ο ίδιος κάνει.το φόρουμ είναι φορέας συζήτησης,κοινονικοποιησησ και αντιπαραθέσεων σε οποιονδήποτε βαθμό....και όχι αποσιωπησης σε οτιδήποτε γραφτεί το οποίο δεν ήταν ανήθικο και ανούσιο.επιπλέον όλοι ήμαστε ίσοι και δεν έχει κανένας το δικαίωμα να στερήσει την άποψη μου από κανέναν όταν αυτή δεν προσβάλλει και δεν θίγει κανέναν και που αντιθέτως αναδεικνύει ενα μείγμα τροφής εκρηκτικό(με καλοπροαίρετη διάθεση)άρα δεν ήταν εκτός θέματος... επιπλέον δεν ενημερώθηκα για αυτό αμμεσα και κακώς που έγινε....όλοι ήμαστε ίσοι και ο καθένας κρίνει αυτά που γράφω εγώ άλλα και ο καθένας....δεν έχω δώσει κανένα δικαίωμα και είμαι διακριτικός και ταπεινός σε οποιοδήποτε θέμα άφορα τον κόσμο του αζ.... δυστυχώς εγώ είχα την διάθεση να συμμετάσχω σε ένα θέμα με τον δικό μου τρόπο....και αυτό θα συνεχίζω να κάνω γιατί το αγαπώ πραγματικά..... με αμέριστο σεβασμό..... απολυτα σωστος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος