akkornteon 7 Σεπτεμβρίου 2010 #1 Share 7 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους! Όσοι φίλοι από Πάτρα παρακολουθείτε το Aquazone και θα σας ενδιέφερε μια ψαρο-συνάντηση, δηλώστε ενδιαφέρον. Όσοι μαζευτούμε θα πάμε για καφεδάκι! Γιάννης Link to comment Share on other sites More sharing options...
invman 7 Σεπτεμβρίου 2010 #2 Share 7 Σεπτεμβρίου 2010 ελα ρε πατρα!ποτε μηπως κατεβω γιατι δυστυχως λογω δουλειας ειμαι στην @%#&^! αθηνα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 7 Σεπτεμβρίου 2010 #3 Share 7 Σεπτεμβρίου 2010 Για να δούμε συμμετοχές !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 7 Σεπτεμβρίου 2010 Author #4 Share 7 Σεπτεμβρίου 2010 υπολογίζω η συνάντηση να γίνει στις αρχές του άλλου μήνα ώστε να έχουν τελειώσει και οι εξεταστικές, να έχουν γυρίσει και απο διακοπές κλπ όλοι. γενικά όμως όποτε μπορεί η πλειοψηφία! άντε να μαζευόμαστε πατρίδα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maneni 8 Σεπτεμβρίου 2010 #5 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 ενδιαφερον. ενημερωστε μας εγκαιρως Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 8 Σεπτεμβρίου 2010 #6 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 Για δηλωστε συμμετοχες!! Και που ξερεις.... μπορει να κατέβουμε κι εμεις!!! 1:30 ωρα δρομος ειναι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 8 Σεπτεμβρίου 2010 #7 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 κι εγώ κοντά είμαι... εάν βολεύει η μέρα και η ώρα είμαι μέσα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thab 8 Σεπτεμβρίου 2010 #8 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 Ειμαι μεσα για οποτε κανονιστει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 13 Σεπτεμβρίου 2010 Author #9 Share 13 Σεπτεμβρίου 2010 ωραία, χαίρομαι που υπάρχουν συμμετοχές! Περιμένω και άλλους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 1 Νοεμβρίου 2010 #10 Share 1 Νοεμβρίου 2010 είχαμε κάποια εξέλιξη?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 1 Νοεμβρίου 2010 Author #11 Share 1 Νοεμβρίου 2010 μπα! δεν υπάρχει ενδιαφέρον! Αν όμως ενδιαφέρεσαι εσύ μπορούμε να πάμε οι 2 μας! Θα σε κεράσω κιόλας! χαχαχα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος