SOUKO 7 Σεπτεμβρίου 2010 #1 Share 7 Σεπτεμβρίου 2010 Xαίρομαι πολύ που έγινα μέλος μιας τόσο μεγάλης ομάδας ατόμων που γνωρίζουν τόσα γύρω απο ενυδρεία-ψαράκια-φυτά... σας διάβαζα για πολύ καιρό αναζητώντας απαντήσεις για διαφορες αποριες μου γυρω απο τα ενυδρεια, μιας και πριν 5μήνες μου κανανε δωρο ενα ενυδρειο των 75 λιτρων.. και δεν θα θελα με την αγνοιά μου να σκοτώσω μερικά αθώα ψαράκια.. Σας καλησπερίζω όλους!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 7 Σεπτεμβρίου 2010 #2 Share 7 Σεπτεμβρίου 2010 (edited) γεια και καλώς ήρθες στην παρέα μας.....σε βρίσκω πολύ συνειδητοποιημένο Ότι απορία έχεις θα στη λύσουμε εμείς . Έγινε επεξεργασία 7 Σεπτεμβρίου 2010 - karrot Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 7 Σεπτεμβρίου 2010 #3 Share 7 Σεπτεμβρίου 2010 Καλώς ήρθες στην παρέα μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 7 Σεπτεμβρίου 2010 #4 Share 7 Σεπτεμβρίου 2010 καλως ηρθες φιλε..να ειψαι σιγουρος οτι εδω μεσα θα μαθεις πολλα...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnsin 7 Σεπτεμβρίου 2010 #5 Share 7 Σεπτεμβρίου 2010 Καλώς ήρθες στην παρέα μας ....!!!! καλή συνέχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOUKO 7 Σεπτεμβρίου 2010 Author #6 Share 7 Σεπτεμβρίου 2010 καλως ηρθες φιλε..να ειψαι σιγουρος οτι εδω μεσα θα μαθεις πολλα...!!! εεεε κοριτσι ειμαι.....φιλη οκ; σε ευχαριστώ και εσενα για το καλωσόρισμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 7 Σεπτεμβρίου 2010 #7 Share 7 Σεπτεμβρίου 2010 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOUKO 7 Σεπτεμβρίου 2010 Author #8 Share 7 Σεπτεμβρίου 2010 Σας ευχαριστώ πολύ όλους! Είστε γλυκήτατοι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 7 Σεπτεμβρίου 2010 #9 Share 7 Σεπτεμβρίου 2010 Καλώς όρισες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 7 Σεπτεμβρίου 2010 #10 Share 7 Σεπτεμβρίου 2010 Καλώς ήρθες και καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 7 Σεπτεμβρίου 2010 #11 Share 7 Σεπτεμβρίου 2010 καλος ηρθες και καλογεμιστο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 8 Σεπτεμβρίου 2010 #12 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 8 Σεπτεμβρίου 2010 #13 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 welcome Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 8 Σεπτεμβρίου 2010 #14 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 Καλώς ήρθες στην παρέα του ΑΖ ! Με υπομονή, επιμονή και διάβασμα όλα θα πάνε καλά και θα φτιάξεις ένα ενυδρείο που δε θα το χαίρεσαι μόνο εσυ, αλλά θα το απολαμβάνουν και τα ψαράκια σου. Για όποια απορία έχεις μη διστάσεις να ανοίξεις νέο θέμα στην αντίστοιχη κατηγορία. Καλή αρχή ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts