djtonyel 7 Σεπτεμβρίου 2010 #1 Share 7 Σεπτεμβρίου 2010 Για σας φιλοι γατοτρελαμενοι μετα απο της διακοπες και μια μετακομιση επανιθλα τωρα εχω το δικο μου δοματιο 5 140 λυτρα 2 110 λυτρα και 3 70 λυτρα πριν φυγω ειχα κανη παραγγελια δυο ζεβρακια απο περου.φτασανε και υδη ειναι μεσα στις καινουργιες σπιλιες που εφτιαξα στιν ροδο .τα ζεβρακια ειναι σε ηλικια αναπαραγωγής και ελπιζω σιντομα να εχω και απογονους Link to comment Share on other sites More sharing options...
tags 7 Σεπτεμβρίου 2010 #2 Share 7 Σεπτεμβρίου 2010 ΟΛΕ ΟΛΕ!!!! Με το καλό να δεις και Ζεβροπουλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 7 Σεπτεμβρίου 2010 Author #3 Share 7 Σεπτεμβρίου 2010 SOON Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 7 Σεπτεμβρίου 2010 #4 Share 7 Σεπτεμβρίου 2010 Καλα γεννητουρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
invman 7 Σεπτεμβρίου 2010 #5 Share 7 Σεπτεμβρίου 2010 φοβερα ειναι!με το καλο να γεννησουν! μπορεις να μας πεις μια τιμη ποσο σου πηγαν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 7 Σεπτεμβρίου 2010 #6 Share 7 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτά είναι με το καλό, σύντομα καλούς απογόνους.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 7 Σεπτεμβρίου 2010 Author #7 Share 7 Σεπτεμβρίου 2010 ευχαριστω σε ολους για τα καλα σας λογια ελπιζω 280 ευρο φιλικη τιμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 7 Σεπτεμβρίου 2010 #8 Share 7 Σεπτεμβρίου 2010 Κούκλοι ,φτού-φτού.Αν και ο κύριος σου είναι λίγο ακατάδεκτος και μας γυρισε την πλάτη φαίνεται πολύ όμορφος. Και καλές γεννες Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 7 Σεπτεμβρίου 2010 #9 Share 7 Σεπτεμβρίου 2010 Να τα χαίρεσαι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 7 Σεπτεμβρίου 2010 #10 Share 7 Σεπτεμβρίου 2010 σου ειναι ευκολο να αναλυσης λιγο τα περι παραγγελιας απο εξω? ποσο καιρο εκαναν να ερθουν απο που παραγγειλες κλπ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 7 Σεπτεμβρίου 2010 Author #11 Share 7 Σεπτεμβρίου 2010 εχω εναν φιλο που κανει εισαγωγες απο περου και πουλαη σε πολυ χαμηλες τημες με σχεση τα καταστήματα. Μινιμουμ παραγγελιας 250 ευρο απο οτι μου ειπαι,και κανει δυο μερες να ερθουν.μετα πρεπι να τα περασης τελωνειο. αυριο παω να δω την καινουρια παραγγελια . εχω παραγγιλη 5 Pseudohemiodon apithanos κατα τιν γνωμη μου κοριφεα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 12 Σεπτεμβρίου 2010 #12 Share 12 Σεπτεμβρίου 2010 Με υγεια τα καινούργια σου ψαράκια! Ευχομαι να πανε όλα καλά και να δείς σύντομα απογόνους! Υ.Γ. δεν είδα τις φωτογραφίες μην τα ματιάξω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 12 Σεπτεμβρίου 2010 Author #13 Share 12 Σεπτεμβρίου 2010 Ευχαριστω ελπιζω αν και η θηλικια δεν διχνη ενδιαφερον ακομα εναι ακομα νορις τα wild cut ειναι πιο δισκολα στην ναπαραγογη τορα μαζευο νερο βροχις για αλαγη Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 12 Σεπτεμβρίου 2010 #14 Share 12 Σεπτεμβρίου 2010 Ευχαριστω ελπιζω αν και η θηλικια δεν διχνη ενδιαφερον ακομα εναι ακομα νορις τα wild cut ειναι πιο δισκολα στην ναπαραγογη τορα μαζευο νερο βροχις για αλαγη Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 16 Σεπτεμβρίου 2010 Author #15 Share 16 Σεπτεμβρίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 16 Σεπτεμβρίου 2010 #16 Share 16 Σεπτεμβρίου 2010 τορα μαζευο νερο βροχις για αλαγη φιλε ειναι πανεμορφα!!! καλα στα δωδεκαννησα να μαζευεις νερο βροχης ειναι μια χαρα....εδω στην αθηνα να δεις τι ωραιο ειναι το νερο της βροχης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 16 Σεπτεμβρίου 2010 Author #17 Share 16 Σεπτεμβρίου 2010 αν μενις βορεια προαστια το ιδιο ? μενω νορβηγια στην ροδο που νερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 16 Σεπτεμβρίου 2010 #18 Share 16 Σεπτεμβρίου 2010 Φιλε μου τα λογια ειναι λιγα !!1!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 16 Σεπτεμβρίου 2010 Author #19 Share 16 Σεπτεμβρίου 2010 παντος υπερεκτιμιμενο ειναι πολα τα λεφτα για ενα τοσο μικρο ψαρακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 16 Σεπτεμβρίου 2010 #20 Share 16 Σεπτεμβρίου 2010 Μια χαρά είναι η τιμή.Ρίξε μια ματιά σε τιμές για γαρίδες king kong... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 16 Σεπτεμβρίου 2010 Author #21 Share 16 Σεπτεμβρίου 2010 ειναι τρελοι αυτοι οι γιαπονεζοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος