Prestize 7 Σεπτεμβρίου 2010 #1 Share 7 Σεπτεμβρίου 2010 (edited) Χαιρετώ τη όμορφη παρέα του aquazone. Είμαι ο Νίκος και είμαι καινούργιος στο χόμπι.Μετά τη παρότρυνση του ξαδέλφου μου πήρα τη απόφαση να ασχοληθώ και εγώ. και πιστεύω πως με τη βοήθεια σας θα τα καταφέρω. mod note Έγινε μετατροπή από greeklish σε ελληνικά. Έγινε επεξεργασία 7 Σεπτεμβρίου 2010 - karydas Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 7 Σεπτεμβρίου 2010 #2 Share 7 Σεπτεμβρίου 2010 Kαλώς ήρθες στην παρέα μας Νίκο ! Με υπομονή, επιμονή και διάβασμα στο ΑΖ, όλα θα πάνε καλά Σε παρακαλώ μόνο γράφε στα Ελληνικά για να καταλαβαινόμαστε Καλή συνέχεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
plaYgirl 7 Σεπτεμβρίου 2010 #3 Share 7 Σεπτεμβρίου 2010 Καλως μας ηρθεεεεςςςςςςςς Υ.Γ. γραφε μονο με ελληνικους χαρακτηρες-κανονας του forum http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=24122 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 7 Σεπτεμβρίου 2010 #4 Share 7 Σεπτεμβρίου 2010 Καλώς ήρθες στην παρέα μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoldPhoenix 7 Σεπτεμβρίου 2010 #5 Share 7 Σεπτεμβρίου 2010 Καλώς ήρθες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 7 Σεπτεμβρίου 2010 #6 Share 7 Σεπτεμβρίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 7 Σεπτεμβρίου 2010 #7 Share 7 Σεπτεμβρίου 2010 καλως ηρθες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts