tsaftsouf 6 Σεπτεμβρίου 2010 #1 Share 6 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια καλησπερα. Σε παλιοτερο ποστ ειχα γραψει τι εχω μεσα στο ενυδρειο μου κ κατοπιν ασυμβατοτητας ψαριων κατεληξα με τα εξης που αποτι διαβασα στα σχετικα αρθρα ειναι συμβατα στις παραμετρους του νερου... Chromobotia macracanthus (Clown loach) 2 ατομα Pterygoplichthys pardalis (Common Pleco) 1 ατομο Pterophyllum scalare (Freshwater angelfish) 2 ατομα Rasboratrilineata (Scissor-Tail Rasbora) 3 ατομα Το ενυδρειο ειναι ενα CAYMAN 120λτ της FERPLAST. Εχω βαλει εξωτερικο φιλτρο HYDOR 02 παροχης 460λτ/ωρα. Η ερωτηση μου περα απο τις οποιες συστασεις/ενστασεις/αντιρησεις που μπορει να εχετε (κ κανας καλος λογος δεν εβλαψε κανεναν) ειναι αν μπορειτε να καταλαβετε αν το ζευγαρι τα σκαλαρια που εχω ειναι ζευγαρι η αν ειναι 2 αρσενικα η 2 θυληκα... Στο μονο που μπορω να βοηθησω ειναι οτι κατοπιν του ξεσκαρταρισματος που εγινε μαλον ειχα μια αποτυχημενη γενα μιας κ μια μερα ειδα ενα φυλο απο την μεγαλη ανουμπια γεματο ασπρα μπιμπικια που μετα διαβαζοντας καταλαβα οτι ηταν αυγα που χαλασαν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 6 Σεπτεμβρίου 2010 #2 Share 6 Σεπτεμβρίου 2010 (edited) δε ξέρω τι είχες κάνει παλαιότερα αλλά για το τωρινό καθεστώς θα σου πω τα εξής... * δε μου αρέσει που μπλέκεις Αμερική με Ασία αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα... * τα Rasboras ζουν σε αρκετά χαμηλότερη θερμοκρασία από τα υπόλοιπα * Τα σκαλάρια γίνονται 15+ εκατοστά όταν μεγαλώσουν * ο πλεκόστομος σου (από τους μεγαλύτερους πλεκόστομους) γίνετε πάνω από 30 εκατοστά * Οι κλόουν γίνονται και αυτά τερατάκια πάνω από 30 εκατοστά Όπως καταλαβαίνεις θα έχεις ένα μικρό πρόβλημα χώρου... ΥΓ. Κάτι δεν πάει καλά με τον τίτλο σου;! Έγινε επεξεργασία 6 Σεπτεμβρίου 2010 - warhawk Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsaftsouf 6 Σεπτεμβρίου 2010 Author #3 Share 6 Σεπτεμβρίου 2010 ο τιτλος σωστος ειναι απλα εκτος απο την συνθεση προσπαθω να καταλαβω αν εχω 1 θυλ. κ 1 αρσ. σκαλαρι... δεν διακρινω καθαρα τα γεν. οργανα... καποιος με ποιο εμπειρια σε αυτο το κοματι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 6 Σεπτεμβρίου 2010 #4 Share 6 Σεπτεμβρίου 2010 ο τιτλος σωστος ειναι απλα εκτος απο την συνθεση προσπαθω να καταλαβω αν εχω 1 θυλ. κ 1 αρσ. σκαλαρι... δεν διακρινω καθαρα τα γεν. οργανα... καποιος με ποιο εμπειρια σε αυτο το κοματι? συνεχίζω να πιστεύω ότι κάτι έχεις μπερδέψει: Ειμαι πια ενταξει απο συνθεση?, Δισκοι κ το φυλο τους??? Επίσης βρίσκεσαι στην κατηγορία των δίσκων Όσο για τα σκαλάρια σου προσπάθησε να δεις την συμπεριφορά τους την ώρα της γέννας για να δεις το φύλο με σιγουριά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος