giannispass 6 Σεπτεμβρίου 2010 #1 Share 6 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια χαρά σε όλους. Θέλω να φτιάξω ένα refugium και είμαι στο ψάξιμο για άλγες. Καταρχήν γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρώ στην ελληνική αγορα άλγες? Στο εξωτερικό εχω βρει σε αρκετά sites αλλα δεν ξερω κατα πόσο θα αντέξουν στην μεταφορά! Κάποιος μου είπε να βάλω ζωντανό βράχο και απο πάνω μια λάμπα οικονομίας και θα γεμίσει αλγη απο μόνος του. Το εχω κάνει αυτο στο sump (εδω και κανενα 6μηνο), αλλα μόνο αλγη δεν εχει... Οποτε προσανατολίζομαι σε αγορα 2-3 ειδών αλγης. Εχω ακουσει θετικά σχόλια και για τα mangroves. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lemeshianos 6 Σεπτεμβρίου 2010 #2 Share 6 Σεπτεμβρίου 2010 Τα mangroves είναι ανθεκτικά αλλά δεν δεσμεύουν τα νιτρικά τόσο γρήγορα όσο η chaeto και η caulerpa. Chaeto από το ebay.co.uk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispass 6 Σεπτεμβρίου 2010 Author #3 Share 6 Σεπτεμβρίου 2010 Εχει κανεις εμπειρια απο αγορά απο εξωτερικό. Θα αντέξει? Ποσες μερες λετε οτι μπορει να αντεξει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 7 Σεπτεμβρίου 2010 #4 Share 7 Σεπτεμβρίου 2010 βάλε μια αγγελία για chaeto(δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις από έξω) όλο και κάποιος θα έχει κλάδεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispass 7 Σεπτεμβρίου 2010 Author #5 Share 7 Σεπτεμβρίου 2010 Τα mangroves κάνουν τίποτα? Και αυτα υποτιθεται οτι αποροφουν νιτρικά και φωσφορικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vroutzounis 7 Σεπτεμβρίου 2010 #6 Share 7 Σεπτεμβρίου 2010 (edited) Εγω πηρα Chaeto απο ebay και παρα τις ζεστες του Αυγουστου δεν επαθε τιποτα. Έγινε επεξεργασία 7 Σεπτεμβρίου 2010 - vroutzounis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος