stormtrooper 6 Σεπτεμβρίου 2010 #1 Share 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μιας και (αν όχι όλοι) οι περισσότεροι γύρισαν από τις διακοπές τους, πιστεύω πως θα ήταν άξιο αναφοράς να δούμε όμορφες φωτογραφίες από όμορφα μέρη της Ελλάδας ή του εξωτερικού που επισκέφτηκε ο καθένας μας. Τι λέτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 6 Σεπτεμβρίου 2010 #2 Share 6 Σεπτεμβρίου 2010 Kι εμεις που δεν ειχαμε την ευχερεια να παμε διακοπες,να ζηλευουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 6 Σεπτεμβρίου 2010 #3 Share 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν τραβάω σχεδόν ποτέ φωτογραφίες. Αν και θέλω, πάντα το ξεχνάω. Μία μόνο θα βάλω από την Πάτμο. Είναι τραβηγμένη από τη Χώρα και φαίνεται όλη η Σκάλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 6 Σεπτεμβρίου 2010 #4 Share 6 Σεπτεμβρίου 2010 Kι εμεις που δεν ειχαμε την ευχερεια να παμε διακοπες,να ζηλευουμε Ετσι..... έτσι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium_9 6 Σεπτεμβρίου 2010 #5 Share 6 Σεπτεμβρίου 2010 (edited) Η Χρυση!!!! Ενα νησακι απεναντι απο την Ιεραπετρα!!! Το γνωστο νησακι με την χρυση αμμο!!!! :) Έγινε επεξεργασία 6 Σεπτεμβρίου 2010 - aquarium_9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 6 Σεπτεμβρίου 2010 #6 Share 6 Σεπτεμβρίου 2010 Για να παρηγορηθούμε όσοι δεν πήγαμε πουθενά.... Η καταπληκτική θέα της Κασσάνδρου !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
achisael 6 Σεπτεμβρίου 2010 #7 Share 6 Σεπτεμβρίου 2010 Eγω φετος πηγα με την κοπελα μου Ανδρο και Μυκονο... απο Ανδρο δεν θα βαλω τιποτα... και παρτε μια φωτο με τον ΜΕΓΙΣΤΟ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 6 Σεπτεμβρίου 2010 #8 Share 6 Σεπτεμβρίου 2010 Εγω δεν πηγα ακομα διακοπες.Βαζω αυτην την φοτο,μπας και πεισω μερικους να ερθουν Σαντορινι,να μου αφησουν κανα φραγκο για να παω και εγω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 6 Σεπτεμβρίου 2010 Author #9 Share 6 Σεπτεμβρίου 2010 Η Χρυσή είναι ίσως η ομορφότερη παραλία της Ελλάδας... Κάποια στιγμή θα ήθελα να πάω εκεί για ελεύθερο κάμπινγκ, αλλά μάλλον χλωμό με κόβω. Αλήθεια, aquarium_9 εσύ έκανες κάμπινγκ? Ρωτάω γιατί δεν βλέπω καθόλου κόσμο τριγύρω... Όσον αφορά τη Σαντορίνη, θεωρώ πως είναι το ομορφότερο νησί της Ελλάδας. Η φωτογραφία που ακολουθεί είναι από το 2007... Link to comment Share on other sites More sharing options...
violet 6 Σεπτεμβρίου 2010 #10 Share 6 Σεπτεμβρίου 2010 Στην Χρυση εκανα ελευθερο καμπινγκ το 1995 Μοναδικη εμπειρια... Το βραδυ η μυρωδια του κεδρου σου εσπαγε την μυτη Απο τις ποιο ωραιες διακοπες που εχω κανει. Τωρα τους ψιλοκυνηγανε οσους πανε για ελευθερο... Μακαρι να ξαναπαω ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 6 Σεπτεμβρίου 2010 #11 Share 6 Σεπτεμβρίου 2010 (edited) Η Χρυση!!!! Ενα νησακι απεναντι απο την Ιεραπετρα!!! Το γνωστο νησακι με την χρυση αμμο!!!! :) δυστυχώς όμως λόγο αυτών που κάνουν ελεύθερο camping(αν και παράνομο) αλλά και των πολλών τουριστών τα κοχύλια με τα οποία ήταν γεμάτες οι παραλίες έχουν χαθεί δεν έχω πρόβλημα με αυτούς που κάνουν ελεύθερο camping εξάλλου και εγώ κάνω.....απλά να σεβόμαστε λίγο τη φύση και το μέρος γύρο μας πράγμα που δεν γίνεται. Έγινε επεξεργασία 6 Σεπτεμβρίου 2010 - karrot Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoldPhoenix 6 Σεπτεμβρίου 2010 #12 Share 6 Σεπτεμβρίου 2010 Karrot kai Aquarium 9 απο που είστε? Κατι μου λεει οτι θα βγουμε συντεκνοι...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 6 Σεπτεμβρίου 2010 #13 Share 6 Σεπτεμβρίου 2010 (edited) Νεάπολη Λασιθίου αλλά μένω στη Μίλατο όταν πάω κάτω Κρήτη άμα ξέρεις Έγινε επεξεργασία 6 Σεπτεμβρίου 2010 - karrot Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoldPhoenix 6 Σεπτεμβρίου 2010 #14 Share 6 Σεπτεμβρίου 2010 Ακου τώρα να δείς. ΕΓώ είμαι γέννημα θρέμα Ιεράπετρας και σπουδάζω τώρα Αθήνα. Η γιαγια μου είναι από νεάπολη και μικρός ήμουν εκεί αρεά πυκνά.. Ειδικά όμως στο πανηγύρι της Παναγίας κάθε χρόνο παρόν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium_9 6 Σεπτεμβρίου 2010 #15 Share 6 Σεπτεμβρίου 2010 Η Χρυσή είναι ίσως η ομορφότερη παραλία της Ελλάδας... Κάποια στιγμή θα ήθελα να πάω εκεί για ελεύθερο κάμπινγκ, αλλά μάλλον χλωμό με κόβω. Αλήθεια, aquarium_9 εσύ έκανες κάμπινγκ? Ρωτάω γιατί δεν βλέπω καθόλου κόσμο τριγύρω... Η πρωτη φωτογραφια ειναι οταν μας κατεβασε το καραβακι(Θελει ενα 5λεπτο περπατημα για να φτασεις στην golden beach απο το σημειο που σε αφηνει το καραβακι) και επειδη ειχα παει απο τους πρωτους δεν ειχαν προλαβει να ερθουν και πολλοι οποτε προλαβα και τραβηξα μια φωτογραφια!!! ΕΠισης η 2η φωτογραφια ειναι το απογευμα οταν εχουν φυγει τα καραβακια..... Και ναι.. εχω κανει ελευθερο καμπινγκ στην χρυση... ΕΙναι μια μοναδικη εμπειρια.. Πρεπει ομως να μην παρεις κοχυλια και να μην βαλεις καμια φωτια(δηλαδη να κανεις μπαρμπεκιου) και γενικα να προσεχεις την φυση... Ποτε σκουπιδια κατω και τα λοιπα.... Το μερος ειναι παραδεισος... Το βραδυ ομως πεφτει αρκετα η θερμοκρασια και εχει πολλη υγρασια! Αυτα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 6 Σεπτεμβρίου 2010 #16 Share 6 Σεπτεμβρίου 2010 ναι φημίζεται το Πανηγύρι μιας και εκεί είναι η μητρόπολη(άμα αναφέρω σωστά δεν τα πάω καλά με τους θρησκευτικούς όρους) του Λασιθίου μιας και η Νεάπολη ήταν η πρωτεύουσα παλιά.... και για μην ξεφεύγουμε από το θέμα μας εκεί έκανα ας πούμε διακοπές λήγω Νεάπολη,λήγω Μίλατο,λήγω Άγιο Νικόλαο και Πλάκα...Φέτος θα γύριζα την Κρήτη από την μία άκρη στην άλλη και θα πήγαινα και Χρυσή αλλά δεν έκατσε τελικά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 6 Σεπτεμβρίου 2010 #17 Share 6 Σεπτεμβρίου 2010 Η πρωτη φωτογραφια ειναι οταν μας κατεβασε το καραβακι(Θελει ενα 5λεπτο περπατημα για να φτασεις στην golden beach απο το σημειο που σε αφηνει το καραβακι) και επειδη ειχα παει απο τους πρωτους δεν ειχαν προλαβει να ερθουν και πολλοι οποτε προλαβα και τραβηξα μια φωτογραφια!!! ΕΠισης η 2η φωτογραφια ειναι το απογευμα οταν εχουν φυγει τα καραβακια..... Και ναι.. εχω κανει ελευθερο καμπινγκ στην χρυση... ΕΙναι μια μοναδικη εμπειρια.. Πρεπει ομως να μην παρεις κοχυλια και να μην βαλεις καμια φωτια(δηλαδη να κανεις μπαρμπεκιου) και γενικα να προσεχεις την φυση... Ποτε σκουπιδια κατω και τα λοιπα.... Το μερος ειναι παραδεισος... Το βραδυ ομως πεφτει αρκετα η θερμοκρασια και εχει πολλη υγρασια! Αυτα!!! ευτυχώς πάντως που προσέχουν κάτι φωλιές από χελώνες careta careta..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 6 Σεπτεμβρίου 2010 #18 Share 6 Σεπτεμβρίου 2010 (edited) μερικές φωτογραφίες από την όμορφη ΓΑΥΔΟ Έγινε επεξεργασία 6 Σεπτεμβρίου 2010 - salTasos Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 6 Σεπτεμβρίου 2010 #19 Share 6 Σεπτεμβρίου 2010 Η Χρυσή είναι ίσως η ομορφότερη παραλία της Ελλάδας... Κάποια στιγμή θα ήθελα να πάω εκεί για ελεύθερο κάμπινγκ, αλλά μάλλον χλωμό με κόβω. Αλήθεια, aquarium_9 εσύ έκανες κάμπινγκ? Ρωτάω γιατί δεν βλέπω καθόλου κόσμο τριγύρω... Όσον αφορά τη Σαντορίνη, θεωρώ πως είναι το ομορφότερο νησί της Ελλάδας. Η φωτογραφία που ακολουθεί είναι από το 2007... Άλλη μία από τη Σαντορίνη, Ιούνιο 2010. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium_9 6 Σεπτεμβρίου 2010 #20 Share 6 Σεπτεμβρίου 2010 ευτυχώς πάντως που προσέχουν κάτι φωλιές από χελώνες careta careta..... Αληθεια?? Δεν το εχω ακουσει ποτε αυτο!!! Μακαρι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoldPhoenix 6 Σεπτεμβρίου 2010 #21 Share 6 Σεπτεμβρίου 2010 Το μέρος είναι παράδεισος.....που τήνει να εκλήψει... τον τελευταίο καιρό μαζευεται χιλιάδες κόσμος γίνονται Beach party... Έχει τόσο κόσμο που δεν βρήσκεις θέση για σκηνή.... Είναι ξωτικά. Άσπρη Άμμος η ακτή αντι για άμμο έχει κοχυλάκια... Βέβαι μετα από τόσο καιρό βιασμού του φυσικού πλούτου τα κοχυλάκια εντοπίζονται μόνο στην ακτη... και έχω δεί και κατεστραμμένους κέδρους.... Η καλύτερη περίοδο να πας είναι αρχή καλοκαιριού που δεν έχει πολύ κόσμο και απολαμβάνεις το νησάκι...πάντως οταν πηγαίνεις καταλαβαίνεις ότι υπάρχει παράδεισος και επί της γης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 6 Σεπτεμβρίου 2010 #22 Share 6 Σεπτεμβρίου 2010 Αληθεια?? Δεν το εχω ακουσει ποτε αυτο!!! Μακαρι!!! μου το είπε η αδερφή μου που πήγε φέτος και είδε το σημείο που τις είχαν τις φωλιές φυσικά δεν πλησίασε και μου είπε ότι όλοι το σεβάστηκαν όσο τουλ. ήταν αυτή εκεί.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 6 Σεπτεμβρίου 2010 #23 Share 6 Σεπτεμβρίου 2010 (edited) Το μέρος είναι παράδεισος.....που τήνει να εκλήψει... τον τελευταίο καιρό μαζευεται χιλιάδες κόσμος γίνονται Beach party... Έχει τόσο κόσμο που δεν βρήσκεις θέση για σκηνή.... Είναι ξωτικά. Άσπρη Άμμος η ακτή αντι για άμμο έχει κοχυλάκια... Βέβαι μετα από τόσο καιρό βιασμού του φυσικού πλούτου τα κοχυλάκια εντοπίζονται μόνο στην ακτη... και έχω δεί και κατεστραμμένους κέδρους.... Η καλύτερη περίοδο να πας είναι αρχή καλοκαιριού που δεν έχει πολύ κόσμο και απολαμβάνεις το νησάκι...πάντως οταν πηγαίνεις καταλαβαίνεις ότι υπάρχει παράδεισος και επί της γης. γι'αυτό πρέπει να σταματήσει μάλλον το ελεύθερο camping γιατί από όπου περνάει ο άνθρωπος και αρχίζει να κατοικεί με οποιωνδήποτε τρόπο καταστρέφεται...και δυστυχώς παίρνει όλους η μπάλα και αυτοί που σέβονται και αυτοί που δεν σέβονται,αφού δεν είμαστε άξιοι να διατηρήσουμε κάτι παρθένο και αφού αυτοί που το σέβονται δεν βάζουν χέρι σε αυτούς που δεν το σέβονται. Έγινε επεξεργασία 6 Σεπτεμβρίου 2010 - karrot Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 6 Σεπτεμβρίου 2010 #24 Share 6 Σεπτεμβρίου 2010 μερικές πρόχειρες φωτογραφίες από την όμορφη και κοντινή Μάλτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 6 Σεπτεμβρίου 2010 #25 Share 6 Σεπτεμβρίου 2010 (edited) Αν ανέβεις ψηλά στο εκκλησάκι που είναι χτισμένο στο βράχο βλέπεις.... ...την πόλη της Λιβαδειάς! (Η βραχώδης περιοχή είναι "Το Τροφώνειο Άνδρο του Δία" που παλία υπήρχε το "Τροφώνειο Μαντείο") Η Κασταλία πηγή στους Δελφούς. Ενα σπήλαιο πάνω απο το Λιβάδι της Αράχωβας "κρυμμένο" καπου στο βουνό! Κάποτε ήταν το κρυσφύγετο του Οδυσσέα Ανδρούτσου! Πανέμορφο και λίγο τρομακτικό!Δυστυχώς δεν εβγαιναν καλύτερες φωτογραφίες... Με θέα την τελευταία πανσέληνο έξω απο το σπήλαιο. Καταράκτης στον Επτάλοφο πανω απο την Αράχωβα Ο Επτάστομος είναι ενα σημείο καπου(δεν θυμάμαι καν να ξαναπάω στα βουνά πάνω απο την Αράχωβα) όπου υπάρχουν επτά μεγάλες σπηλιές με τεράστιο και αδιευκρίνιστο βάθος. Ο καταράκτης "αρκετά μεγάλος" στο χωριό Πέτρα Βοιωτίας. Βρήκα και δυο φυτάκια άλλα δεν τα κατάφεραν καλά στο ενυδρείο.... Τέλος οι Κολυμπήθρες της Πάρου στις οποίες νόμιζα οτι βουτούσα στη Λίμνη Τανγκανικα.... Έγινε επεξεργασία 6 Σεπτεμβρίου 2010 - PRINCE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος