Naskas 6 Σεπτεμβρίου 2010 #1 Share 6 Σεπτεμβρίου 2010 Καλημερα παιδια.... Εχω εδω και 2 μηνες 2 αρσενικα ραμιρεζι και δεν τρωνε με ορεξη της διαφορες τροφες που τα δινω..... Τροφες εχω TETRA PRO CRISPS, TETRA PHYLL, TROPICAL SMALL CHICHLID, KAI TETRA MIX... Ολα τα τσιμπολογανε για λιγο και σε δευτερολεπτα την φτυνουνε..... Ειναι φυσιολογικο αυτο? Εσεις τι τα ταιζεται? Καποια συγκεκριμενη...... Ευχαριστω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 6 Σεπτεμβρίου 2010 #2 Share 6 Σεπτεμβρίου 2010 δεν μαλωνουν???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naskas 6 Σεπτεμβρίου 2010 Author #3 Share 6 Σεπτεμβρίου 2010 καθολου...... μια ειναι διπλα διπλα, μια ειναι το ενα δεξια και το ενα αριστερα. Διαμαχες ελαχιστες αλλα στο χαλαρο...... Παντα ο ενας το παιζει πιο μαγκας, αυτοσ με τα πιο ωραια χρωματα..... Ολα καλα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 6 Σεπτεμβρίου 2010 #4 Share 6 Σεπτεμβρίου 2010 Το ζευγαράκι απο τα ραμι μου τρελένεται για την Tropical Spirulina mini granules είναι σε μικρές μπουκίτσες και την κατεβάζουν αμάσητη Α τρελαίνονται και για τα ζωντανά σκουλίκια Grindal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος