Jim Gangstar 12 Σεπτεμβρίου 2010 #76 Share 12 Σεπτεμβρίου 2010 χαρηκα που σας γνωρισα παιδες,ηταν υπεροχα!!!! θα τα πουμε στην επομενη συναντηση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fisakis 12 Σεπτεμβρίου 2010 #77 Share 12 Σεπτεμβρίου 2010 εγω παντως δεν καπνιζα!!! ειχα παρει τα... μετρα μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 12 Σεπτεμβρίου 2010 #78 Share 12 Σεπτεμβρίου 2010 (edited) Νομίζω η καλύτερη στιγμή τις συνάντισης ηταν το solo rap by chris z3 Λίγοι είχαν την τιμή να το απολάυσουν Έγινε επεξεργασία 12 Σεπτεμβρίου 2010 - Freeman Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordan0950 12 Σεπτεμβρίου 2010 #79 Share 12 Σεπτεμβρίου 2010 χθες ηταν και η δικη μου πρωτη φορα και περασα πολυ ωραια χαρηκα πολυ που σας γνωρισα και απο κοντα και ανταλαξαμε αποψεις ραντεβου τον επομενο μηνα και καποια στιγμη και απο το aquazone meeting point Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 13 Σεπτεμβρίου 2010 #80 Share 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μια χαρα βλεπω περάσατε!!! ολες οι γνωστες φατσες... και με χαρα ειδα και αρκετές αγνωστες!!! Έτσι μπραβο!! Παμε δυνατα ολοι στις συναντησεις!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος