karrot 6 Σεπτεμβρίου 2010 #26 Share 6 Σεπτεμβρίου 2010 (edited) θα προσπαθήσω να είμαι και εγώ εκεί... Έγινε επεξεργασία 6 Σεπτεμβρίου 2010 - karrot Link to comment Share on other sites More sharing options...
plaYgirl 6 Σεπτεμβρίου 2010 #27 Share 6 Σεπτεμβρίου 2010 θελω να ρθω κ εγωωωωω..... θα το προσπαθησω!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 6 Σεπτεμβρίου 2010 #28 Share 6 Σεπτεμβρίου 2010 θελω να ρθω κ εγωωωωω..... θα το προσπαθησω!!!!!! Άντε! Για να δούμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
plaYgirl 6 Σεπτεμβρίου 2010 #29 Share 6 Σεπτεμβρίου 2010 Άντε! Για να δούμε... να μην ειμαι ομως η μοναδικη γυναικα ...γτ βλεπω να ερχομαι και να κανω μεταβολη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 6 Σεπτεμβρίου 2010 #30 Share 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μην φοβάσαι δεν δαγκώνουμε! Υπάρχουν και άλλες γυναίκες στο forum που έρχονται και στις συναντήσεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
plaYgirl 6 Σεπτεμβρίου 2010 #31 Share 6 Σεπτεμβρίου 2010 (edited) Μην φοβάσαι δεν δαγκώνουμε! Υπάρχουν και άλλες γυναίκες στο forum που έρχονται και στις συναντήσεις! αντε να δουμε τι θα δουμε.. Έγινε επεξεργασία 6 Σεπτεμβρίου 2010 - plaYgirl Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 6 Σεπτεμβρίου 2010 #32 Share 6 Σεπτεμβρίου 2010 Ααααα και μην τρομάζεις από κάτι τέτοιου ή τέτοιου είδους φωτογραφίες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 6 Σεπτεμβρίου 2010 #33 Share 6 Σεπτεμβρίου 2010 το Σάββατο άμα μπορεί κάποιος και έχει ας μου φέρει christmas moss,pistia και lemna. ευχαριστώ συγνώμη άμα δεν είναι σωστό που το αναφέρω σε αυτό το θέμα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
plaYgirl 6 Σεπτεμβρίου 2010 #34 Share 6 Σεπτεμβρίου 2010 Ααααα και μην τρομάζεις από κάτι τέτοιου ή τέτοιου είδους φωτογραφίες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 7 Σεπτεμβρίου 2010 #35 Share 7 Σεπτεμβρίου 2010 (edited) Ααααα και μην τρομάζεις από κάτι τέτοιου ή τέτοιου είδους φωτογραφίες! Mπορει να ερθω.... Έγινε επεξεργασία 7 Σεπτεμβρίου 2010 - hms Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 7 Σεπτεμβρίου 2010 #36 Share 7 Σεπτεμβρίου 2010 Mπορει να ερθω.... Στραβάδι στον ορίζοντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 7 Σεπτεμβρίου 2010 #37 Share 7 Σεπτεμβρίου 2010 καλα καλα γελα freeman..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
faze 7 Σεπτεμβρίου 2010 #38 Share 7 Σεπτεμβρίου 2010 (edited) Μάλλον θα είμαι εκεί! Θα φέρω τα pentazona για χάρισμα! Όποιος έχει multies από καμια γέννα του ή κανα κλάδεμα από anubia καλοδεχούμενα Έγινε επεξεργασία 7 Σεπτεμβρίου 2010 - faze Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 7 Σεπτεμβρίου 2010 #39 Share 7 Σεπτεμβρίου 2010 99,9 θα ειμαι και εγω εκει...να γνωριστουμε απο κοντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos.35 9 Σεπτεμβρίου 2010 #40 Share 9 Σεπτεμβρίου 2010 Είμαι σχετικά καινούργιος στο φόρουμ αλλά θέλω πολύ να έρθω να σας γνωρίσω και να ανταλλάξουμε ιδέες. Το καφέ Olympico που βρίσκεται? Μου δίνετε οδηγίες για να έρθω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 9 Σεπτεμβρίου 2010 #41 Share 9 Σεπτεμβρίου 2010 Είμαι σχετικά καινούργιος στο φόρουμ αλλά θέλω πολύ να έρθω να σας γνωρίσω και να ανταλλάξουμε ιδέες. Το καφέ Olympico που βρίσκεται? Μου δίνετε οδηγίες για να έρθω? Για δες εδώ... http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=35085 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 9 Σεπτεμβρίου 2010 #42 Share 9 Σεπτεμβρίου 2010 Είμαι σχετικά καινούργιος στο φόρουμ αλλά θέλω πολύ να έρθω να σας γνωρίσω και να ανταλλάξουμε ιδέες. Το καφέ Olympico που βρίσκεται? Μου δίνετε οδηγίες για να έρθω? Έλα έλα, όλοι οι καλοί χωράνε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquamike 9 Σεπτεμβρίου 2010 #43 Share 9 Σεπτεμβρίου 2010 μεσα κ εγω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fisakis 9 Σεπτεμβρίου 2010 #44 Share 9 Σεπτεμβρίου 2010 παιδια, μια παραγελιά αν ειναι δυνατο. 1 valisneria (απο nana εως gigantea), 2 κερατοφυλλο, 3 pistia (οχι ψιλη φακη), 4 moss και 5 καμια μικρη anubia. οτι υπαρχει please! διαθετω λιγο tenelus για οποιον θελει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 9 Σεπτεμβρίου 2010 #45 Share 9 Σεπτεμβρίου 2010 παιδια, μια παραγελιά αν ειναι δυνατο. 1 valisneria (απο nana εως gigantea), 2 κερατοφυλλο, 3 pistia (οχι ψιλη φακη), 4 moss και 5 καμια μικρη anubia. οτι υπαρχει please! διαθετω λιγο tenelus για οποιον θελει! θαναση αν καταφερω να ερθω θα σου φερω anubia-valisneria nana Link to comment Share on other sites More sharing options...
fisakis 10 Σεπτεμβρίου 2010 #46 Share 10 Σεπτεμβρίου 2010 θαναση αν καταφερω να ερθω θα σου φερω anubia-valisneria nana Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 10 Σεπτεμβρίου 2010 #47 Share 10 Σεπτεμβρίου 2010 κανενα κλαδεματακι δεκτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 10 Σεπτεμβρίου 2010 #48 Share 10 Σεπτεμβρίου 2010 οκ τελικα μεσα και εγω.!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EUDOKIA 11 Σεπτεμβρίου 2010 #49 Share 11 Σεπτεμβρίου 2010 Καλημέρα,έχω ένα αρσενικό platy και ένα class fish.Παιδιά κλαδέματακια θέλω και εγώ και ramirezi θυληκό αν υπάρχει.Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 11 Σεπτεμβρίου 2010 #50 Share 11 Σεπτεμβρίου 2010 Ελπίζω να μήν πτοηθεί κανένας από την βροχή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος