Jim Gangstar 5 Σεπτεμβρίου 2010 #1 Share 5 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπερα στην ωραια παρεα! Λεγομαι Δημητρης και αποφασισα να ασχοληθω με το hobby μετα απο παροτρυνση του πολυ καλου μου φιλου Chris Z3.. Προς το παρον δεν εχω καποιο ενυδρειο αλλα συντομα θα αποκτησω αφου μαθω καποια βασικα πραγματακια απο το forum και εσας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 5 Σεπτεμβρίου 2010 #2 Share 5 Σεπτεμβρίου 2010 Καλως ηρθες!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 5 Σεπτεμβρίου 2010 #3 Share 5 Σεπτεμβρίου 2010 Καλώς τον ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 5 Σεπτεμβρίου 2010 #4 Share 5 Σεπτεμβρίου 2010 (edited) Πιστευω θα εχεις μεγαλη βοηθεια απο τον chris z3 Έγινε επεξεργασία 5 Σεπτεμβρίου 2010 - Γιωργος guppy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 5 Σεπτεμβρίου 2010 #5 Share 5 Σεπτεμβρίου 2010 Καλώς ήρθες στην παρέα μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 5 Σεπτεμβρίου 2010 #6 Share 5 Σεπτεμβρίου 2010 καλως ηρθες!! ε ενταξει εχεις το πλεονεκτημα απο τους αλλους που γραφτηκαν τωρα....ελεω αδερφου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 5 Σεπτεμβρίου 2010 #7 Share 5 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα και καλώς όρισες στο Aquazone! Θα μάθεις αρκετά πράγματα διαβάζοντας τις κατηγορίες του Forum και θέτοντας τις ερωτήσεις σου. (Από τον chrisZ3 δε νομίζω... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jim Gangstar 5 Σεπτεμβρίου 2010 Author #8 Share 5 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα και καλώς όρισες στο Aquazone! Θα μάθεις αρκετά πράγματα διαβάζοντας τις κατηγορίες του Forum και θέτοντας τις ερωτήσεις σου. (Από τον chrisZ3 δε νομίζω... ) και εγω δεν το νομιζω! ειναι διπλα μου και μου λεει να πριζω εσενα με τις χαζες αποριες του αρχαριου γιατι τα ξερεις καλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 5 Σεπτεμβρίου 2010 #9 Share 5 Σεπτεμβρίου 2010 Καλώς όρισες στην παρέα μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 5 Σεπτεμβρίου 2010 #10 Share 5 Σεπτεμβρίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 5 Σεπτεμβρίου 2010 #11 Share 5 Σεπτεμβρίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 5 Σεπτεμβρίου 2010 #12 Share 5 Σεπτεμβρίου 2010 και εγω δεν το νομιζω! ειναι διπλα μου και μου λεει να πριζω εσενα με τις χαζες αποριες του αρχαριου γιατι τα ξερεις καλα! Ωχ ωχ.... την έπαθε ο λεντάκιας Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 5 Σεπτεμβρίου 2010 #13 Share 5 Σεπτεμβρίου 2010 και εγω δεν το νομιζω! ειναι διπλα μου και μου λεει να πριζω εσενα με τις χαζες αποριες του αρχαριου γιατι τα ξερεις καλα! Καμιά απορία δεν είναι χαζή.Όποιος ρωτάει μαθαίνει και μαζί του όλοι οι υπόλοιποι.Όποιος έχει το κεφάλι ψηλά χτυπάει σε κολώνες... (Ή καλύτερα τζάμια στην προκειμένη περίπτωση... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 5 Σεπτεμβρίου 2010 #14 Share 5 Σεπτεμβρίου 2010 καλωσορισες φιλαρακι μου!!! ευχομαι μια ωραια διαμονη στο φορουμ και μιας και εγω δεν ξερω τιποτα...οτι χρειαστεις θα σε βοηθησει ο πολυ καλος μου φιλος ο fotisgt.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 5 Σεπτεμβρίου 2010 #15 Share 5 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπερα στην ωραια παρεα! Λεγομαι Δημητρης και αποφασισα να ασχοληθω με το hobby μετα απο παροτρυνση του πολυ καλου μου φιλου Chris Z3.. Προς το παρον δεν εχω καποιο ενυδρειο αλλα συντομα θα αποκτησω αφου μαθω καποια βασικα πραγματακια απο το forum και εσας... Καλως ηρθες στη παρεα μας .... Απο την στιγμη που εισαι φιλος του Χρηστου τα λογια ειναι περιττα ( αλλαξε χομπι ) Υ.Γ :πλακιτσα κανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 6 Σεπτεμβρίου 2010 #16 Share 6 Σεπτεμβρίου 2010 Ετσι οπως το παμε,σε λιγο θα φταξουμε το κομα των Ψαρωκαμενων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts