skamanakos 5 Σεπτεμβρίου 2010 #1 Share 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μετα απο πολυ ψαξιμο για καποιο πλεκο που δεν γινετε τεραστιο εχθες βρηκα σε μεγαλο πετ της θεσ/νικης ανκιστρους σπ αλλα η τιμη του ηταν 49 ευρο το ενα μου σηκωθηκε η τριχα Τοσο κανουν και αλλου? Και τελικα πηρα εναν αλμπινο πλεκο που μου ειπε οτι δεν μεγαλωνει αλλα δεν νομιζω να ειναι ετσι Αααα ο αλπινος 15 ευροπουλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberalan 5 Σεπτεμβρίου 2010 #2 Share 5 Σεπτεμβρίου 2010 Καλημέρα !! Προφανώς είναι τσιμπημένη η τιμή. Εγω τον ανσίστρους (sp3) τον αγόρασα 8 ευρώ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 5 Σεπτεμβρίου 2010 #3 Share 5 Σεπτεμβρίου 2010 οχι φιλε, αυτη η τιμη ειναι υπερβολικη, εδω τον βρηκα με 15 ευρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 5 Σεπτεμβρίου 2010 #4 Share 5 Σεπτεμβρίου 2010 εγω με 6.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 5 Σεπτεμβρίου 2010 #5 Share 5 Σεπτεμβρίου 2010 (edited) Η τιμη ειναι υψηλή.Παιζει ρόλο και το μέγεθος βεβαια,αλλα και παλι....Εισαι σιγουρος πάντως οτι ήταν ανσιστρους? Και οταν λες αλμπινο,αναφερεσαι σε αυτον? http://www.planetcatfish.com/catelog/speci...?species_id=148 Γινεται μισο μετρο,αν ειναι αυτος Έγινε επεξεργασία 5 Σεπτεμβρίου 2010 - DIMITRIOS Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosgv 5 Σεπτεμβρίου 2010 #6 Share 5 Σεπτεμβρίου 2010 12€ στο pet ... για 5 εκατοστά μέγεθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
powerakis 5 Σεπτεμβρίου 2010 #7 Share 5 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτος ποιος ειναι ρε παιδια? Τον πηρα 5Ε απο Pet shop της γειτονιας Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosgv 5 Σεπτεμβρίου 2010 #8 Share 5 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτος ποιος ειναι ρε παιδια? Τον πηρα 5Ε απο Pet shop της γειτονιας λιγο θλιμένο τον βλέπω!!!! μήπως άν άλαζες το χαλικάκι και τα πλαστικά φυτά θα ήταν πιο χαρούμενος ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος