Jump to content

Ενυδρειο 100λ

Apostolis1996

Recommended Posts

Γεια σας :P Ειμαι ο αδερφος του Αποστολη και μια που λειπει ειπα να κανω ορισμενες ερωτησεις για τα ζωοτοκα!!

Θα ηθελα πολυ να βαλω ξιφοφορους ή κριμπενεσις. Το θεμα ειναι οτι με τα φυτα δεν τα παω καλα και οτι πιστευω πως θα πρεπει να ασχολουμε πολυ και να ξοδεψω αρκετα λεφτα..Αυτο που θελω να μαθω ειναι αν μπορω να βαλω τα παραπανω ψαρια χωρις πολλα φυτα και αν ναι ποσα απο καθε ειδος?(δεν εννοω οτι θα τα βαλω μαζι)

Καλως σας βρηκα :)

Παυλος

καλως ηρθες παυλο, κοιτα λιγο αυτα τα προφιλ: http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...mp;#entry323412

http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fish/kribensis.htm

δες και ποσα λιτρα εχεις και συνεχιζουμε...

Καλησπέρα φίλε Παύλο και καλώς ήρθες.

Μια παρατήρηση:

Δεν είναι σωστό να χρησιμοποιείς λογαριασμό άλλου προσώπου.

Ο κανονισμός του forum ορίζει τη διαφύλαξη των προσωπικών κωδικών.Το αν έφτασε στα χέρια σου εις γνώση του αρχικού μέλους δεν είμαστε σε θέση να το ξέρουμε.

Η διαδικασία εγγραφής είναι πολύ απλή και

θα σου πρότεινα να ανοίξεις ένα δικό σου λογαριασμό στο Forum.

Υ.Γ. Πληροφορίες για τα Kribensis μπορείς να βρεις και εδώ κοντά... http://www.aquazone.gr/index.php?ind=fishp...w&iden=1075 :)

και ειναι και μπολικες!!! πως και δεν τις ειδα?

Γεια σας :P Ειμαι ο αδερφος του Αποστολη και μια που λειπει ειπα να κανω ορισμενες ερωτησεις για τα ζωοτοκα!!

Θα ηθελα πολυ να βαλω ξιφοφορους ή κριμπενεσις. Το θεμα ειναι οτι με τα φυτα δεν τα παω καλα και οτι πιστευω πως θα πρεπει να ασχολουμε πολυ και να ξοδεψω αρκετα λεφτα..Αυτο που θελω να μαθω ειναι αν μπορω να βαλω τα παραπανω ψαρια χωρις πολλα φυτα και αν ναι ποσα απο καθε ειδος?(δεν εννοω οτι θα τα βαλω μαζι)

Καλως σας βρηκα :)

Παυλος

Πόσα λίτρα ενυδρείο έχεις?

Στο προφίλ, γράφει 30 l nano reef!!

Πόσα λίτρα ενυδρείο έχεις?

Στο προφίλ, γράφει 30 l nano reef!!

Το ενυδρειο μου ειναι 100λιτρα! Ο αδερφος μου το ξερει οτι μπαινω απο το προφιλ του απλα δεν ανοιγω λογαριασμο γιατι σε λιγο θα σταματησω τον υπολογιστη αφου ξεκιναει η τριτη λυκειου :P

Υ.Γ.Μπορει και να φτιαξω τελικα :)

Επισης μου αρεσουν τα κριμπ περισσοτερο και ειμαι διατεθημενος να βαλω φυτα αφου το αξιζουν :)

Ομως ποσα μπορω να βαλω στο 100αρι γιατι διαβασα πως το ζευγαρι θελει 60λ και ειναι γεγονος πως δεν θελω μονο δυο ψαρια στο ενυδρειο μου..

Επισης μου αρεσουν τα κριμπ περισσοτερο και ειμαι διατεθημενος να βαλω φυτα αφου το αξιζουν :P

Ομως ποσα μπορω να βαλω στο 100αρι γιατι διαβασα πως το ζευγαρι θελει 60λ και ειναι γεγονος πως δεν θελω μονο δυο ψαρια στο ενυδρειο μου..

Άλλη εναλακτική δεν έχεις?

Γιατί στο πρώτο σου ποστ, λες ότι σου αρέσουν και οι ξιφοφόροι..!

Από αυτούς, μπορείς να βάλεις περισσότερους... :)

Άλλη εναλακτική δεν έχεις?

Γιατί στο πρώτο σου ποστ, λες ότι σου αρέσουν και οι ξιφοφόροι..!

Από αυτούς, μπορείς να βάλεις περισσότερους... :)

Και βαβαια μου αρεσουν οι ξιφοροι και τους εχω ως πρωτη επιλογη απλα επειδη τα κριμπ ειναι πολυ εντυπωσιακα θα τα ηθελα :P Παρολαυτα ποσους ξιφομαχους μπορω να βαλω και μπορω να τους συνδιασω με αλλα ψαρακια??

Και βαβαια μου αρεσουν οι ξιφοροι και τους εχω ως πρωτη επιλογη απλα επειδη τα κριμπ ειναι πολυ εντυπωσιακα θα τα ηθελα :) Παρολαυτα ποσους ξιφομαχους μπορω να βαλω και μπορω να τους συνδιασω με αλλα ψαρακια??

Επειδη διαβασα μεσα αναλογια 3 θηλυκα με 1 αρσενικο μπορω ωα βαλω πχ 2 αρσενικα και 6 θηλυκα? Επισης διαβασα σε ενα ποστ πως μπορουμε να βαλω και εντλερς. Ειναι γεγονος οτι γινεται αυτος ο συνδιασμος??

• 2 weeks later...

Ευχαριστω πολυ! Θα σας ενημερωσω για την πορεια του ενυδρειου :)

ξιφοφοροι, γκαπυ, ακορυντορας και ρεντ τσερυ ο καλυτερος συνδιασμός και με αρκετά ψαρια για το 100αρι σου!!

(ειμαι κολημενος με τα γκαπυ μην με παρεξηγεις)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...