MIHALHS 3 Σεπτεμβρίου 2010 #1 Share 3 Σεπτεμβρίου 2010 Για να μας πει κανένα καλό παιδί εντυπώσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 3 Σεπτεμβρίου 2010 #2 Share 3 Σεπτεμβρίου 2010 Μια ώρα μετά την συναυλια δεν υπάρχει περίπτωση να έχει κανεις κουράγιο να κανει ρεπορτάζ. Νομίζω πως θα πρέπει να περιμένουμε μεχρι αυριο τουλάχιστον! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 3 Σεπτεμβρίου 2010 #3 Share 3 Σεπτεμβρίου 2010 Εξαιρετική η συναυλία, πολύς κόσμος, μου θύμισε Rolling Stones τον Σεπτέμβρη 1998 με το Βridges to Βabylon. Τα σκηνικά απίστευτα, ο Βono με διάθεση στη σκηνή, είπε και τα πολιτικά του όπως συνηθίζει, μας εκδήλωσε και την στήριξη του για το ΔΝΤ.. όλα μια χαρά Καλοί και οι Snow Patrol. Γενικά, χωρίς να είμαι ο μεγαλύτερος φαν των U2, έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από αυτό που είδα και άκουσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 3 Σεπτεμβρίου 2010 #4 Share 3 Σεπτεμβρίου 2010 (edited) γιατι μου το χαλας; Δεν καταλαβαίνω.... Τι πολιτικά είπε; Ειχα και εγώ εναν φίλο που πήγε και περιμενω να γυρίσει αυριο να μου τα πει απο κοντα. Τελικά η σκηνή γύριζε γυρω γύρω γιατί είχα ακούσει οτι κάτι τέτοιο γινεται και γι'αυτό ονομάζεταο "360 tour" Έγινε επεξεργασία 3 Σεπτεμβρίου 2010 - tsoum Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 3 Σεπτεμβρίου 2010 #5 Share 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν γύριζε, απλά έτσι όπως ήταν στημένη είχες θέα από παντού, ο κόσμος υπήρχε περιμετρικά της σκηνής και ήταν γεμάτη γέφυρες και μονοπάτια με τα οποία η μπάντα κυκλοφορούσε προς όλες τις κατευθύνσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 3 Σεπτεμβρίου 2010 #6 Share 3 Σεπτεμβρίου 2010 πάρα πολύ ωραία και για μένα που δεν είμαι θαυμαστής τους πέρασα πάρα πολύ ωραία.Γιατί να μην αναφέρει τις πολιτικά του πιστεύω δεν τα έχει κρύψει και ποτέ άλλωστε.Όσο για τη σκηνή δεν γυρίζει απλά είναι στρογγυλή και βλέπουν όλοι γύρο γύρο και έκανε αυτό βόλτες όλο τον κύκλο και είχε 2 γέφυρες που κάνανε τον κύκλο απλά.Πολύ ωραία γενικά και πάρα πολύ καλό ήχο.Σε συναυλία με πιο ωραίο ήχο δεν έχω πάει.Αλλά έχω δει και πιο ωραίες συναυλίες αλλά αυτό το λέω επειδή μάλλον δεν είμαι και μεγάλος θαυμαστής τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIHALHS 3 Σεπτεμβρίου 2010 Author #7 Share 3 Σεπτεμβρίου 2010 Πολύ εντυπωσιακές εικόνες Ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση Να σου πω την αλήθεια περίμενα απάντηση αύριο μεσημεράκι, χαλαρά Να 'σε καλά karydas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIHALHS 3 Σεπτεμβρίου 2010 Author #8 Share 3 Σεπτεμβρίου 2010 Karrot Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 4 Σεπτεμβρίου 2010 #9 Share 4 Σεπτεμβρίου 2010 (edited) Μπράβο σε αυτούς που βγάζουν βιντεάκια και μεταφέρουν έστω και λίγο την ατμόσφαιρα ....Εγώ δεν βγάζω ποτέ γιατί ποτέ δεν τα βλέπω στο τέλος και χάνω και την συναυλία και δεν την ευχαριστιέμαι πολύ ωραία video karyda.Κορυφαία στιγμή για μένα όταν είπαν to Sunday bloody Sunday τα λόγια περιττά γι'αυτό το τραγούδι.Μοναδικό παράπονο που δεν παίξανε το new year's day αλλά πιο να πρωτοπαίξουν με τόσες επιτυχίες. Έγινε επεξεργασία 4 Σεπτεμβρίου 2010 - karrot Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 4 Σεπτεμβρίου 2010 #10 Share 4 Σεπτεμβρίου 2010 Τα βίντεο δεν είναι δικά μου,τα βρήκα στο διαδίκτυο. Δεν βγάζω ποτέ φωτογραφίες ούτε βίντεο σε συναυλίες. Για να είμαι ειλικρινής με εκνευρίζει αφάνταστα η κατάσταση με όλα τα κινητά σηκωμένα και έχω την αίσθηση ότι για κάποιους έχει μεγαλύτερη σημασία να ανεβάσουν υλικό στο facebook για να κάνουν το κομμάτι τους στους φίλους τους, παρά να ζήσουν εκείνη τη στιγμή και να χαρούν την συναυλία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 4 Σεπτεμβρίου 2010 #11 Share 4 Σεπτεμβρίου 2010 Τα βίντεο δεν είναι δικά μου,τα βρήκα στο διαδίκτυο. Δεν βγάζω ποτέ φωτογραφίες ούτε βίντεο σε συναυλίες. Για να είμαι ειλικρινής με εκνευρίζει αφάνταστα η κατάσταση με όλα τα κινητά σηκωμένα και έχω την αίσθηση ότι για κάποιους έχει μεγαλύτερη σημασία να ανεβάσουν υλικό στο facebook για να κάνουν το κομμάτι τους στους φίλους τους, παρά να ζήσουν εκείνη τη στιγμή και να χαρούν την συναυλία. +1000 Παντως παρόλο που δεν είναι αυτη η μουσική του γούστου μου ομολογώ πως τα σκηνικά ηταν υπέροχα (απο τα video) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 4 Σεπτεμβρίου 2010 #12 Share 4 Σεπτεμβρίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 4 Σεπτεμβρίου 2010 #13 Share 4 Σεπτεμβρίου 2010 Μιχαλη μι σε περνει απο κατω γιατι δεν μπορεσαμε να παμε εμεις οι επαρχιωτες.Αυτα ειναι προνομια των Αθηναιων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 4 Σεπτεμβρίου 2010 #14 Share 4 Σεπτεμβρίου 2010 Μιχαλη μι σε περνει απο κατω γιατι δεν μπορεσαμε να παμε εμεις οι επαρχιωτες.Αυτα ειναι προνομια των Αθηναιων. μη δίνεις σημασία για περιφερόμενο τσίρκο πρόκειται για καλές μουσικές βραδιές , πρέπει να ψάξεις , δεν πολυδιαφημίζονται ,συχνά υπάρχουν και στην επαρχία Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 4 Σεπτεμβρίου 2010 #15 Share 4 Σεπτεμβρίου 2010 Τα βίντεο δεν είναι δικά μου,τα βρήκα στο διαδίκτυο. Δεν βγάζω ποτέ φωτογραφίες ούτε βίντεο σε συναυλίες. Για να είμαι ειλικρινής με εκνευρίζει αφάνταστα η κατάσταση με όλα τα κινητά σηκωμένα και έχω την αίσθηση ότι για κάποιους έχει μεγαλύτερη σημασία να ανεβάσουν υλικό στο facebook για να κάνουν το κομμάτι τους στους φίλους τους, παρά να ζήσουν εκείνη τη στιγμή και να χαρούν την συναυλία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 4 Σεπτεμβρίου 2010 #16 Share 4 Σεπτεμβρίου 2010 μη δίνεις σημασία για περιφερόμενο τσίρκο πρόκειται για καλές μουσικές βραδιές , πρέπει να ψάξεις , δεν πολυδιαφημίζονται ,συχνά υπάρχουν και στην επαρχία Γούστα είναι αυτά αγαπητέ Τάσο και το τι αρέσει στον καθένα είναι υποκειμενικό. Πάντως χθες υπήρχε κόσμος από όλες τις μεριές της Ελλάδας και φυσικά και από την επαρχεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 4 Σεπτεμβρίου 2010 #17 Share 4 Σεπτεμβρίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 4 Σεπτεμβρίου 2010 #18 Share 4 Σεπτεμβρίου 2010 Γούστα είναι αυτά αγαπητέ Τάσο και το τι αρέσει στον καθένα είναι υποκειμενικό. Πάντως χθες υπήρχε κόσμος από όλες τις μεριές της Ελλάδας και φυσικά και από την επαρχεία. βεβαίως και είναι υποκειμενικό το γούστο του κάθε ενός , όσο για το κόσμο που ήταν εκεί , τα λες καλύτερα εσύ ! έχω την αίσθηση ότι για κάποιους έχει μεγαλύτερη σημασία να ανεβάσουν υλικό στο facebook για να κάνουν το κομμάτι τους στους φίλους τους, παρά να ζήσουν εκείνη τη στιγμή και να χαρούν την συναυλία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 4 Σεπτεμβρίου 2010 #19 Share 4 Σεπτεμβρίου 2010 Τα βίντεο δεν είναι δικά μου,τα βρήκα στο διαδίκτυο. Δεν βγάζω ποτέ φωτογραφίες ούτε βίντεο σε συναυλίες. Για να είμαι ειλικρινής με εκνευρίζει αφάνταστα η κατάσταση με όλα τα κινητά σηκωμένα και έχω την αίσθηση ότι για κάποιους έχει μεγαλύτερη σημασία να ανεβάσουν υλικό στο facebook για να κάνουν το κομμάτι τους στους φίλους τους, παρά να ζήσουν εκείνη τη στιγμή και να χαρούν την συναυλία. Τάσο μην μου βάζεις λόγια που δεν είπα. Θεωρείς ότι μια μερίδα χαρακτηρίζει τους 90.000 που ήταν χθες στο στάδιο; Τέλος πάντων ας μείνουμε στο θέμα που προφανώς απευθύνεται σε όσους είναι φίλοι του συγκροτήματος και της συγκεκριμένης μουσικής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIHALHS 4 Σεπτεμβρίου 2010 Author #20 Share 4 Σεπτεμβρίου 2010 Κοίτα να πω ότι δε ζηλεύω, ψέμα θα 'ναι Έχω δει συναυλίες στο ΟΑΚΑ και πιστεύω ότι είναι από τους πιο επιβλητικούς χώρους για συναυλία γενικώς Αρκεί να έχει κάποιος το παλμαρέ να το γεμίσει, αυτοί-ές είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 4 Σεπτεμβρίου 2010 #21 Share 4 Σεπτεμβρίου 2010 Προσωπικά δεν μου αρέσει ούτε ένα κομμάτι από τους U2 και για κάποιο λόγο με εκνευρίζει ο Bono... Αυτό βέβαια έχει να κάνει με δική μου εγκεφαλική βλάβη, οπότε δεν αξίζει περαιτέρω συζήτησης Για την συναυλία ενημερώθηκα μέσω internet και γνωστών και πραγματικά, απ'όσο κατάλαβα, ήταν τουλάχιστον καταπληκτική. Είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύουν πως ένα καλό live θα πρέπει να είναι όσο πιο "κιτς" (με την καλή έννοια) γίνεται. Αν ήθελα να ακούσω αλάνθαστους μουσικούς και τον άκρως κρυστάλλινο ήχο, θα καθόμουν σπίτι μου και θα έβαζα στη διαπασών τα CD και τα βινύλιά μου. Παρ'όλο που κατανοώ πως κάποια μεγάλα γκρουπ και καλλιτέχνες χρειάζονται το ΟΑΚΑ για τις συναυλίες τους (από θέμα προσέλευσης κόσμου), προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου αυτό το feeling. Εγώ θέλω να ακούω και να βιώνω την μουσική στις συναυλίες όπως τη βιώνει ο καλλιτέχνης στη σκηνή με την κίνησή του και τα εφέ του (το "κιτσαριό" που γράφω πιο πάνω) και αυτό απαιτεί πολύ μικρότερη απόσταση του κοινού με τη σκηνή. Οριακά εκτός των προτιμήσεών μου είναι το Terra Vibe και ιδανικούς χώρους θεωρώ το παλιό Ρόδον και το Gaggarin (από θέμα όγκου χώρου και όχι ακουστικής ποιότητας φυσικά). Στο ΟΑΚΑ έχω δει Rolling Stones το 1998 κι AC/DC... Δεν μπορώ να πω πως το ευχαριστήθηκα. Στους Rolling Stones έφυγα πριν το φινάλε από το ξενέρωμα που έβλεπα μια μωβ κουκκίδα (Jagger) να πηγαινοέρχεται στη σκηνή και αν ήθελα να δω λεπτομέρειες έπρεπε να κοιτάζω το VideoWall, δηλαδή σαν να βλέπω τηλεόραση. Στους AC/DC φρόντισα να πάω από νωρίς και να πιάσω καλή θέση κοντά στη σκηνή, αλλά κοράκιασα... Ούτε που μπόρεσα να διανοηθώ να πάω να πιω νερό γιατί θα έχανα τη θέση! Τέτοιες καταστάσεις τις θεωρώ καθαρά ταλαιπωρία, αλλά όπως είπα και πιο πάνω, θεωρώ αναπόφευκτο αυτό το κακό για μπάντες και καλλιτέχνες μεγάλου βεληνεκούς. Οι καλύτερες συναυλίες που έχω παρακολουθήσει (από θέμα feeling πάντα) ήταν το 1995 στους Iron Maiden στο κλειστό του Περιστερίου, οι Twisted Sister, οι KISS και φυσικά οι Black Sabbath στο Terra Vibe και οι Saxon στο Gaggarin (νομίζω το 2004 ή το 2005). Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIHALHS 5 Σεπτεμβρίου 2010 Author #22 Share 5 Σεπτεμβρίου 2010 Προφανώς προτιμάς άλλα μεγέθη στα live και έχεις ένα δίκιο Αυτή η μαζικότητα είναι ευχή και κατάρα των big bands ή των solo ονομάτων Αντλούν δόξα και image από τα μεγάλα live αλλά δεν πρέπει να παραβλέψουμε ότι σε live τέτοιου μεγέθους (βλέπε show) πηγαίνει και κόσμος που δεν πάει εύκολα σε συναυλία που το βρίσκω θετικό. Σαφώς μέσα σε 80.000 κόσμο όσο και επικοινωνιακός να είναι ο καλλιτέχνης δεν δεν μπορεί να έχει άμεση επαφή με το κοινό αλλά έχεις ένα minimum εγγύησης για έναν αξιοπρεπή ήχο και ένα θέαμα που μπορεί να μη σκίσεις τα ρούχα σου αλλά τουλάχιστον δεν θα χασμουριέσαι. Θα σου αναφέρω κι εγώ αρκετά live που έχω πάει με, ας το πούμε, από γκρουπάκια μέχρι αρκετά γνωστά σύνολα ή solo καλλιτέχνες με άθλιο ήχο, βαριεστημένο τραγουδιστή γιατί δεν είχε πολύ κοινό, μπασίστες και ντράμερ να χασμουριώνται, γκρούπ να παίζει 47 λεπτά ακριβώς και μετά να πάει για μπύρες, τραγουδιστής να βρίζει το κοινό εκτός μικροφώνου γιατί δεν τον... δόξαζαν αρκετά, λιώμα όλοι στο stage κτλ κτλ κτλ Δεν τα γράφω αυτά για να κάνω αβάντα στις μεγάλες συναυλίες θέλω απλά να πώ ότι και τα μικρότερα live έχουν κι αυτά το ρίσκο της φόλας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 5 Σεπτεμβρίου 2010 #23 Share 5 Σεπτεμβρίου 2010 Θα σου αναφέρω κι εγώ αρκετά live που έχω πάει με, ας το πούμε, από γκρουπάκια μέχρι αρκετά γνωστά σύνολα ή solo καλλιτέχνες με άθλιο ήχο, βαριεστημένο τραγουδιστή γιατί δεν είχε πολύ κοινό, μπασίστες και ντράμερ να χασμουριώνται, γκρούπ να παίζει 47 λεπτά ακριβώς και μετά να πάει για μπύρες, τραγουδιστής να βρίζει το κοινό εκτός μικροφώνου γιατί δεν τον... δόξαζαν αρκετά, λιώμα όλοι στο stage κτλ κτλ κτλ Δεν τα γράφω αυτά για να κάνω αβάντα στις μεγάλες συναυλίες θέλω απλά να πώ ότι και τα μικρότερα live έχουν κι αυτά το ρίσκο της φόλας. Παρεξήγησες εν μέρη... Δεν μιλάω για μικρά live. Μιλάω για μεγάλα live σε μικρότερους χώρους. Αλλά η δική μου εμπειρία μου έχει διδάξει πως ακόμα και 10 άτομα να είναι στο κοινό, αν η μπάντα έχει το feeling και την όρεξη, το live μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά στο αυχενικό σύστημα Τέλος πάντων... Νομίζω πως ουσιαστικά δεν διαφωνούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος