ΚΟΥΜΑΝ 3 Σεπτεμβρίου 2010 #1 Share 3 Σεπτεμβρίου 2010 ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ τα φώτα σας! εχω αυτα τα ψαρακια εδω και 5-6 μηνες και δεν βλεπω χρωματα στα aulonacara. ειναι aulonacara? μηπως ειναι αλλα ειναι ολα θυληκα? τα φωτα σας! ελπιζω μεσα στις επομενες μερες να βρω τον χρονο να κανω μια σωστη παρουσιαση του ενυδριου μου τελικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 3 Σεπτεμβρίου 2010 Author #2 Share 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημητρη τα φωτα σου! βλεπω πως μιαζουν πολυ τα ψαρακια σου... πως θα ξεχωρισω τα αρσενικα απο τα θυλικα? εκτος απο τα χρωματα οταν μεγαλοσουν... http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...31226&st=40 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 3 Σεπτεμβρίου 2010 #3 Share 3 Σεπτεμβρίου 2010 Τα θηλυκά aulonacara δυστυχως δεν δειχνουν χρώμα δυστυχώς σε αντίθεση νε τα υπέροχα αρσενικά........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 3 Σεπτεμβρίου 2010 Author #4 Share 3 Σεπτεμβρίου 2010 ναι ετσι ειναι αλλα βαση της εμπιριας σου πως σου φενονται τα δικα μου? ολα θυληκα? και μετα απο πιο μηνα περιπου αρχιζουν να φενονται τα χρωματα τους? ειναι κατι αλλο το οποιο μπορουμε να τα ξεχορισουμε οταν ειναι μικρα? δηλαδι κεφάλι,πτεριγια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIHALHS 3 Σεπτεμβρίου 2010 #5 Share 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά τα μισά θηλυκά από όλα τα είδη είναι με γκρι ρίγες και τα άλλα μισά με καφετί ρίγες. ΠΟΛΥ δύσκολο να βγάλεις άκρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 3 Σεπτεμβρίου 2010 Author #6 Share 3 Σεπτεμβρίου 2010 το μονο που εχω να κανω ειναι να περιμενω και να δω λοιπον...απλα το σκουρο επιδη εχει ενα παραξενο πορτοκαλι χρωμα μετα το κεφαλι μου φενεται για αρσενικο... τι να πω θα δειξει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος