FotisGt 16 Δεκεμβρίου 2010 #51 Share 16 Δεκεμβρίου 2010 Μην το βάζεις κάτω!Χαλαρά και θα πετύχεις. Να χαίρεσαι τα εγγόνια μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 22 Δεκεμβρίου 2010 Author #52 Share 22 Δεκεμβρίου 2010 Σήμερα έβαλα και μια μικρή καραβίδα.Με το που την έβαλα πήγε αμέσως να την δαγκώσει αλλα έφαγε 2-3 καλές και την άφησε στην ησυχία της.Τώρα δεν την πειράζει καθόλου.Ενοείται οτι όταν μεγαλώσει και αρχίσουν οι δαγκωνιές θα βγεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 22 Δεκεμβρίου 2010 #53 Share 22 Δεκεμβρίου 2010 χαχα εχει πολυ φαση οταν την πλησιαζει ο μονομαχος.οι αμανο μου το ιδιο κανουν σε εναν μονομαχο μου....τρομερη καραβιδα ποσο την πηρες και απο που? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 29 Δεκεμβρίου 2010 Author #54 Share 29 Δεκεμβρίου 2010 (edited) Αυγουλάκια απο helena Στην φωτο φαίνονται 5 και εχω βρεί αλλα 3.Εχω μόνο 4 ενήλικα helena!!! ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ ο μυθος που λέει πώς τα helena γενούν σπάνια και ΜΟΝΟ ένα την φορά ''BUSTED" Τα αυγά είναι μέσα σε έναν ζελέ Εχουμε και λέμε: 4 ενήλικα 6 απο την προηγούμενη γέννα 8 αυγά σήμερα Τι θα γίνει ρε παιδια??? Και μία πανοραμίκ Έγινε επεξεργασία 29 Δεκεμβρίου 2010 - Freeman Link to comment Share on other sites More sharing options...
max 29 Δεκεμβρίου 2010 #55 Share 29 Δεκεμβρίου 2010 πολυ ομορφο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 30 Δεκεμβρίου 2010 #56 Share 30 Δεκεμβρίου 2010 Τα βρήκαν τελικά οι δύο τσαμπουκάδες Έχει πλάκα το βιντεάκι... Έχεις κάποιο link από την καραβιδούλα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 30 Δεκεμβρίου 2010 Author #57 Share 30 Δεκεμβρίου 2010 (edited) Τα βρήκαν τελικά οι δύο τσαμπουκάδες Έχει πλάκα το βιντεάκι... Έχεις κάποιο link από την καραβιδούλα; Δυστυχώς αποδείχθηκε πως η καραβίδα είναι μεγαλύτερος νταής Εριξα μια ταμπλέτα για την καραβίδα μπροστά απο το στέκι της και αρχιζε να την πλησιάζει.Ταυτόχρονα ο betta μυρίστηκε την τροφή και πήγε κάτω να την φάει.Δεν την είχε δεί και όταν πάει να δαγκώσει την τροφή του ρίχνει μια γερή στο πρόσωπο η καραβίδα και αυτός γυρνάει να φύγει αλλα η άτιμη είχε ντέρτια και του αρπάζει την ουρά και δεν την αφηνε με τίποτα.Ο μονομάχος μου είχε κατατρομάξει και έτρεχε δεξιά αριστερά πανικόβλητος με την καραβίδα στην ουρά ου.Η σκηνή θύμιζε Western .Με το που το είδα αμέσως πήρα ένα καλαμάκι που βρήκα δίπλα μου και τους χώρησα.Ο καυγάς τελείωσε με μία μαδημένη ουρά (στην άκρη) και η καραβίδα πήγε στην γλαστρολίμνη με τα γκάπι Δεν έχω δεί κάποια επιθετική συπέριφορά μέχρι τώρα.Αλλωστε τα γκάπι είναι πολύ πιο γρήγορα απο τον μονομάχο Η φωτό παραπάνω είναι αφού εγινε το περιστατικό με την καραβίδα.Το σκίσιμο φαίνεται μόνο όταν κάνει flaring. Νομίζω κοινή ονομασία είναι το red crayfish δεν ξέρω πιο πολλά. Έγινε επεξεργασία 30 Δεκεμβρίου 2010 - Freeman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 30 Ιανουαρίου 2011 Author #58 Share 30 Ιανουαρίου 2011 Αποφάσησα να το γυρίσω σε πιο... βιοτοπικό με blackwater ξερά φύλλα και μια ζούγκλα από πιστίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 30 Ιανουαρίου 2011 Author #59 Share 30 Ιανουαρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 30 Ιανουαρίου 2011 #60 Share 30 Ιανουαρίου 2011 Πολυ καλο φιλε Freeman! Ετοιμαζομαι και εγω τωρα να φτιαξω ενα diy 30 λιτρο μονομαχοενυδρειο και παιρνω ιδεες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 30 Ιανουαρίου 2011 #61 Share 30 Ιανουαρίου 2011 φοβερο και το νεο setup το καπακι το βαζεις απο πανω ? η pistia τον εμποδιζει στο να πηδηξει εξω απο το ενυδρειο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogos71 31 Ιανουαρίου 2011 #62 Share 31 Ιανουαρίου 2011 όμορφο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 1 Φεβρουαρίου 2011 Author #63 Share 1 Φεβρουαρίου 2011 φοβερο και το νεο setup το καπακι το βαζεις απο πανω ? η pistia τον εμποδιζει στο να πηδηξει εξω απο το ενυδρειο ? Δεν έχω καπάκι αλλα με τόση πιστία δεν μπορεί να βγεί εξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
samgr 1 Φεβρουαρίου 2011 #64 Share 1 Φεβρουαρίου 2011 Πολλά μπράβο και από εμένα Πολύ προσεγμένη δουλειά ... και πολύ αγάπη για το ψαροφίλο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος