tolis001 2 Σεπτεμβρίου 2010 #1 Share 2 Σεπτεμβρίου 2010 καλησπερα θα ηθελα την γνωμη σας γιατι θελω να βαλω ενα ζευγαρι clown κ ειμαι αναμεσα σε maroon k black percula ή ocellaris.το ενυδρειο μου ειναι το red sea 130l. κ εχω μεσα 2 cromides mono. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosk 2 Σεπτεμβρίου 2010 #2 Share 2 Σεπτεμβρίου 2010 Το black percula και ocellaris είναι μια καλή επιλογή το maroon είναι αρκετά επιθετικό και δεν το συνιστώ για τα λίτρα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis001 2 Σεπτεμβρίου 2010 Author #3 Share 2 Σεπτεμβρίου 2010 σαν συμπεριφορα ποια ειναι καλυτερα τα black percula η τα black ocellaris? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis001 5 Σεπτεμβρίου 2010 Author #4 Share 5 Σεπτεμβρίου 2010 Κάποια άλλη βοήθεια;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 5 Σεπτεμβρίου 2010 #5 Share 5 Σεπτεμβρίου 2010 Προσωπικα μου αρεσουν τα ocellaris και θα σου προτεινα ενα ζευγαρι απο αυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzapal 5 Σεπτεμβρίου 2010 #6 Share 5 Σεπτεμβρίου 2010 Προσωπικα μου αρεσουν τα ocellaris και θα σου προτεινα ενα ζευγαρι απο αυτα +10010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος