biktwria 2 Σεπτεμβρίου 2010 #1 Share 2 Σεπτεμβρίου 2010 παιδια,θα θελα κατι να ρωτησω...... σε περιπτωση διασταυρωσησ χρυσοψαρου με κοι το υβριδιο θα μπορει ανα αναπαραγεται η ειναι στειρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 2 Σεπτεμβρίου 2010 #2 Share 2 Σεπτεμβρίου 2010 παιδια,θα θελα κατι να ρωτησω...... σε περιπτωση διασταυρωσησ χρυσοψαρου με κοι το υβριδιο θα μπορει ανα αναπαραγεται η ειναι στειρο? Θελεις να συμβει αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
biktwria 2 Σεπτεμβρίου 2010 Author #3 Share 2 Σεπτεμβρίου 2010 Θελεις να συμβει αυτο? απλα εχω αυτην την απορια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 2 Σεπτεμβρίου 2010 #4 Share 2 Σεπτεμβρίου 2010 Έχω την εντύπωσή πως αναπαράγεται κανονικά... Για αυτό τον λόγο έβγαλα τα δυο χρυσόψαρα που είχα στην λίμνη πριν βάλω κόι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
biktwria 2 Σεπτεμβρίου 2010 Author #5 Share 2 Σεπτεμβρίου 2010 Έχω την εντύπωσή πως αναπαράγεται κανονικά... Για αυτό τον λόγο έβγαλα τα δυο χρυσόψαρα που είχα στην λίμνη πριν βάλω κόι... τα ψαρια που θα προκυψουν ομωσ απτην διασταυρωση αυτην θα αναπαραγονται η θα ναι σαν τα μουλαρια ασ πουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
biktwria 3 Σεπτεμβρίου 2010 Author #6 Share 3 Σεπτεμβρίου 2010 τα ψαρια που θα προκυψουν ομωσ απτην διασταυρωση αυτην θα αναπαραγονται η θα ναι σαν τα μουλαρια ασ πουμε? ξερει καποιοσ να μου απαντησει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 3 Σεπτεμβρίου 2010 #7 Share 3 Σεπτεμβρίου 2010 τα ψαρια που θα προκυψουν ομωσ απτην διασταυρωση αυτην θα αναπαραγονται η θα ναι σαν τα μουλαρια ασ πουμε? Έχω την εντύπωσή πως αναπαράγεται κανονικά... Για αυτό τον λόγο έβγαλα τα δυο χρυσόψαρα που είχα στην λίμνη πριν βάλω κόι... Σου απάντησε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 4 Σεπτεμβρίου 2010 #8 Share 4 Σεπτεμβρίου 2010 Σου απάντησε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος