skamanakos 1 Σεπτεμβρίου 2010 #1 Share 1 Σεπτεμβρίου 2010 Καλημερα.Αγορασα απο το διαδυκτιο αυτο το tds http://www.waterwaves.gr/index.php?target=...roduct_id=29953 αλλα οι οδηγιες χρησης ειναι στα αγγκλικα μηπως μπορει καποιοσ να με βοηθησει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 1 Σεπτεμβρίου 2010 #2 Share 1 Σεπτεμβρίου 2010 Καλημερα.Αγορασα απο το διαδυκτιο αυτο το tds http://www.waterwaves.gr/index.php?target=...roduct_id=29953 αλλα οι οδηγιες χρησης ειναι στα αγγκλικα μηπως μπορει καποιοσ να με βοηθησει? Ανοιξε θεμα στην κατηγορια της εταιρείας και θα σε βοηθησουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skamanakos 9 Σεπτεμβρίου 2010 Author #3 Share 9 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπερα.Στο ενυδρειο το tds δειχνει 211ppm και στο νερο της α/ο 30ppm.Καλα ειναι?Την πρωτη μετρηση μου την δειχνει πολυ χαμηλη και στο ενυδρειο και στην α/ο μετα απο τρεις περιπου μετρησεις σταθεροποιουνται οι τιμες ειναι φυσιολογικο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
skamanakos 22 Σεπτεμβρίου 2010 Author #4 Share 22 Σεπτεμβρίου 2010 Κανεις?Αδεια η πολη που πηγαν ολοι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
skamanakos 24 Οκτωβρίου 2010 Author #5 Share 24 Οκτωβρίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasal 25 Οκτωβρίου 2010 #6 Share 25 Οκτωβρίου 2010 Καλησπερα.Στο ενυδρειο το tds δειχνει 211ppm και στο νερο της α/ο 30ppm.Καλα ειναι?Την πρωτη μετρηση μου την δειχνει πολυ χαμηλη και στο ενυδρειο και στην α/ο μετα απο τρεις περιπου μετρησεις σταθεροποιουνται οι τιμες ειναι φυσιολογικο? 1. Ναι καλά είναι 2. Ναι είναι φυσιολογικό Κάνε ακόμη 2 άλλες μετρήσεις, εμφιαλωμένο νερό και νερό της βρύσης. Έτσι για να εξοικειωθείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 26 Οκτωβρίου 2010 #7 Share 26 Οκτωβρίου 2010 Καλησπερα.Στο ενυδρειο το tds δειχνει 211ppm και στο νερο της α/ο 30ppm.Καλα ειναι?Την πρωτη μετρηση μου την δειχνει πολυ χαμηλη και στο ενυδρειο και στην α/ο μετα απο τρεις περιπου μετρησεις σταθεροποιουνται οι τιμες ειναι φυσιολογικο? ποσο καιρο εχεις την οσμωση ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 26 Οκτωβρίου 2010 #8 Share 26 Οκτωβρίου 2010 ποσο καιρο εχεις την οσμωση ? Ομάδα: Mέλη με δικαίωμα ψήφου Δημοσιεύσεις: 257 Εγγραφή: 30/12/2009 Αρ. μέλους: 17.095 Φύλο: 'Ανδρας Ενυδρεία στην κατοχή μου: 100 lit με capoeta tetrazona Εμπειρία: Αρχάριος Νομός: Κιλκίς Χώρα:Hellas Link to comment Share on other sites More sharing options...
skamanakos 26 Οκτωβρίου 2010 Author #9 Share 26 Οκτωβρίου 2010 ποσο καιρο εχεις την οσμωση ? Την αγορασα Ιουλιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος