stormtrooper 31 Αυγούστου 2010 #1 Share 31 Αυγούστου 2010 (edited) Όταν ο Robert Rodriguez (Sin City, Planet Terror) έχει κέφια... επιλέγει τον ΘΕΟ Danny Trejo να κάνει τον αιμοδιψή και οργισμένο για εκδίκηση Μεξικανό μαζί με ένα υπέροχο casting (ποιοτικά αλλά κυρίως... αισθητικά) να τον πλαισιώνει! Και όπως λέει πολύ σωστά το trailer... "They just f****d with the wrong Mexican!" Ε, ρε τι έχει να γίνει Έγινε επεξεργασία 2 Οκτωβρίου 2010 - stormtrooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 2 Οκτωβρίου 2010 Author #2 Share 2 Οκτωβρίου 2010 H ταινία απλά τα σπάει!!! Είναι "γραφική", έχει όλα τα απαραίτητα κλισέ, έχει την απίστευτη σκηνοθεσία του Rodriguez κι έχει και απίστευτα σέξυ παρουσίες!!! Πάω να πιω μπύρες για να συνέλθω από το πολιτισμικό σοκ, το οποίο προήλθε από την ήττα του Steven Seagal!!! Ναι έγινε και αυτό! Ο ατσαλάκωτος μάτωσε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisos 3 Οκτωβρίου 2010 #3 Share 3 Οκτωβρίου 2010 παιδια την ειδα πριν απο 2 ημερες ..περα απο κανα δυο σκηνες με Lindsay Lohan που τα πεταει ολα ...δεν μου αρεσαι σχεδον καθολου .....περιμενα να τελειωσει ...πολυ αιμα για το τιποταααα! ..δεν βρισκω καμια διαφορα με τους Αναλωσιμους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 3 Οκτωβρίου 2010 Author #4 Share 3 Οκτωβρίου 2010 πολυ αιμα για το τιποταααα! ..δεν βρισκω καμια διαφορα με τους Αναλωσιμους! Ναι, ναι, ναι, ναι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIMHS 3 Οκτωβρίου 2010 #5 Share 3 Οκτωβρίου 2010 ποτε ερχεται; κλασικος rodriguez.πιστολιδι και τα μυαλα στα καγκελα.για τους φαν του ειδους.παντος θεωρω τα ντεσπεραντο μα τον μπαντερας τις καλυτερες του ταινιες.θα το δω σιγουρα παντως γιατι ειναι απο τους αγαπημενους μου σκηνοθετες.απο το σουρουπο εως την αυγη δικο του ειναι. με ταραντινο και κλουνεΐ ολα τα λεφτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 20 Νοεμβρίου 2010 #6 Share 20 Νοεμβρίου 2010 Machete dont text... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 20 Νοεμβρίου 2010 Author #7 Share 20 Νοεμβρίου 2010 Machete dont text... Είσαι δικός μου άνθρωπος εσύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 20 Νοεμβρίου 2010 #8 Share 20 Νοεμβρίου 2010 Είσαι δικός μου άνθρωπος εσύ και αργησα να την δω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 21 Νοεμβρίου 2010 #9 Share 21 Νοεμβρίου 2010 πυροβολούν τον ηρώα μας... και η σφαίρα χτυπάει πάνω σε μια άλλη σφαίρα που υπήρχε στο κεφάλι του αυτό μου έμεινε........ και τα ωραία κορίτσια που πυροβολάνε σα τον Ράμπο ο Ντε Νίρο έκανε βουτιά πολλών ορόφων !!!!!!!!, πουτ… εταιρίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 21 Νοεμβρίου 2010 #10 Share 21 Νοεμβρίου 2010 Μονο που δεν είναι Ταραντινια. Δεν την έχω δεί ακόμα αλλα η δύο προηγούμενες μου άρεσαν πολυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος