Panos1990 31 Αυγούστου 2010 #1 Share 31 Αυγούστου 2010 Πριν 15 μέρες άρχισαν και εμφανιζόντουσαν μαιλ με θέμα "Delivery Status Notification (Failure)". Το πρόβλημα είναι ότι εγώ ποτέ δεν είχα στείλει αυτά τα μαιλ στους λογαριασμούς που μου έλεγε. Άλλαξα κωδικό αλλά δεν πέτυχα κάτι... Έχει κανένας καμία ιδέα πως να σταματήσω τα spam που στέλνω ασυνείδητα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 31 Αυγούστου 2010 #2 Share 31 Αυγούστου 2010 λογικα καποιος χρησιμοποιει τον υπολογιστη σου για να στελνει αυτα τα spam. προγραμμα antivirus εχεις καλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 31 Αυγούστου 2010 Author #3 Share 31 Αυγούστου 2010 λογικα καποιος χρησιμοποιει τον υπολογιστη σου για να στελνει αυτα τα spam. προγραμμα antivirus εχεις καλο? Eset smart security Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 31 Αυγούστου 2010 Author #4 Share 31 Αυγούστου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosgv 31 Αυγούστου 2010 #5 Share 31 Αυγούστου 2010 http://www.virus.gr/portal/ κάνε μια βόλτα και απο εκεί .... οχι μονο με τα ψάρια !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragonld 1 Σεπτεμβρίου 2010 #6 Share 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δεξι κλικ και δηλωσε το ως Junk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 1 Σεπτεμβρίου 2010 Author #7 Share 1 Σεπτεμβρίου 2010 Έχει κανένας καμία ιδέα πως να σταματήσω τα spam που στέλνω ασυνείδητα; Δεξι κλικ και δηλωσε το ως Junk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 1 Σεπτεμβρίου 2010 Author #8 Share 1 Σεπτεμβρίου 2010 http://www.virus.gr/portal/ κάνε μια βόλτα και απο εκεί .... οχι μονο με τα ψάρια !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 1 Σεπτεμβρίου 2010 #9 Share 1 Σεπτεμβρίου 2010 εγω μολις αλλαξα κωδικο παντως ειχε λυθει το προβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος