tags 31 Αυγούστου 2010 #1 Share 31 Αυγούστου 2010 Αυτός εινα ο Ρουλης ένα χταποδακι που εχει φτιάξει το θαλάμι του σε βάθος 2,5μ Αποφασίσαμε λοιπόν με τα τέκνα μου να των φροντίζουμε για όσο καιρό θα είμαστε στην Αίγινα. Ο Θοδωρής με τον μεζέ για τον Ρουλη... Η Σοφία προσεγγίζει το θαλάμι για να ταΐσει το χταποδακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
tags 31 Αυγούστου 2010 Author #2 Share 31 Αυγούστου 2010 Ώρα για μάσα... Μπροστά από το πλοκάμι του χταποδιού διακρίνετε η γαρίδα Στην τελευταία φώτο φαίνεται και η διαφορά του μεγέθους του χταποδιού μιας και οι δυο φώτο έχουν διαφορά 30 -35 ημέρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucifer69 31 Αυγούστου 2010 #3 Share 31 Αυγούστου 2010 Ωραια φαση!!! Με τη καμερα τραβασ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 31 Αυγούστου 2010 #4 Share 31 Αυγούστου 2010 Παιδία και σεβασμός στα μικρά θηράματα και την φύση και το σημαντικότερο ότι το μεταδίδεις στα πιτσιρίκια σου... Υγ.Ωραίες φωτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 31 Αυγούστου 2010 #5 Share 31 Αυγούστου 2010 Μπραβο και σε σενα,και στα καμαρια σου. Του εδειξες καμια φωτογραφια απο κανα γερο με καμακι,που σαρωνει οτι να'ναι για να'χει το νου του; Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannis.pap 31 Αυγούστου 2010 #6 Share 31 Αυγούστου 2010 Δεν θέλω να φανώ περίεργος αλλά καλό είναι τα άγρια ζώα να μην εξοικιώνονται με την παρουσία του ανθρώπου, τα χταπόδια είναι πολύ έξυπνα ζώα και αν αυτό το χταπόδι συνδέσει την ανθρώπινη παρουσία με το φαγητό τότε ίσως την επόμενη φορά να μην κρυφτεί από έναν ψαροντουφεκά και να εισπράξει ένα καμάκι στο κεφάλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 31 Αυγούστου 2010 #7 Share 31 Αυγούστου 2010 Το παχύνατε το χταποδάκι και θα ψάχνει για καινούργιο σπίτι. Ωραίες φωτογραφίες και πολύ πρωτότυπο θέμα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 31 Αυγούστου 2010 #8 Share 31 Αυγούστου 2010 Δεν θέλω να φανώ περίεργος αλλά καλό είναι τα άγρια ζώα να μην εξοικιώνονται με την παρουσία του ανθρώπου, τα χταπόδια είναι πολύ έξυπνα ζώα και αν αυτό το χταπόδι συνδέσει την ανθρώπινη παρουσία με το φαγητό τότε ίσως την επόμενη φορά να μην κρυφτεί από έναν ψαροντουφεκά και να εισπράξει ένα καμάκι στο κεφάλι. Παντος πολυ καλες φοτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
georot1981 31 Αυγούστου 2010 #9 Share 31 Αυγούστου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tags 1 Σεπτεμβρίου 2010 Author #10 Share 1 Σεπτεμβρίου 2010 lucifer69: η κάμερα είναι Olympus μ 7,1 με αδιάβροχη θήκη μέχρι 40μ. Δίας: του έδειξα βίντεο και του εξήγησα οτι εκτός απο τον Θοδωρή και την Σοφία δεν πρέπει να βλέπει τους άλλους "κολυμβητές" σαν φίλους Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 1 Σεπτεμβρίου 2010 #11 Share 1 Σεπτεμβρίου 2010 Οτιδήποτε βγάζει τα παιδιά από το σπίτι και την τηλεόραση και τα φέρνει κοντά στη φύση, είναι αξιέπαινο. Ωραίες εικόνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
SYRO 1 Σεπτεμβρίου 2010 #12 Share 1 Σεπτεμβρίου 2010 Καλημέρα φίλε tags, πού ακριβώς είπαμε είναι το χταποδάκι?? Θέλω να το ταΐσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plaYgirl 1 Σεπτεμβρίου 2010 #13 Share 1 Σεπτεμβρίου 2010 τελειες φωτοζ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tags 1 Σεπτεμβρίου 2010 Author #14 Share 1 Σεπτεμβρίου 2010 Καλημέρα φίλε tags, πού ακριβώς είπαμε είναι το χταποδάκι?? Θέλω να το ταΐσω. Φίλε SYRO που πας με το κανόνι και το τσιγάρο στο στόμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 1 Σεπτεμβρίου 2010 #15 Share 1 Σεπτεμβρίου 2010 Καλημέρα φίλε tags, πού ακριβώς είπαμε είναι το χταποδάκι?? Θέλω να το ταΐσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 1 Σεπτεμβρίου 2010 #16 Share 1 Σεπτεμβρίου 2010 Φίλε SYRO που πας με το κανόνι και το τσιγάρο στο στόμα? Για χταπόδια ..... μα καλά δεν διαβάζεις; Το έγραψε ο άνθρωπος!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 1 Σεπτεμβρίου 2010 #17 Share 1 Σεπτεμβρίου 2010 μην του πεις γιατι βλεπω να τρωει μολυβι ο ρουλης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 2 Σεπτεμβρίου 2010 #18 Share 2 Σεπτεμβρίου 2010 Απλα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος