vag0s 30 Αυγούστου 2010 #1 Share 30 Αυγούστου 2010 Αύριο το απόγευμα θα έχω στην κατοχή μου ένα ταυτοποιημένο ενήλικο ζευγάρι με πάρα πολλές γέννες από αυτό το πολύ σπάνιο κοχυλόψαρο. Έχω στήσει πολύ πρόχειρα ένα ενυδρείο 80 λίτρα με χαλαζιακή άμμο και 4-5 κοχύλια. Αύριο θα προσθέσω λίγα κοχύλια ακόμα. Φωτογραφίες του ενυδρείου μετά τα μεσάνυχτα. Stay tuned. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 30 Αυγούστου 2010 #2 Share 30 Αυγούστου 2010 Μπράβο vag0 με το καλό να σου έρθουν.Είχα τέτοια ψαράκια παλαιότερα και ήταν πανέμορφα!! Βάλε και λίγες πέτρες μέσα για να αισθάνονται πιο άνετα Περιμένουμε φωτογραφίες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartemderas 30 Αυγούστου 2010 #3 Share 30 Αυγούστου 2010 Για να δούμε! Βαγγέλη, αν χρειαστείς καμιά πέτρα έχω μπόλικες που μου έχουν περισσέψει και μάλιστα από μια πρόσφατη μου επίσκεψη στο Καρπενήσι! περιμένουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 30 Αυγούστου 2010 Author #4 Share 30 Αυγούστου 2010 Για να δούμε! Βαγγέλη, αν χρειαστείς καμιά πέτρα έχω μπόλικες που μου έχουν περισσέψει και μάλιστα από μια πρόσφατη μου επίσκεψη στο Καρπενήσι! περιμένουμε... Θέλω Σπύρο! Θα περάσω κάποια στιγμή. Φωτογραφίες αύριο μαζί με το ζευγάρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 31 Αυγούστου 2010 #5 Share 31 Αυγούστου 2010 εν αναμονή των φωτογραφιών λοιπόν... φοβερά ψαράκια... είχα κι εγώ μια σκέψη φιλοξενίας για το συγκεκριμένο είδος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 31 Αυγούστου 2010 Author #6 Share 31 Αυγούστου 2010 Το ενυδρείο έτοιμο να τα υποδεχτεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 31 Αυγούστου 2010 #7 Share 31 Αυγούστου 2010 Περιμενουμε με ανυπομονησια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rout 31 Αυγούστου 2010 #8 Share 31 Αυγούστου 2010 Ματάκιδες Πως είσαι σίγουρος ότι τα ψαράκια θα κάνουν σεξ ; Έχουν συγκεκριμένη περίοδο αναπαραγωγής και είναι τώρα ; Πόσες φορές το χρόνο "ζευγαρώνουν" ; Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 31 Αυγούστου 2010 Author #9 Share 31 Αυγούστου 2010 (edited) Ματάκιδες Πως είσαι σίγουρος ότι τα ψαράκια θα κάνουν σεξ ; Έχουν συγκεκριμένη περίοδο αναπαραγωγής και είναι τώρα ; Πόσες φορές το χρόνο "ζευγαρώνουν" ; Ευχαριστώ. 1)Με καλό νερό, θα κάνουν που θα πάνε. Είναι και ζευγάρι... 2)Ίσως στη φύση. Δεν είμαι σίγουρος. 3)Δεν ξέρω... Έγινε επεξεργασία 31 Αυγούστου 2010 - vag0s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 31 Αυγούστου 2010 #10 Share 31 Αυγούστου 2010 Παντως τα δικα μου απο τον Γεναρη που τα εχω, τιποτα . Δεν ξερω καν αν εχω και τα 2 φυλα. Βεβαια με 4 ψαρια θα ειμαι πολυ γκαντεμης αν ειναι ολα ιδια... Αντιθετα τα juli γενανε συνεχεια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 31 Αυγούστου 2010 Author #11 Share 31 Αυγούστου 2010 Παντως τα δικα μου απο τον Γεναρη που τα εχω, τιποτα . Δεν ξερω καν αν εχω και τα 2 φυλα. Βεβαια με 4 ψαρια θα ειμαι πολυ γκαντεμης αν ειναι ολα ιδια... Αντιθετα τα juli γενανε συνεχεια.... Μια από τα ίδια έβλεπα κι εγώ στα Multis μου. Μετά από αρκετό καιρό γέννησαν όμως. Έχω ακούσει σε άλλους να γεννάνε στην 1η εβδομάδα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rout 31 Αυγούστου 2010 #12 Share 31 Αυγούστου 2010 Και τα καινούργια ψάρια τί τα κάνετε ρε παιδιά ; Δεν κινδυνεύουν μέσα στο ενυδρείο ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 31 Αυγούστου 2010 #13 Share 31 Αυγούστου 2010 Παντως τα δικα μου απο τον Γεναρη που τα εχω, τιποτα . Δεν ξερω καν αν εχω και τα 2 φυλα. Βεβαια με 4 ψαρια θα ειμαι πολυ γκαντεμης αν ειναι ολα ιδια... Αντιθετα τα juli γενανε συνεχεια.... Δεν ξέρω αν βοηθάω αλλά κατω φαίνεται ο αρσενικός(κάτω) και η θηλυκιά(πάνω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 31 Αυγούστου 2010 Author #14 Share 31 Αυγούστου 2010 Εκτός απο τις συσκευασμένες που έχω (με πρωτεινη) τι άλλο θα προτείνατε; Απο κατεψυγμένες έχω bloodworms και mysis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 31 Αυγούστου 2010 #15 Share 31 Αυγούστου 2010 Οποτε τα 2 μεγαλυτερα ειναι μαλλον και τα 2 αρσενικα. Μου κανει εντυπωση ομως που δεν τσακωνονται σχεδον ποτε... Οποτε περιμενουμε να μεγαλωσουν τα αλλα 2.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 31 Αυγούστου 2010 #16 Share 31 Αυγούστου 2010 Εγω ταιζω και κατεψυγμενη αρτεμια, cyclops και dafnia, tanganyika tropical, την τροφη του Σταματη και μερικες φορες σπιρουλινα σε κοκκους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 31 Αυγούστου 2010 Author #17 Share 31 Αυγούστου 2010 Mπήκαααααααααν. Κρυμμένα μέσα στα κοχύλια, λογικό νομίζω. Να δούμε πότε θα βγουν τώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 31 Αυγούστου 2010 Author #18 Share 31 Αυγούστου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 4 Σεπτεμβρίου 2010 Author #19 Share 4 Σεπτεμβρίου 2010 Μια photo του ενυδρείου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIHALHS 4 Σεπτεμβρίου 2010 #20 Share 4 Σεπτεμβρίου 2010 Αντε, τράβηξαν κουρτίνα, που λέμε Με το καλό Ο θερμοστάτης γιατί είναι φάτσα-κάρτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 4 Σεπτεμβρίου 2010 #21 Share 4 Σεπτεμβρίου 2010 θερμομετρο δεν ειναι? για το ματι λογικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος