GuppyLover21 30 Αυγούστου 2010 #1 Share 30 Αυγούστου 2010 Εχω ακουσει πως πρεπει να ταιζουμε τα μωρα γκαπι 2-3 φορες την ημερα.Εγω αυτο εκανα αλλα παρατηρησα πως η κοιλια τους ειναι φουσκωμενη.Αυτο ειναι καλο?Πρεπει να ανυσηχω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 30 Αυγούστου 2010 #2 Share 30 Αυγούστου 2010 Σε τι ενυδρείο βρίσκονται τα μικρά;Είναι μαζί με άλλα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 30 Αυγούστου 2010 #3 Share 30 Αυγούστου 2010 Προσοπική εμειρεία: Είχα μια γέννα απο molly καμια 15αρια μωρα.Τάιζα 1 φορά την μέρα ,βλέπεις ήμουν άσχετος τοτε.Είχαν μεινει στο ίδιο μέγεθος εδω και 6 μήνες!!!!! Οπότε μήν ανυσηχείς για τις φουσκωμένες κοιλιές.Είναι καλό σημάδι.Αλλωστε απ'όλες τις γεννήστες που έχω δεί ολα τα μωρά είναι τουμπανιασμένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 30 Αυγούστου 2010 #4 Share 30 Αυγούστου 2010 Πολυ καλα κανεις κ ταϊζεις 3 φορες την ημερα απο λιγο βεβαια ΠΕς μας κ σε τι ενυδρειο τα χεις κ προσεχε τις τιμες του νερου σου μην χτυπησουν κοκκινο με το ταϊσμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuppyLover21 30 Αυγούστου 2010 Author #5 Share 30 Αυγούστου 2010 (edited) Βρισκονται σε γλαστρολιμνη αλλα εχω και αλλα στο 54Λ που ειναι μαζι με τα μεγαλα(στην γλαστρα ειναι μονα τους) Έγινε επεξεργασία 30 Αυγούστου 2010 - GuppyLover21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος