Geosid 29 Αυγούστου 2010 #1 Share 29 Αυγούστου 2010 Χαζευοντας στο Facebook και μιλωντας με αλλους χομπιστες οπου ασχολουντε με δισκους και γενικοτερα με ενυδρεια επεσα πανω στα αλμπουμ ενος χρηστη ο οποιος κανει κατασκευες fish room ετσι αφου επαθα ενα μικρο σοκ με αυτα που ειδα ....Μπηκα στο τρυπακι να ποσταρω τις φωτογραφιες που ειδα , στελνωντας του ενα mail και περνωντας την απαραιτητη εγκριση για να γινουν ποστ οι φωτογραφιες στο Aquazone ηρθε η ωρα να τις μοιραστω μαζι σας .... http://i920.photobucket.com/albums/ad47/Gt...%20post1/16.jpg[/img] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 29 Αυγούστου 2010 Author #2 Share 29 Αυγούστου 2010 Θα ηθελα να ευχαριστησω τον υπευθυνο απο την σελιδα pezdiscus.com για την αδεια δημοσιευσης των παραπανω φωτογραφιων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 29 Αυγούστου 2010 #3 Share 29 Αυγούστου 2010 Τι;;;;; Μονο αυτες ηταν; Με γεματα ζωντανα τα ενυδρεια δεν εχει; Αισχος!!!!!!!! Πολυ καλο,αλλα θελει χωρο και πολυυυυυ χρημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 29 Αυγούστου 2010 Author #4 Share 29 Αυγούστου 2010 Τι;;;;; Μονο αυτες ηταν; Με γεματα ζωντανα τα ενυδρεια δεν εχει; Αισχος!!!!!!!! Πολυ καλο,αλλα θελει χωρο και πολυυυυυ χρημα εχει Στρατο ..... Ερχετε το δευτερο project σε λιγη ωριτσα .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 29 Αυγούστου 2010 #5 Share 29 Αυγούστου 2010 αντε επιτελους! και νομιζα οτι θα τα ειχε απο την αναποδη να βλεπει τους σωληνες... θα το κρατησει ή ειναι για πετ σοπ η κατασκευη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fisakis 29 Αυγούστου 2010 #6 Share 29 Αυγούστου 2010 μιση δουλεια..... ολοκληρωσε την. με τη μπουκια στο στομα μειναμε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 30 Αυγούστου 2010 #7 Share 30 Αυγούστου 2010 Μπραβο πολυ καλο,απλα εγω αλλιως φανταζομαι το fish room.αυτο μου θυμιζει πωλητηριο λιγο.Παντος πολυ και καλη δουλια.Ρωτησες αν τα σιδερα ειναι γαλβανιζε η ανοξειδωτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan 30 Αυγούστου 2010 #8 Share 30 Αυγούστου 2010 Πολυ καλο βεβαια θα ηθελα οι σωληνωσεις να ειναι στις πλατες των ενυδρειων και οχι μπροστα αλλα....... Αμα έχεις πολλα λεφτα και μερακι....... Την θερμαση την αναλαμβανει κεντρικο συστημα ή καθε ενυδρειο εχει δικο του θερμοσταστη.Η φιλτρανση γινεται με sump ?ειναι κεντρικη?ή μπορει να γινει και ατομικη για καθε ενυδρειο χωριστα Ευχαριστουμε για την προυσιαση και περιμενουμενουμε και το επομενο project Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 30 Αυγούστου 2010 Author #9 Share 30 Αυγούστου 2010 (edited) Πολυ καλο βεβαια θα ηθελα οι σωληνωσεις να ειναι στις πλατες των ενυδρειων και οχι μπροστα αλλα....... Αμα έχεις πολλα λεφτα και μερακι....... Την θερμαση την αναλαμβανει κεντρικο συστημα ή καθε ενυδρειο εχει δικο του θερμοσταστη.Η φιλτρανση γινεται με sump ?ειναι κεντρικη?ή μπορει να γινει και ατομικη για καθε ενυδρειο χωριστα Ευχαριστουμε για την προυσιαση και περιμενουμενουμε και το επομενο project εμενα ας μου το εδιναν οπως ειναι και δεν θα ειχα προβλημα με τους σωληνες και ας ηταν και στο πατωμα σε κανενα απο τα τρια project δεν εμφανιζεται το συστημα φιλτρανσης . σε καποιο πηρε το ματι μου να εχει κρεμαστα φιλτρα ( http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=46856 ) στα πανω ενυδρεια τελευταιες φωτογραφιες . αν ολα αυτα που ρωτας μπορεσεις να μου τα κανεις μια μεταφραση στα αγγλικα να του στειλω ενα πμ να μας απαντησει Έγινε επεξεργασία 30 Αυγούστου 2010 - geosid Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragonld 30 Αυγούστου 2010 #10 Share 30 Αυγούστου 2010 (edited) Πολυ καλη κατασκευη και παρουσιαση Θα προτιμουσα τους σωληνες στη πισω μερια,με τον απαρετητο χωρο για συντηρηση,και σιγουρα λιγοτερα και μεγαλυτερα ενυδρεια,πχ 3 ενομενα σε 1. Με αυτονομη φιλτρανση για την αποφυγη μεταδωσης ασθενειων και ευκολοτερης θεραπειας (φαρμακο/λιτρο). Επισης σε ενα fish room δεν ειναι απαρετητο να εχεις σε ολα τα ενυδρεια τα ιδια ειδη με τις ιδιες παραμερους νερου οποτε εκει η αυτονομη φιλτρανση ειναι αναγκαια. Η δικη μου εικονα στο μυαλο για ενα fish room ειναι 8 rio 400 η' 4 2μετρα Έγινε επεξεργασία 30 Αυγούστου 2010 - dragonld Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 30 Αυγούστου 2010 #11 Share 30 Αυγούστου 2010 για αυτο εγω θα κανω fish room με μονομαχους να εχω τοσα ενυδρεια, αλλα μικρα σαν τη τσεπη μου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος