Jump to content

Τα φωτα σας παρακαλω!!

retard20

Recommended Posts

Καλησπερα στην ομορφη παρεα καταρχας!!

εχω στην κατοχη μου 2 ενυδρεια το πρωτο ειναι juvel 60L και το αλλο ενα μικρο 25 λιτρο που το πηρα για να ξεφορτωσω ψαρια διοτι ξεκινησα με τρελη φορα και διαβαζωντας εδω εχω μαθει αρκετα πραγματα(θελω να πιστευω)!!λοιπον στο θεμα μας να ανεβασω μια φωτογραφια με τα φυτα να μου πειτε για υποστρωμα γιατι σε διαφορα πετ σοπ μου ειπαν το χαλικι που εχω ειναι και για φυτα!!!Αν και πιστευω εχω διαλεξει ευκολα φυτα!!

http://img821.imageshack.us/img821/6759/12022010001.jpg

δε γνωριζω για τις φωτο για αυτο παραθετω link

ερωτηση:τι υποστρωμα χρειαζομαι για τα φυτα το χαλικι αρκει?

καλως ηρθες, για τα φυτα θα σε ενημερωσουν αλλα εισαι σιγουρος οτι τα ψαρακια ειναι συμβατα μεταξυ τους? τα κορυ και τα νεον οκ, αλλα πρεπει να ειναι ομαδα πανω απο 8 το καθε κοπαδι. ο πλεκο ποιος ειναι? τα αλλα ειναι ζωοτοκα και δεν ταιριαζουν νομιζω...

Έγινε επεξεργασία - pozeras13

καλως ηρθες, για τα φυτα θα σε ενημερωσουν αλλα εισαι σιγουρος οτι τα ψαρακια ειναι συμβατα μεταξυ τους? τα κορυ και τα νεον οκ, αλλα πρεπει να ειναι ομαδα πανω απο 8 το καθε κοπαδι. ο πλεκο ποιος ειναι? τα αλλα ειναι ζωοτοκα και δεν ταιριαζουν νομιζω...

σιγουρα δε ταιριαζει το dwarf indian puffer που ειναι τερμα αριστερα στην φωτο ;) αλλα τον αγαπησα :blush:!!!

τα νεον σαν κοπαδι ειναι 7 καλα πιστευω και για τα λιτρακια αν και θα γινει μεταναστευση γιατι το 60ρι εχει και καλη λαμπα για τα φυτα αρα θα γινει 'τραμπα' τα cory(ειναι 4 στο μικρο ενα τερμα δεξια γωνια φαινεται το ματι του :D και ενα πισω απο την μπαλα αλγης) επισης θα πανε στο αλλο ενυδρειο το οποιο εχει 5 albino και ακομα 2 adolfoi το ξερω τα εχω μπλεξει αλλα αυριο θα ναι η τελευταια τους μερα ετσι γιατι θα φτιαξω τα ενυδρεια αν λυθει η απορεια μου και θα ναι ολα καλα!!Ο πλεκο μου ειναι ενα ειδος albino ο οποιος μου ειπαν δεν μεγαλωνει πανω απο 7 cm ηταν απο τα αρχικα ψαρακια και δε θυμαμαι το ονοματακι του θα μαθω την δευτερα!!!Ευχαριστω παντως για το reply και το ενδιαφερον!!

Έγινε επεξεργασία - retard20

Ισως καποιος να μου πει τα ονοματα των παραπανω φυτων αν γνωριζει ωστε να ψαξω συγκεκριμενα για το καθε ειδος(εκτος της μπαλιτσας αλγης και την Cabomba caroliniana )???Ευχαριστω εκ των πρωτερων!

Έγινε επεξεργασία - retard20

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...